Laguna Mare 4*– Atsauksmes

2
Novērtējums 2.510
2.5 Numurs
3.0 apkalpošana
2.0 Tīrība
6.5 Uzturs
3.5 Infrastruktūra
Laguna Mare atrodas netālu no jūras. Tā ir daļa no Laguna kompleksa, kā arī Laguna Beach un Laguna Garden viesnīcām. Viesnīca tika uzcelta 1971. gadā, bet pēdējo reizi atjaunināta 2011. gadā. Sastāv no vienas 7 stāvu ēkas. Netālu no viesnīcas atrodas skaists rožu dārzs un jauns tenisa centrs. Piemērots ģimenēm ar bērniem.Vairāk →
аватар AnnaTravel25
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Es paliku š ajā viesnī cā kopā ar mammu. Es š ai vietai nedotu vairā k par 3*. Ja jū s ieradā ties viesnī cā naktī vai agri no rī ta, iesaku piemaksā t par agro reģ istrē š anos (mums piedā vā ja), jo jū s principā nenokā rtosit pirms 14:00. … Tomēr ▾ Es paliku š ajā viesnī cā kopā ar mammu. Es š ai vietai nedotu vairā k par 3*. Ja jū s ieradā ties viesnī cā naktī vai agri no rī ta, iesaku piemaksā t par agro reģ istrē š anos (mums piedā vā ja), jo jū s principā nenokā rtosit pirms 14:00. Tiesa, pusdienot mums ļ ā va pirmajā dienā , izbraukš anas dienā - nē . Vestibilā tiek piedā vā ti bezmaksas dzē rieni (ir kafijas automā ts). Viesnī ca Laguna Mare ietilpst Laguna viesnī cu kompleksā , tai nav sava restorā na, viesi tiek sadalī ti uz citā m viesnī cā m, ē dā m Sandy Beach. Tā paš a iemesla dē ļ nevarē si izmantot nevienu no kompleksa baseiniem, pat apgulties sauļ oš anā s krē slā , viņ i tevi dzenā s kā kucē ni aiz rokassprā dzes. Mū su baseins ir tas, kur notiek animā cija, tur visu laiku ir trokš ņ ains un tukš u vietu nav. Un baseins pie viesnī cas, kur mē s ē dā m un kur bija puse no bezmaksas sauļ oš anā s krē sliem - tas nav iespē jams.
Sā kš u ar viesnī cas mī nusiem:
1 - neskatoties uz to, ka "viss iekļ auts", jums pludmalē dzē rieni netiks doti, tikai Laguna Beach viesnī cas viesi;
2 - ja norē ķ inā ties ar kā du ar tā du paš u uzvā rdu, tad visticamā k jums tiks pieš ķ irta istaba ar vienu divguļ amo gultu, es uzreiz teikš u, ka tā ir diezgan maza un č ī kstoš a. Ja jums abiem nav 60 kg, bū s problē ma. Pieprasī t istabu ar divā m atseviš ķ ā m gultā m;
3 - pirmais, kas mū s sagaidī ja, atverot istabas durvis, bija netī ro zeķ u smaka, neskatoties uz to, ka balkona durvis bija vaļ ā . Š ī smaka mū s nepameta visu atpū tas laiku, durvis uz balkonu visu laiku tika turē tas vaļ ā ;
4 - istabā nav fē na, izsniedz reģ istratū rā pē c Jū su pieprasī juma uz 1-2h. Š is matu ž ā vē tā js ir sens;
5 - vannas istaba: duš a ir saplī susi (un ne tikai pie mums, mē s runā jā m ar kaimiņ iem no 2. stā va) tā , ka ū dens tek tikai pa duš as galvu, jums ir jā tur slē dzis uz krā na augš ē jā stā voklī visu laiks ar vienu roku, pretē jā gadī jumā tas nolec, un puse ū dens jau tek pa krā nu; jaucē jkrā ns duš ā ir caurules gabals; duš as telpā durvju vietā - aizkars, kas neglā bj grī du no š ļ akatā m no saplī suš as duš as, lai kā es centos maksimā li pieķ erties sienai, grī da tomē r pā rvē rtā s par ezeru; tualetes notekas darbojas katru otro reizi;
6 - vannas istabas durvju slē dzene ir uzstā dī ta ļ oti interesanti - to var aizvē rt no ā rpuses, bet nevar iekš ā ;
7 - bez tevis istabā dzī vos arī citi iemī tnieki - skudras un punduri, brī ž iem nebija redzami, un reizē m vienkā rš i augstprā tī gi apciemoja mū s gultā . Vienā no naktī m kā du stundu cī nī jā mies ar viņ iem, tad padevā mies, sapratā m - tas bija bezjē dzī gi;
8 - esi ļ oti ekonomisks, tev bū s tikai tas gē ls un š ampū ns, kas bija pie reģ istrā cijas, tie neko nepievienos;
9 - telpai nepiecieš ams vismaz kosmē tiskais remonts: no sienā m vietā m birst krā sa un apmetums, rozetes visas turas uz kaut kā diem rekvizī tiem, mē beles mazliet vecas, durvis uz grī du izvilktas no eņ ģ ē m un neviens nedomā ja to salabot, viņ i izgā ja cauri tam ar ievē rojamā m pū lē m;
10 - nu, aisberga gals ir NETĪ RUMS! Visu mū su uzturē š anā s laiku viesnī cā (8 dienas) apkopē ja NEKAD nemazgā ja grī du un pat nesū cē ja to, NEKAD nemainī ja gultu, es vispā r klusē ju par putekļ iem uz mē belē m, tualetes poda, izlietņ u tī rī š anu. Visa tī rī š ana sastā vē ja no atkritumu maisa un 2 reizes - dvieļ u maiņ as. Un tad viņ a kļ uva tik nekaunī ga, ka pat neizmeta atkritumus, pat neiegā ja istabā . Mē s devā mies ar viņ u runā t, mē s negribē jā m radī t cilvē kam problē mas, domā jā m, ka lū gsim viņ ai to iztī rī t - viņ a atvainosies un izdarī s savu darbu. Cik mē s bijā m naivi, apkopē ja - gara auguma kalsna bulgā riete apmē ram 40 gadus veca - iedomā jā s sevi par viesnī cas ī paš nieci, kur viņ i atvainosies, viņ a ielidoja mū su istabā kliegdama "š eit viss ir tī rs, nemelo! " un piebilda: "Ja jums tas nepatī k, dodieties prom. " Aizgā jā m uz reģ istratū ru, izskaidrojā m situā ciju administratorei, viņ a teica "izdomā sim". Atnā ca cits menedž eris, pasmaidī ja, teica "tā nav problē ma, jū s to varat viegli atrisinā t, mē s pievē rsī sim ī paš u uzmanī bu jū su numuram. " Un kā tu domā ? NEKAS nav mainī jies, pat atkritumi palika vietā . Tā ir tā da rupjī ba un necieņ a pret saviem viesiem! Nostā diet apkopē ju augstā k par visiem, ka viņ a pat nepakļ aujas administrā cijai. Kā pē c gan neatlaist un pieņ emt darbā cilvē ku, kurš par mū su naudu darī s savu darbu?
Tagad par plusiem (tie, bez š aubā m, ir):
1 - viesnī ca atrodas pirmajā krasta lī nijā ;
2 - skats no istabiņ as ļ oti labs (dzī vojā m 3. stā vā );
3 - apkā rtne - daudz zaļ umu, puķ es, soliņ i, putni dzied. Dā rzs tiek kopts katru dienu;
4 - ir sava pludmale, jā tī ra, jā izņ em izsmē ķ i, atkritumi utt. , bezmaksas sauļ oš anā s krē sli un lietussargs;
5 - ir animatori un istaba bē rniem;
6 - istabā bija jauns plazmas televizors (ir 2 krievu kanā li - ORT un RTR planē ta);
7 - virtuve ir lieliska: daudzveidī gs ē diens, katru dienu tika pasniegtas daž ā das zivis (tostarp dorado, garfish), gaļ a (vista, cū kgaļ a, teļ a gaļ a utt. ), augļ i (arbū zs, plū mes, bumbieri, apelsī ni, banā ni) , ž ā vē ti augļ i, dā rzeņ i daž ā dā s variā cijā s, no graudaugiem redzē ju tikai rī sus un auzu pā rslas. Reiz pat trā pī ja pa mī dijā m. Uz terases ir cepeš krā sns (bā rbekjū ), kurā katru dienu kaut ko cepa. Ļ oti garš ī gs saldē jums. Viesmī ļ i pieklā jī gi, laikus iztī ra traukus, izņ em ē dienu.
Manuprā t š ī s viesnī cas problē ma ir tā , ka vadī tā ji ir pā rā k jauni, visi 20-25 gadi. Netiek galā , nav pieredzes.
Secinā jums: Albena ir brī niš ķ ī gs kū rorts, jums vienkā rš i jā izvē las cita viesnī ca. Ja vē laties 4 *, tad izvē lieties no 5 *.
Номер Номер Номер Номер Номер Номер Номер Номер
аватар sabirova6
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
JA IZTEIKSI MANAS EMOCIJAS VIENĀ VĀ RDĀ - VIESNĪ CA = SŪ DS Tas ne tikai nav tā das naudas vē rts, bet arī vispā r nav vē rts! Tas nav č etrinieks vai pat divi! Jū s varat ī rē t istabu vai dzī vokli no bulgā ru ģ imenes privā tajā sektorā par 5 reizes lē tā ku cenu, un jū s iegū sit 50 reizes vairā k mā jī guma un komforta. … Tomēr ▾ JA IZTEIKSI MANAS EMOCIJAS VIENĀ VĀ RDĀ - VIESNĪ CA = SŪ DS
Tas ne tikai nav tā das naudas vē rts, bet arī vispā r nav vē rts!
Tas nav č etrinieks vai pat divi!
Jū s varat ī rē t istabu vai dzī vokli no bulgā ru ģ imenes privā tajā sektorā par 5 reizes lē tā ku cenu, un jū s iegū sit 50 reizes vairā k mā jī guma un komforta.
Es varu atš ifrē t vairā k.
1. Š ī ir padomju sanatorija. Tas tika uzcelts 80. gados un kopš tā laika ir tikai tonē ts (un pē c tam daž ā s vietā s). Sanatorija ar visā m no tā izrietoš ajā m sekā m! Pē c tā izskatā s un smarž o
2. Viņ am nav nekā sava - restorā ns (ī stenī bā ē dnī ca! ) Kaimiņ u viesnī cā , Peldbaseins blakus viesnī cā Laguna Garden, Pludmales viens 3 viesnī cā m (Laguna Beach, Laguna Mare un Laguna Garden) Piezī me, ja jū s nolemt man nepaklausī t un izvē lē ties jebkuru lagū nu, tad jebkuru - pludmale vai dā rzs ir labā ks par Mare, bet arī slikti)
3. Lobby bā rs - visu laiku smird pē c cigaretē m (kaut gan iekš ā neviens nesmē ķ ē , bet nez kā pē c ievelkas dū mi no galdiņ iem pie ieejas. Tur visas sienas, visas mē beles, apvilktas ar lē tu ā du caur un cauri piesā tinā ts ar š o smarž u. uzņ emš ana, piedzī voja nostaļ ģ ijas lē kmi - vectē vs izpī pē ja 2 paciņ as "Belomor-Kanal" dienā , tieš i tā smarž a viņ a dzī voklī !
4. Telpas ļ oti mazas, ļ oti nesakoptas (ielikš u foto). Vispirms tevi mē ģ inā s iekā rtot 1. stā vā – arī tur ir mitrs! koka utis un mitra veļ a, kā padomju bē rnī bas rezervē tajos sē dekļ u automobiļ os. Sienas ir plā nas. No rī ta pamostoties, es dzirdē ju visas intī mā s detaļ as par rī ta tualeti no visā m blakus istabā m. Kopī bas sajū ta.
5. Ē dnī ca. Ē dienu izvē le nav slikta. Jū s varat atrast ko ē damu, ne jū s, ne jū su bē rni nebū s izsalkuš i. Bet ē diena kvalitā te ir ē dnī ca! tas nav restorā ns. Papildus ē dnī cas burzmai jū s saņ emsiet slikti nomazgā tus vai atklā ti sakot netī rus š ķ ī vjus, karotes, dakš iņ as, simpā tijas ap traukiem, troksni no milzī ga cilvē ku skaita (vienlaikus baro 2 milzī gas viesnī cas! ), Darbinieki, kas to dara. nav laika to visu sakopt un piesegt jaunus. galdi, galda piederumu dā rdoņ a netī rajiem traukiem uz ritenī š iem - sava veida transportē jama atkritumu izgā ztuve, kas ceļ o no galda uz galdu.
6. Baseins. Tajā ir tik daudz balinā tā ju, ka, ja bē rni peldas bez brillē m, acu apsā rtums, asaroš ana un citi prieki jums ir garantē ti.
7. Pludmale. Pā rā k modri glā bē ji neļ auj pieauguš ajiem normā li peldē ties pat tad, kad laiks ir labs - 20 metru attā lumā no krasta -, tiklī dz nokļ ū stat tī rā ū denī , viņ i svilpo, vicina rokas vai uzpeld un pagriež as uz krastu (kad viņ i bū tī bā neļ auj maziem viļ ņ iem peldē t - apstā jies un plekst)
SECINĀ JUMS - ja dzī vojat 2-istabu hruš č ova dzī voklī un esat pieraduš i ē st cū kgaļ u un kartupeļ us ar lē tā m vistas stilbiņ ā m ar majonē zi, tad š ī viesnī ca varē tu patikt, bet arī tad ar nosacī jumu, ka maksā.4-5 reizes lē tā k.
P. S. Gandrī z aizmirsu pastā stī t paš u garš ī gā ko - gan es, gan bē rni no turienes atvedā m dā vanu - UTI ! ! ! Ne viņ iem, ne man tā NEKAD agrā k nav bijis, neskatoties uz visu padomju bē rnī bu. Nekad! - pē c mē neš a izņ ē ma! ! ! Pretī gums ir briesmī gs!
вид из столовой отель снаружи коридор номер, ванная комната номер, ванная комната номер, ванная комната номер, ванная комната


iemiesojums natulyap
Dosimies septembrī uz Laguna Mare (Albena) ar 2 gadīgu bērnu. Sakiet, kas zina, kā ir ar pārtiku tik maziem bērniem. Vai ir graudaugi, sautēti (bet ne asi) dārzeņi, vistas gaļa, gaļa.Kādi piena produkti tur ir un vai tur veikalos var nopirkt mazuļu pienu.
15 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI

Отель Laguna Mare расположен недалеко от моря. Входит в комплекс Laguna, вместе с отелями Laguna Beach и Laguna Garden. Построен в 1971 году, последнее обновление отеля сделано в 2011 году. Состоит из одного 7-этажного здания. Рядом с отелем расположен красивый розарий и новый теннисный центр. Подходит для семейного отдыха с детьми.

Atrašanās vieta Расположен в центре курортного комплекса Албена, в 45 км от аэропорта города Варна, в центральной части курорта.
Pludmales apraksts До пляжа 100 м. Бесплатно — 1 зонт и 2 шезлонга на номер, матрасы — платно. Библиотека и Wi-Fi до 1 Mbps — бесплатно.
  • 1. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, экскурсионное бюро, факс/ксерокопирование (платно), Wi-Fi бесплатно до 1 Mbps (в холле, ресторане, у бассейна, на пляже), услуги по глажке одежды (платно), 2 бара: лобби-бар, снэк-бар, ресторан в соседнем отеле Sаndy Beach, магазины, 1 открытый бассейн, в соседнем отеле Laguna Garden, у бассейна зонтики, шезлонги: бесплатно.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Отделение для детей в бассейне для взрослых (с аквагорками в отеле Laguna Garden), луна-парк (на территории комплекса, платно), детская дискотека, детский клуб (в отеле Laguna Garden), анимационная программа для детей.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Мини-гольф платно, аэробика бесплатно (степ), аквааэробика бесплатно, волейбол на пляже бесплатно, водные виды спорта платно, настольный футбол платно, футбол на пляже бесплатно, баскетбол бесплатно, анимация бесплатно (дневная и вечерняя анимационная и спортивная программа).
  • volejbols  FREE 
  • futbola laukums
  • velosipēdu noma
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 155 номеров.

  • vanna/duša
  • fēns (ne visās istabās)
  • $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi (ne visās istabās)
  • balkons/terase
  • virtuve / virtuvīte (ne visās istabās)
Adrese Albena, Bulgaria
Tālruņi: Tel: +359579622 95, +359885853311 Fax: + 359620 37, 359 62575
Tīmekļa vietne: Laguna Mare
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в футбол. Для активных туристов есть прокат велосипедов (платно). В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.