Lieliski!!!

Rakstīts: 8 septembris 2017
Ceļošanas laiks: 18 — 27 augusts 2017
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
10.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 10.0
Viesnī ca ir eleganta. Nekas nav aizkaitinā ts. Bet tas ir mans personī gais viedoklis un pieredze.
BET bē rnu animā cijas praktiski nav. Mazi bē rni (lī dz 3 gadiem) var sē dē t un zī mē t izcirtumā . Animatori nerunā krieviski. Tikai bulgā ru un angļ u valodā . Tomē r ir vienī gais animators vī rietis, kurš labi runā krieviski. BET viņ š tikai reizē m dejo pie baseina. Tā ir visa animā cija. Nelielā zā lienā tiek rī kota bē rnu diskotē ka. Lai gan ir vairā k piemē rotas vietas bē rniem, lai bū tu plaš s. BET tā pē c animatori nemaz nededz, tad ar tiem ir maz kas grib dejot. Viņ i pā rsvarā dejo ar sevi. Man vispā r radā s iespaids, ka jaunie animatori slē pjas no tū ristiem un bē rniem. Nu ļ oti vī lies.
Viesnī cā galvenokā rt atpū š as vā cieš i un bulgā ri. Bet vakariņ ā s un brokastī s dzirdama krievu valoda. Tā tad tas ir pilnī gi starptautisks.

Ledus ū dens ā ra baseinā . Nav skaidrs, kā pē c ir aukstā ks par jū ru. Pa dienu nemaz nesasilst.
Pludmale ir skaista, jū ra ir skaista. Tagad ar viļ ņ iem, tagad mierī gi. Tā tad jū s varat izvē lē ties katrai gaumei. Pludmalē sniedz brī niš ķ ī gu masā ž u (20 minū tes 20 levas, t. i. 10 eiro). Es ļ oti iesaku. Pludmalē ir arī tualetes un pā rģ ē rbš anā s kabī nes. Es to neatradu nevienā no atsauksmē m. tā pē c varbū t kā dam š ī informā cija noderē s.
Albena ir ļ oti zaļ a pilsē ta. Maš ī nu praktiski nav.
tā pē c tas ir lieliski piemē rots nervu atjaunoš anai. Labā k nekā jebkurš kū rorts.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu