Kaliakra Superior 4*– Atsauksmes

3
Novērtējums 8.310
8.3 Numurs
8.3 apkalpošana
8.0 Tīrība
8.3 Uzturs
8.0 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas jūras krastā, 300 metru attālumā no Albenas centra. Viesnīca veido vienotu kompleksu ar Kaliakra viesnīcu. Celtniecības gads - 1972. Pēdējā rekonstrukcija - 2007. Viesnīca piemērota pludmales atpūtai ar ģimeni.Vairāk →
аватар seniordenis
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Pirms lidojuma sastapos ar pā ris atsauksmē m, ka viņ i pē rk 4 * Kaliakra viesnī cu, un apmetā s citā ē kā . Es, kā vienmē r, rezervē ju biļ eti tū risma firmā Unitours galvenajā birojā un katram gadī jumam nekavē joties brī dinā ju, ka ir tā da problē ma un es nevē los ar to saskarties. … Tomēr ▾ Pirms lidojuma sastapos ar pā ris atsauksmē m, ka viņ i pē rk 4 * Kaliakra viesnī cu, un apmetā s citā ē kā . Es, kā vienmē r, rezervē ju biļ eti tū risma firmā Unitours galvenajā birojā un katram gadī jumam nekavē joties brī dinā ju, ka ir tā da problē ma un es nevē los ar to saskarties. Viņ i man rezervē ja tū ri no tū roperatora Solvex, ievietoja visu, kā vajadzē tu, istabā , par kuru es samaksā ju. Viesnī ca patī kama, solī da 4 * ar labu apkalpoš anu un ē dinā š anu. Teritorija labi kopta, kvalitatī vs serviss. Viesnī ca atrodas tieš i pie jū ras. Ā tri noformē jot vī zu uz Bulgā riju, ar dokumentiem kopumā problē mu nav. Nekā dus trū kumus viesnī cā nemanī ju.
аватар GOODY
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s pastā vī gi viesojamies Bulgā rijā - manuprā t, š obrī d š is vispā r ir virziens ar optimā lu cenas un kvalitā tes attiecī bu, protams, ja viesnī ca ir izvē lē ta pareizi. No 5 reizē m, kad esam bijuš i Bulgā rijā , 4 reizes izvē lē jos Albenu - tas ir kluss ģ imenes kū rorts, kur tikai brī vdienā s var redzē t vietē jos iedzī votā jus un rumā ņ u kaimiņ us, kuri ieradā s atpū sties un peldē ties, tad pludmalē s un restorā nos ir vairā k cilvē ku un daudz automaš ī nu stā v gar ielā m. … Tomēr ▾ Mē s pastā vī gi viesojamies Bulgā rijā - manuprā t, š obrī d š is vispā r ir virziens ar optimā lu cenas un kvalitā tes attiecī bu, protams, ja viesnī ca ir izvē lē ta pareizi. No 5 reizē m, kad esam bijuš i Bulgā rijā , 4 reizes izvē lē jos Albenu - tas ir kluss ģ imenes kū rorts, kur tikai brī vdienā s var redzē t vietē jos iedzī votā jus un rumā ņ u kaimiņ us, kuri ieradā s atpū sties un peldē ties, tad pludmalē s un restorā nos ir vairā k cilvē ku un daudz automaš ī nu stā v gar ielā m. no pirmdienas - atkal klusums un grā cija! Galvenā gā jē ju iela - uz kuras visā di suvenī ri, restorā ni un izklaides (galvenokā rt protams maziem bē rniem, lī dz 7-8 g. v. : batuti, kartingi, minigolfs, pī le atrakcijas utt. ) kū rortā.3 viesnī cu rindas - pē dē jā atrodas kalnā , starp priež u birzi, kur ir lielisks gaiss, lai gan jā kā pj pa kā pnē m lī dz jū rai un caur 2 viesnī cu rindā m apmē ram 20 minū tes, bet ir vilciens, ar kuru var braukt avā rijas gadī jumā .
Viesnī ca Kaliakra atrodas pirmajā lī nijā , 50 metrus no jū ras, un tai ir 2 ē kas, jauna - 9 stā vi ar plaš ā kā m istabā m un modernu interjeru, un veca. Restorā ns ir kopī gs ar izcilu un daudzveidī gu virtuvi, tajā paš ā laikā ļ oti piemē rots pat maziem bē rniem - brokastī s vienmē r ir pā rslas ar pienu, vā rī ta gaļ a un vistas gaļ a, ceptas zivis Sulas - ā bolu - vietē jā s, ļ oti garš ī gas - pā rē jā s ir kaut kā da ķ ī mija. Liela izvē le vietē jie vī ni un zā ļ u tē jas, brī niš ķ ī gi konditorejas izstrā dā jumi un deserti, saldē jums, vienvā rdsakot ar ē dienu nav nekā du problē mu! Un pat pludmalē ! viņ i pa dienu nes dzē rienus - meitene no bā ra pie baseina - neko tā du nebiju redzē jusi! Jū ra tī ra un pludmale arī , katru vakaru ar traktoru ar speciā lu "ķ emmi" tī ra smiltis jū lijā , kad jū ra sā k "ziedē t" un pē c vē tras viss tiek izņ emts no ū dens aļ ģ es (piemē ram pie Gergana viesnī cas aļ ģ es ne tikai okupē ja piekrastes ū deni, tā pē c bija jā brien lī dz tī ram ū denim, bet arī krastā puves kaudzē s). Tī rī š ana istabā s arī ir normā la, lī dzi š ampū ns, ziepes, dusas ž eleja kā tē rē , ir pat zobu birstes un skuveklis ar skū š anā s krē mu.
Vē l Kaliakrā ir Wi-Fi un pirmajā stā vā vestibilā trī s datori ar reģ istratū rā pirktā m kartē m uz 30 min, 1 stundu un 2 stundā m. Pie baseina atrodas paviljons, kur animatora vadī bā bē rns var uzgleznot ģ ipš a figū ru, ir arī animā cija pie baseina un vakara diskotē kas. Bet tieš i 22-00 viss nomierinā s, un 23-00 vispā r visa Albena izmirst un iet gulē t. Tā tad par a ģ imenes brī vdienā m tā ir ideā la vieta. , ekskursijas un jahtu - bū tu vē lme!
Runā jot ar mū su pastā vī go ceļ ojumu aģ enti no Solvex, dzirdē ju no viņ as frā zi "Albena un Kaliakra ir vienī gā vieta, kur man nav kauns pā rdot ekskursijas! " Pilnī gi viņ ai piekrī tu, vienī gais mī nuss ir tas, ka vietas š ajā viesnī cā tiek izpā rdotas ļ oti ā tri, tā s vairs nav pieejamas kopš februā ra beigā m!
аватар Tial_Anariel
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Kopumā viss ir lieliski! Laikapstā kļ i mū s nedaudz pievī la, bet tas nav paredzē ts viesnī cai; ) Dzī vojā m ar meitiņ u un manu 2 gadī go dē lu (kuram visur bija piesegts papildus gulta, papildus ē dinā š ana utt. ) Istabā bija 2 kravas maš ī nas ar nelielu atstarpi un 2 guļ amdī vā ns. … Tomēr ▾ Kopumā viss ir lieliski! Laikapstā kļ i mū s nedaudz pievī la, bet tas nav paredzē ts viesnī cai; )
Dzī vojā m ar meitiņ u un manu 2 gadī go dē lu (kuram visur bija piesegts papildus gulta, papildus ē dinā š ana utt. ) Istabā bija 2 kravas maš ī nas ar nelielu atstarpi un 2 guļ amdī vā ns. Meitenē m diezgan aktuā la ir dubultā izlietne uz garas galda virsmas, liels pilna garuma spogulis, visa veida plaukti, ā ķ i, skapji. Duš a un tualete ir norobež ota ar matē ta stikla durvī m, kas gandrī z netraucē . Vienī gais, bet - pē c duš as ū dens daļ ē ji ir ā rpus durvī m, pie izlietnē m, nepā rtraukti jā slauka. Duš as ž eleja un š ampū ns nebū s pieejami, kamē r nelū gsiet. Bū s cepures, ziepes, zobu birstes un pastas, skū š anā s ž eleja un skuveklis. Visiem numuriem ir balkoni ar skatu uz jū ru un baseinu. "Mitrā " zona ir atdalī ta no telpas ar starpsienu-durvī m, kas izbī dā s no sienas. TV, ledusskapis, tē jkanna, seifs (reģ istratū rā jā ņ em karte no seifa), kondicionieris, fē ns (ļ oti smieklī gi iebū vē ts plauktā zem izlietnes). Draugiem bija nedaudz mazā ka istaba, bet viņ iem bija 2 zī daiņ i, tā pē c platī ba viņ iem netika pieš ķ irta. Bet bez problē mā m likt divas arē nas.
Bezmaksas wi-fi ir tikai viesnī cas vestibilā , tā pē c Skype pa telefonu bija jā sazinā s tikai tur. Starp citu, daudz lē tā k ir nopirkt vietē jo SIM karti (pasta nodaļ ā pie Dobrujas viesnī cas) par 3 levā m un papildinā t kontu ar kartē m. Par nedē ļ u pastā vī gu saziņ u un SMS tika iztē rē ti 30 levas - kopā apmē ram 650 rubļ i, draudzenei (ar nosacī jumu, ka sazinā sies tikai vakarā maksimā li 2-3 minū tes ar krievu SIM karti, gandrī z 3000 rubļ u tika iztē rē ti).
Kas attiecas uz ē dienu - gandrī z nekā du sū dzī bu nav! Viss ir lieliski! Papildus parastajiem ē dieniem vienmē r bija kaut kas jauns. Ē st varē ja jebkurā laikā , kas ir svarī gi bē rniem ar daž ā du rež ī mu. Ja vē laties, varat droš i pasū tī t zupas biezeni vai dā rzeņ u biezeni (redzē ju, kā viena krievu mā te gā ja ar lī dzi paņ emtu blenderi istabā - acī mredzot viņ a neiedomā jā s jautā t darbiniekiem). Ir augstie krē sli, bet no 15 bija ļ oti daudz cilvē ku, un par problē mu kļ uva augsto krē slu atraš ana (bē rniem, kuri joprojā m nevar ē st bez tā ). Svaigi spiestas sulas nebija, bija tikai regulē jams un vietē jais ā bols (kā.100%) no liela folijas maisa, neko nevaru teikt, garš ī gi. Daudz daž ā du veidu tē jas, bet arī visas iepakotas. Aparā ti stiprai kafijai (sarkanai) un citiem visu veidu kafijas dzē rieniem, š okolā dei (kakao), pienam utt. Putras bija tik-tā , godī gi sakot, bet ē damas. Bē rns biež i izvē lē jā s biezu jogurtu. Galvenais restorā ns bija vizuā li sadalī ts 6 ē damzonā s, ieskaitot stiklotu terasi, tā pē c skati katru reizi pē c vē lē š anā s varē ja atš ķ irties. Vakaros restorā nā skan dzī vā mū zika (forš i skatī ties uz dejojoš iem veciem vā cieš iem, kas staigā apkā rt - ļ oti jauki un laipni smieklī gi).
No 21:30 vakara animatoru š ovprogramma uz ielas zem vasaras verandas. Un tā pirms tam ir bē rnu diskotē ka. Ir masā ž as salons (so-so) un bē rnu klubs (bē rni lī dz 4 gadu vecumam var ierasties kopā ar vecā kiem).
Pieauguš o baseinā ū dens ir siltā ks nekā bē rnu baseinā . Starp citu, bē rnistaba bija slē gta remontam uz 3-4 dienā m. Viņ i piedā vā ja izmantot bē rnu baseinu kaimiņ u viesnī cā s.
Jū ra ir sekla, ideā li piemē rota bē rniem, savukā rt pieauguš ajiem bū s kā rtī gi jā iet. Smiltis ar daž iem gliemež vā kiem. Sauļ oš anā s krē sli, saulessargi, matrač i UAI ir bez maksas. Dvieļ i tiek izsniegti 2 gab uz numuru uz kartes, ar depozī tu reģ istratū rā . Starp citu, viesnī cas reģ istratū rā ir valū tas maiņ as punkts. Bet daudzviet var pieņ emt arī eiro, un iedot sī knaudu levā . Viesnī cā ir veikals ar visdaž ā dā kajiem mazuļ u piederumiem jū rai un citiem. Lai gan absolū ti nav grū ti iet pa ielu un nopirkt visu, ko vē laties. Rotaļ lietas, drē bes, gleznas, portreti, fotogrā fijas, izjā des ar zirgiem, braucieni ar vilcienu, kartingi, daudz atrakciju parku un rotaļ u laukumu. . . un viss ir pastaigas attā lumā . Ideā la vieta bē rniem.
Turklā t bulgā ri ir ļ oti draudzī gi cilvē ki, viņ i vienmē r palī dzē s, pamudinā s un ieteiks labā kos. . . Izbaudiet brī vdienas!


iemiesojums aliena_mak
Runājot par ceļojumu aģentūru, mēs izvēlamies starp Balkan Express, Simtravels, Tui, Isis, 1001tur... Ar kuru tūrisma operatoru jūs ieteiktu sadarboties? Liels paldies!
11 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 4 atbildi
iemiesojums zaika1974
Atsauksmes ir daudz,maksā par ekskursiju uz šo viesnīcu,bet labākajā gadījumā dabū šīs viesnīcas pagarinājumu!Tāpēc kāds var uzrakstīt kā var rezervēt ekskursiju uz Kaliakru-Superior tieši viesnīcā?vienmēr skaidrs kāpēc.
13 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI

Отель находится на берегу моря, в 300 м от центра Албены. Отель образует единый комплекс с гостиницей Kaliakra. Год строительства — 1972. Последняя реконструкция — 2007. Отель подойдет для пляжного отдыха с семьей.

Atrašanās vieta Расстояние от отеля до аэропорта Варны составляет 42 км.
Pludmales apraksts Общественный песчаный пляж. На пляже: 2 шезлонга и 1 зонтик на пляже на гост. номер — бесплатно.
  • 1. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

В ресторане отеля представлено тематическое вечернее меню из блюд балканской, итальянской или средиземноморской кухни. Также предлагается особый ассортимент сыров, колбас и рыбных деликатесов и детское меню. Кроме того, в распоряжении гостей полезный для здоровья «шведский стол» со свежими овощами и фруктами и снэк-бар.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детская дискотека.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports В отеле Kaliakra созданы все условия для занятия водными видами спорта, включая катание на водных велосипедах и водных лыжах, полеты на водяной струе, а также виндсерфинг и дайвинг. Гости могут поиграть в пляжный волейбол, мини-гольф, теннис, баскетбол, сквош, бильярд и настольный теннис.
  • galda teniss
  • volejbols
  • basketbola laukums
  • velosipēdu noma  FREE 
  • aerobika
  • jogas nodarbības
  • animācija
Telpu apraksts

Отель предлагает 112 комфортабельных номеров.

  • vanna/duša
  • fēns
  • $
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi  FREE 
  • balkons/terase
Adrese 9620 Albena, Bulgaria
Tālruņi: +359 579 62873
Tīmekļa vietne: Kaliakra Superior
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в настольный теннис, волейбол, баскетбол. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает аэробикой, йогой. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.