Kaliakra Beach Hotel 4*– Atsauksmes

16
Novērtējums 6.910
№7 viesnīcas reitingā Albena
7.0 Numurs
6.0 apkalpošana
3.0 Tīrība
9.0 Uzturs
9.0 Infrastruktūra
Viesnīca ir desmit stāvu ēka ar 5 liftiem, no kuriem viens ir panorāmas. Uzcelta 1972. gadā, renovēta 2007. gadā. No visiem numuriem un dzīvokļiem, kas atrodas pašā jūras krastā, paveras skaists panorāmas skats uz Melnās jūras piekrasti. Piemērots relaksējošām ģimenes brīvdienām.Vairāk →
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Pirmo reizi atpū tos Bulgā rijā un man piedā vā ja š o viesnī cu. Es varu teikt sajū smas vā rdus par viesnī cas un pludmales atraš anā s vietu - tas ir tik liels pluss, ka es neņ emu vē rā nelielus mī nusus, piemē ram, dvieļ us un gultasveļ u, kas nav mainī juš ies. … Tomēr ▾ Pirmo reizi atpū tos Bulgā rijā un man piedā vā ja š o viesnī cu. Es varu teikt sajū smas vā rdus par viesnī cas un pludmales atraš anā s vietu - tas ir tik liels pluss, ka es neņ emu vē rā nelielus mī nusus, piemē ram, dvieļ us un gultasveļ u, kas nav mainī juš ies. Ē diens daudzveidī gs, personā la attieksme cieņ pilna, pieklā jī ga, animā cijas š ovs vienkā rš i super, telpa laba un gaiš a. Es nenož ē loju ne minū ti, ka ierados š ajā viesnī cā !
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар Alexandra333
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Laba viesnī ca, garš ī gs un daudzveidī gs ē diens, principā nav problē mu ar sauļ oš anā s krē sliem, laba viesnī cas atraš anā s vieta, animā cija, internets, vispā r, ja neatrodi vainu, tad labi Bulgā rijai. Mī nusi: š ausmī gs kondicionieris, lai gan ar bē rniem gā jā m tā pē c, maz mazgā jā mies, bet kam patī k vē sums, tam viesnī ca nav domā ta! Istabas tiek tī rī tas ļ oti slikti, turklā t visi (bija aptauja apmē ram 10 istabas), lai gan viņ i pastā vī gi atstā ja dzeramnaudu : -(( Un tā pē c esam apmierinā ti ar viesnī cu un pā rē jo)). … Tomēr ▾ Laba viesnī ca, garš ī gs un daudzveidī gs ē diens, principā nav problē mu ar sauļ oš anā s krē sliem, laba viesnī cas atraš anā s vieta, animā cija, internets, vispā r, ja neatrodi vainu, tad labi Bulgā rijai. Mī nusi: š ausmī gs kondicionieris, lai gan ar bē rniem gā jā m tā pē c, maz mazgā jā mies, bet kam patī k vē sums, tam viesnī ca nav domā ta! Istabas tiek tī rī tas ļ oti slikti, turklā t visi (bija aptauja apmē ram 10 istabas), lai gan viņ i pastā vī gi atstā ja dzeramnaudu : -((
Un tā pē c esam apmierinā ti ar viesnī cu un pā rē jo))
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Labā s ziņ as: pludmale. brī niš ķ ī gas smiltis! Jū ra ir vienkā rš i neaprakstā ma, maiga, maiga, tī ra, pats pā rsteidzoš ā kais ir tas, ka nā kamajā dienā pē c milzī gajiem viļ ņ iem jū ra ir tī ra! Par slikto: Liftu nevar sagaidī t, personā ls labā kajā gadī jumā vienaldzī gs, kurls, valoda "nesaprot". … Tomēr ▾ Labā s ziņ as: pludmale. brī niš ķ ī gas smiltis! Jū ra ir vienkā rš i neaprakstā ma, maiga, maiga, tī ra, pats pā rsteidzoš ā kais ir tas, ka nā kamajā dienā pē c milzī gajiem viļ ņ iem jū ra ir tī ra! Par slikto: Liftu nevar sagaidī t, personā ls labā kajā gadī jumā vienaldzī gs, kurls, valoda "nesaprot". Ē diens visbiež ā k ir auksts un vienmuļ š , beidzas un darbinieki neatnes, kamē r kā du noķ er un pajautā , augļ i bija, bet sabojā tu daudz. Mū su istabiņ a bija 3. stā vā ar dekoratī vā m ģ ipš a sienā m, neviļ us pret to atspiedī sies un cietī si. Pludmalē maksas sauļ oš anā s krē sli un saulessargi pa 8 levā m utt.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Š ausmas! Š ausmas! Š ausmas! Neizvē lieties š o viesnī cu. Ja jau izvē lē jies – skrien pie tū roperatora un maini pret citu. Kā pē c? Pirmkā rt, darbinieki ir rupji, runā nievā još i, nepilda savus pienā kumus. Otrkā rt, ē diens ir pretī gs. … Tomēr ▾ Š ausmas! Š ausmas! Š ausmas! Neizvē lieties š o viesnī cu. Ja jau izvē lē jies – skrien pie tū roperatora un maini pret citu. Kā pē c? Pirmkā rt, darbinieki ir rupji, runā nievā još i, nepilda savus pienā kumus. Otrkā rt, ē diens ir pretī gs. Istabas ir š ausmī gas, tā s netī ra, kamē r nepasaka, ka tā s ir netī ras. Dvieļ i netiek mainī ti, biež i tiek atslē gts karstais ū dens un elektrī ba. Nav animā cijas, nav izklaides bē rniem, nav sporta. Tikai viena lieta ir laba: pirmā rinda. Ī sā k sakot, viesnī cai ir 2 zvaigznes. Mans padoms: neizvē lieties š o viesnī cu, lai nesabojā tu atvaļ inā jumu.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Mans pā rskats tiem, kas vē l nav izlē muš i par viesnī cu. Tiem, kas jau galī gi izlē muš i un atpū tī sies š ajā viesnī cā , iesaku atsauksmi nelasī t, jo atpū tā galvenais ir LABS garastā voklis! Š ovasar devā mies uz š o viesnī cu atpū sties. … Tomēr ▾ Mans pā rskats tiem, kas vē l nav izlē muš i par viesnī cu. Tiem, kas jau galī gi izlē muš i un atpū tī sies š ajā viesnī cā , iesaku atsauksmi nelasī t, jo atpū tā galvenais ir LABS garastā voklis! Š ovasar devā mies uz š o viesnī cu atpū sties. Uzreiz atzī mē š u divus pozitī vus punktus: tas ir jū ras tuvums un bezmaksas WiFi. Tagad par mī nusiem: 1. Viņ i iekā rtojas istabā s "ar skrā pē jumu", daž reiz nepareizā s istabā s (piemē ram, kad mē s bijā m divi cilvē ki tika nozī mē ti vienā istabā , lai gan viņ i bija samaksā juš i par divā m vienvietī gā m istabā m); 2. Telpas ir pretī gas. Mainī jā m trī s istabas, vienā istabā bija baigā smaka no kanalizā cijas, otrā vannasistaba izskatī jā s tā : pusotra uz pusotru, ar izlietni, tualeti un duš u, un duš a karā jā s. mazliet uz poda pusi, nav aizkara, nav paplā tes. Tas ir, ja jū s mazgā jaties, tad neejiet uz tualeti, kamē r tas nav izž uvis. 3. Trī s dienas dzī vojā m š ajā viesnī cā (vairs neizturē jā m un pā rcē lā mies uz citu). Š ajā laikā mū su istaba ne reizi netika iztī rī ta. Dvieļ i netika mainī ti. 4. Atseviš ķ i tas jā saka par liftu. Tie ir divi, bet, kamē r jū s gaidā t, jū s varat desmit reizes nolaisties un pacelties. 5. Ē diens ir slikts, ī paš i tiem, kas ceļ o ar bē rniem. Pā rsvarā frī kartupeļ i, desiņ as un olas. Vienmē r jā steidzas uz ē damistabu, lai nemeklē tu brī vus galdiņ us. Tī rī š ana ir slikta, drupatas tiek notī rī tas no galda ar rokā m))). 5. Personā la attieksme ir noraidoš a. Kā du dienu viesnī cas ī paš nieks svinē ja kaut kā dus svē tkus. Galvenā viesnī cas teritorijas daļ a mums bija slē gta. Kad sū dzē jā mies tū risma aģ entū ras pā rstā vim. Mums burtiski atbildē ja: "Ko jū s gribē jā t? Jū s reģ istrē jā ties lē tā kajā viesnī cā . " Tā tad, lai gan mā jā s mē s maksā jā m pieklā jī gi un gaidī jā m, ka viesnī ca par š ā du naudu bū s č etru zvaigž ņ u vē rta. . .
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī ca ir vienkā rš i lieliska. Ē diens ir neslavē jams. Atraš anā s vieta ir labā kā no visā m viesnī cā m. Pludmale un jū ra ir tī ras. Ē ģ ipte (jū ru neskaitot) un Turcija nestā v blakus. Kā da svē tī ba, ka nav kaitinoš u arā bu. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir vienkā rš i lieliska. Ē diens ir neslavē jams. Atraš anā s vieta ir labā kā no visā m viesnī cā m. Pludmale un jū ra ir tī ras. Ē ģ ipte (jū ru neskaitot) un Turcija nestā v blakus. Kā da svē tī ba, ka nav kaitinoš u arā bu. Pat atpū tnieku kontingents ir daudz civilizē tā ks.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
VISI, VISI, KAS DAUDZ UZ BULGĀ RIJU, Ļ OTI, Ļ OTI SLIKTA VIESNĪ CA! ! ! VISS IR Ļ OTI SLIKTI, ATvainojos PAR NAUDU UN LAIKU, GRIBĒ JU VIENKĀ RŠ I Bē gt PIRMS LAIKA! ! ! Visur netī rs personā ls, netī ra pludmale! ! ! … Tomēr ▾ VISI, VISI, KAS DAUDZ UZ BULGĀ RIJU, Ļ OTI, Ļ OTI SLIKTA VIESNĪ CA! ! ! VISS IR Ļ OTI SLIKTI, ATvainojos PAR NAUDU UN LAIKU, GRIBĒ JU VIENKĀ RŠ I Bē gt PIRMS LAIKA! ! ! Visur netī rs personā ls, netī ra pludmale! ! !
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s bijā m Superior 2010. gada augustā , tuvu jū rai un tur ļ oti LABI! Istaba Superiorā ir vienkā rš i lielā ka nekā parastajā Kaliakrā (tie ir savienoti savā starpā ), turklā t Superior 1. stā vā balkona vietā ir terase ar izeju tieš i uz taku (20 metri ) uz pludmali. … Tomēr ▾ Mē s bijā m Superior 2010. gada augustā , tuvu jū rai un tur ļ oti LABI! Istaba Superiorā ir vienkā rš i lielā ka nekā parastajā Kaliakrā (tie ir savienoti savā starpā ), turklā t Superior 1. stā vā balkona vietā ir terase ar izeju tieš i uz taku (20 metri ) uz pludmali. Pludmale ir tī ra, katru rī tu brauc garā m maš ī na un tī ra smiltis pludmalē , blakus futbola laukums (smiltis), volejbols. Apkalpoš ana izcila, ē diens garš ī gs un daudzveidī gs, drī kst ņ emt lī dzi uz istabu, ko sā kumā darī jā m pē c krievu ieraduma, tad apstā jā mies, pat nepaspē ja apē st visus augļ us . Ļ oti garš ī gs piens, uz bē rnu galda ir bumbiņ as, graudaugi - vienmē r. Mē s neņ ē mā m bē rniem desas, un vispā r viņ i sā ka ē st ar mums no kopī ga restorā na (bē rniem tajā laikā bija 1 gads 7 mē neš i un 6 gadi), mē s restorā nā no kopē jā galda izlē jā m nelielu ragu. naktī rū guš piena dzē rienā (lī dzī gi kā somu A+ jogurtam, bet biezā ks un garš ī gā ks). Ū dens jū rā ir tī rs, atš ķ irī bā no Soč iem, vē tras nekad nav bijis: bija viļ ņ i, bet varē ja peldē t arī seklā - ļ oti labs krasts: gluda nolaiš anā s ū denī , sā kumā dziļ ums ir metrs, tad atkal sekls, un tad sā kas normā ls dziļ ums. Veiksmi Jums! Sveiki Kaliacre! ! !
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī cā atpū tā mies no 2010. gada 21. jū lija lī dz 3. augustam. Cilvē ku bija daudz un katrs atrada to, ko gribē ja. Sā kumā trokš ņ ainie vā cieš i sasprindzinā jā s, bet pē c tam bija brī niš ķ ī gi puiš i, viņ i pie baseina sievai iedeva lietussargu, palī dzē ja bē rniem izkļ ū t no baseina. … Tomēr ▾ Viesnī cā atpū tā mies no 2010. gada 21. jū lija lī dz 3. augustam. Cilvē ku bija daudz un katrs atrada to, ko gribē ja. Sā kumā trokš ņ ainie vā cieš i sasprindzinā jā s, bet pē c tam bija brī niš ķ ī gi puiš i, viņ i pie baseina sievai iedeva lietussargu, palī dzē ja bē rniem izkļ ū t no baseina. Ē diens noteikti nav mā jā s gatavots, bet diezgan pieļ aujams. Ī paš i patika animatorus ļ oti aizrā va bē rni. Varbū t ir labā kas viesnī cas, bet š ai ir vislabā kā atraš anā s vieta un pludmale ir tuvu, un no ceļ a nevar redzē t peldē tā jus pie baseina, bet cik brī niš ķ ī gi ir ē st zem koka.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
2010. gada jū lijā atpū tos kopā ar savu meitu. Lieliski atpū tā s. Pieklā jī gs personā ls, daudzveidī ga ē dienkarte, garš ī gi pagatavoti ē dieni, vienmē r noliktavā augļ i. Jautra animā cija bē rniem un pieauguš ajiem. … Tomēr ▾ 2010. gada jū lijā atpū tos kopā ar savu meitu. Lieliski atpū tā s. Pieklā jī gs personā ls, daudzveidī ga ē dienkarte, garš ī gi pagatavoti ē dieni, vienmē r noliktavā augļ i. Jautra animā cija bē rniem un pieauguš ajiem. Ē dienu un cirku daudz, pietiks visiem pā rpilnī bā . Š eit ir labi atpū sties jebkura vecuma cilvē kiem. Viesnī ca atrodas ļ oti ē rti - kū rorta joslas sā kumā , ceturtdaļ a no tū risma tirgus .
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
Parādīt vairāk »


iemiesojums aliena_mak
Vai tiešām pludmalē 1 lietussargs un 2 sauļošanās krēsli uz istabu ir bez maksas? Krieviski runājošs personāls viesnīcā reģistratūrā visu laiku? Kāds ir jūras dziļums, vai tā ir pārāk sekla? Vai ir iespējams rezervēt istabu ne pirmajā stāvā, ar skatu uz jūru, nevis no gala?)
11 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 6 atbildes
iemiesojums murka2004
мы тоже в этом году хотим поехать в Калиакру. Подскажите какой корпус ближе к морю Стандарт или Супериор
13 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
iemiesojums milusa
Nekad nav bijis Bulgārijā. Izvēloties viesnīcas, man patika "Kaliakra". Kurš bija pagājušajā gadā, lūdzu pierakstiet, vai ir vērts iet? Kā ir ieeja jūrā, ēdiens, animācija?
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI

Отель представляет собой десятиэтажное здание с 5 лифтами, один из которых панорамный. Построен в 1972 году, реновирован в 2007 году. Расположен на самом берегу моря, из всех номеров и апартаментов открывается красивый панорамный вид на побережье Черного моря. Подходит для спокойного семейного отдыха.

Atrašanās vieta Отель расположен в 220 м от центра курорта, непосредственно на пляже. Автобусная станция в 2 км, аэропорт Варна в 40 км, г. Балчик в 10 км, г. Добрич в 40 км. Аквапарк Aqua Mania в 1,1 км, мини-гольф в 100 м.
Pludmales apraksts На пляже 2 шезлонга и 1 зонтик на номер — бесплатно, пляжные полотенца — платно, библиотека и Wi-Fi с максимальной скоростью до 1 Мбит / с на пляже — бесплатно.
  • 1. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, услуги по глажке одежды (платно), факс/ксерокопирование (платно), Wi-Fi в лобби и на пляже с максимальной скоростью до 1 Мбит / с — бесплатно, сувенирный магазин, 1 главный ресторан с террасой, 4 бара: лобби-бар, лаундж-бар, снэк-бар, бар у бассейна, 1 открытый бассейн, у бассейна: 2 шезлонга и 1 зонтик на номер — бесплатно.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Шестидневная анимационная программа для детей (3-6 лет и 7-12 лет), мини-дискотека.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Дартс, шахматы, нарды, игровые автоматы (платно), водные виды спорта (платно), мини-гольф (платно), пляжный волейбол, пляжный футбол, танцевальная аэробика, водная гимнастика,, парк аттракционов платно (на территории). шестидневная анимационная программа для взрослых, подростков и детей (3-6 лет и 7-12 лет). Водные горки
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • galda teniss
  • volejbols  FREE 
  • sporta zāle
  • aerobika
  • ūdens aktivitātes
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 272 номера.

Istabās

Во всех номерах и люксах отеля имеется балкон, кабельное телевидение, кондиционер, сейф и бесплатный мини-бар. В собственной ванной комнате с ванной или душем предоставляется фен и бесплатные туалетно-косметические принадлежности.

  • vanna/duša
  • fēns
  • čības un peldmētelis (ne visās istabās)
  • $
  • droši (ne visās istabās)
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi
  • tējas/kafijas automāts (ne visās istabās)
  • modināšanas pakalpojums (ne visās istabās)
  • balkons/terase
Adrese Albena, Bulgaria
Tālruņi: +359 700 12 110 +359 885 853379
Tīmekļa vietne: Kaliakra Beach Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в настольный теннис. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал, аэробикой. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.