Alteia 3*– Atsauksmes

5
Novērtējums 5.010
№22 viesnīcas reitingā Albena
Viesnīca uzcelta 1972. gadā, pēdējo reizi renovēta 1998. gadā. Atrodas netālu no pludmales. Starp viesnīcu un pludmali kursē maršruta autobuss. Viesnīca ir piemērota budžetam ģimenes brīvdienām.Vairāk →
аватар
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Bija tur ar savu dē lu. Viņ am ir 10 gadi. Mums patika gandrī z viss. Ierodoties viesnī cā , devā mies apskatī ties. Netā lu no viesnī cas atrodas banka ar izdevī gu valū tas kursu un lielveikals. Jū ra tieš ā m tā lu, 20-25 min, bet autobuss kursē ik pē c 30 minū tē m. … Tomēr ▾ Bija tur ar savu dē lu. Viņ am ir 10 gadi. Mums patika gandrī z viss. Ierodoties viesnī cā , devā mies apskatī ties. Netā lu no viesnī cas atrodas banka ar izdevī gu valū tas kursu un lielveikals. Jū ra tieš ā m tā lu, 20-25 min, bet autobuss kursē ik pē c 30 minū tē m. Viesnī cas numuriņ i ir labi ar kondicionieri. Dvieļ i tika mainī ti katru dienu, pasts. apakš veļ a reizi nedē ļ ā . Iedod gludekli bez problē mā m. Uzturā mī nus tikai brokastis, bija vienmuļ i, bet tik un tā viss bija svaigs un garš ī gs. Pie baseina ir mini bā rs. Viesnī cā nav izklaides, vakaros gā jā m uz "bazā ru", lai uz to aizietu min. 10. Tur var iegā dā ties suvenī rus un daudz izklaides bē rniem.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
1) Attā lums no jū ras: 30 min. no kuriem nokā pš ana un galvenais kā pš ana pa kā pnē m: 132 pakā pieni 2) Netī ra jū ra un pludmale 3) Visu laiku gultas veļ a nekad nav mainī ta. rī ts (1. stā vs) 5) Apliets skats uz Padomju laika viesnī ca, visur nokaltusi zā le, nobruž ā tas ē kas, visur salauzti soliņ i un atkritumi. … Tomēr ▾ 1) Attā lums no jū ras: 30 min. no kuriem nokā pš ana un galvenais kā pš ana pa kā pnē m: 132 pakā pieni 2) Netī ra jū ra un pludmale 3) Visu laiku gultas veļ a nekad nav mainī ta. rī ts (1. stā vs) 5) Apliets skats uz Padomju laika viesnī ca, visur nokaltusi zā le, nobruž ā tas ē kas, visur salauzti soliņ i un atkritumi. 6) "Viss iekļ auts" uz pludmali neattiecas: ū dens jā pē rk. Vietnei ir apakš virsraksts, piemē ram, bezmaksas transports (strā dā noteiktā s dienā s) 7) Visa viesnī cas izklaide tū ristiem ir animā cija...8) Viss tiek salī dzinā ts ar viesnī cā m (***). Tā da apkaunojuma nav nevienā citā trī szvaigž ņ u viesnī cā . Piemē ram, Turcijas viesnī cas "Blue Fish" cena ir 16500, salī dzinot ar debesī m un zemi.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
un atkal Nata. Š ogad esam atgriezuš ies š ajā viesnī cā . Tomē r jau dabū ja ierasto numuru. Esam gandarī ti, ka restorā ns mū s atpazina un sirsnī gi sveica. Ē diens bija izcils, ļ oti garš ī gs. nebija nekā du č upu, bet viss nepiecieš amais. … Tomēr ▾ un atkal Nata. Š ogad esam atgriezuš ies š ajā viesnī cā . Tomē r jau dabū ja ierasto numuru. Esam gandarī ti, ka restorā ns mū s atpazina un sirsnī gi sveica. Ē diens bija izcils, ļ oti garš ī gs. nebija nekā du č upu, bet viss nepiecieš amais. liels paldies restorā nam!! ! Arī recepcijā tie paš i cilvē ki, draudzī gi, izpalī dzī gi. no mī nusiem: lū dzu izlikt jaunieš us, kuri pulcē jas un plosā s savā s istabā s lī dz 6 no rī ta. uz tī rī š anu: nesaprotu tī rī š anu, kas ietvē ra: putekļ sū cē ju un visu veidu piekariņ u salikš anu no dvieļ iem (nav tas labā kais), kamē r duš as piederumi netika pievienoti reizi 2 nedē ļ ā s, skapji, izlietne un duš a! Es ar to vē l neesmu saskā ries. turklā t durvis aizsprostojā s, mē s pa kā pnē m devā mies augš ā uz savu istabu, kas jau bija no ielas terases puses, kur gaismas nebija vispā r! Kalpones pē c tī rī š anas durvis neaizvē ra. Tas ir labi, ka neviens nepiederoš s cilvē ks nedomā ja ienā kt. lū dzu, strā dā jiet pie tā . turklā t var apmeklē t mini klubu kaimiņ u viesnī cā , bet viesnī cas vadī tā js aizliedza tur gaidī t! Bet ko lai gaida, kamē r beigsies spē les no minikluba baseinā un kā atstā t bē rnus tur vienus pē c spē lē m no minikluba!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Paldies Viesnī cas vadī bai, personā lam un š efpavā riem Jā , ir 168 pakā pieni. bet tas ir smieklī gi. Starp citu, ja dodaties pa labi no restorā na, lī dz pludmalei ir 50 pakā pieni. un ja pa ceļ u pagriež as pa labi un pagriež as, var iztikt bez pakā pieniem. … Tomēr ▾ Paldies Viesnī cas vadī bai, personā lam un š efpavā riem Jā , ir 168 pakā pieni. bet tas ir smieklī gi. Starp citu, ja dodaties pa labi no restorā na, lī dz pludmalei ir 50 pakā pieni. un ja pa ceļ u pagriež as pa labi un pagriež as, var iztikt bez pakā pieniem. Bet mē s vienmē r nogā jā m tieš i 168 soļ us. Gaidī sim pacē lā ju. )) Pavā ri mē ģ inā ja. Liels paldies viņ iem. Arī bā rmeņ i ir ļ oti veikli un draudzī gi. Arī reģ istratū ras darbinieki ir draudzī gi. Daudz apmeklē tā ju, ī paš i eiropieš i. Divstā vu mā jas ir lieliskas. Gaisa kondicionieri strā dā lieliski. Vienī gais mī nuss: nav animā cijas. Animā cija tuvē jā viesnī cā . bet nā kamais ir savā dā ks. Lū dzu, izveidojiet Alteā vismaz bē rnu klubu. Ļ oti iesaku. Ieteikš u draugiem.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
sā kotnē ji viņ iem bija paredzē ts apmesties magnolijā , bet pē c ieraš anā s viņ i mū s apmetinā ja alteā . galvenie viesnī cas trū kumi ir tā lu no jū ras, un pat pakā pieni (168 gab. ) neiztur visu, nav gaisa kondicionē tā ju, netī ri trauki un daž reiz atklā ti sapuvuš i ē dieni, alkohols tiek liets pusaudž iem un rezultā tā , piedzē ries ballē jas visu nakti, baseini ir, bet tī ra kā ne pā rā k. … Tomēr ▾ sā kotnē ji viņ iem bija paredzē ts apmesties magnolijā , bet pē c ieraš anā s viņ i mū s apmetinā ja alteā . galvenie viesnī cas trū kumi ir tā lu no jū ras, un pat pakā pieni (168 gab. ) neiztur visu, nav gaisa kondicionē tā ju, netī ri trauki un daž reiz atklā ti sapuvuš i ē dieni, alkohols tiek liets pusaudž iem un rezultā tā , piedzē ries ballē jas visu nakti, baseini ir, bet tī ra kā ne pā rā k. vispā r personā ls nesasprindzinā s, iztī rī ja istabu tikai tad, ja atstā j naudu. atseviš ķ i par istabā m - tā nav siena, kas atdala telpas, bet durvis (laikam, lai divas telpas varē tu apvienot), dzirdamī ba ir ā rprā tī ga. Jā , meitenes no 417. kabineta, kas par dzī vi tē rzē ja lī dz 6 no rī ta, mē s esam informē ti par visā m jū su lietā m.
plusi: pludmale nav slikti tī rī ta no rī ta un vakarā . daudz augļ u, arbū zi un melones. neesi slinks, celies agri un tad visu dabū si. rindas pē c ķ irš iem un citā m lietā m izskatā s mež onī gi, protams, lai cilvē ki ir izglī totā ki. citā di kauns par Krieviju. Iesaku atpū sties ģ imenei ar bē rniem un uzmanī bu, istaba paredzē ta 2 personā m, ja izklā j dī vā nu, tad vietas vairs nepaliek.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI

Отель построен в 1972 году, последний ремонт проведен в 1998 году. Расположен недалеко от пляжа. Между отелем и пляжем курсирует шатл-бас. Отель подходит для бюджетного семейного отдыха.

Atrašanās vieta Отель расположен в 40 км от аэропорта г. Варна, в 10 км от г. Балчик, в 40 км от г. Добрич, в 1 км от автовокзала, в 500 м от торговой улицы. Аквапарка Аквамания — в 500 м., площадка для мини-гольфа в 250 м.
Pludmales apraksts В 900 метрах от пляжа. С 09:00 до 17:00 каждые 30 минут курсирует бесплатный автобус до пляжа. Пляжные полотенца (платно). Wi-Fi на пляже (бесплатно). Библиотека. 1 зонт и 2 шезлонга на номер — бесплатно, матрасы — платно.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, услуги по глажке одежды (платно), факс/ ксерокс (платно), почтовые услуги, Wi-Fi бесплатно (в лобби, у бассейна, на пляже), 2 бара: лобби-бар, снэк-бар, 1 ресторан с террасой, 1 открытый бассейн, у бассейна зонтики, шезлонги: бесплатно.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • nesmēķētāju numuri
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Луна-парк (на территории комплекса, платно), детская площадка (в отеле .COM), анимационная программа для детей (в отеле .COM).
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Платно: водные виды спорта, мини-гольф, футбол (возле отеля), теннисный корт (на территории комплекса), баскетбол, верховая езда (на территории комплекса), велорикши, прогулка на фаэтонах, луна-парк (на территории комплекса). Бесплатно: аквааэробика, волейбол на пляже, анимация (в отеле .COM).
  • volejbols  FREE 
  • basketbola laukums
  • futbola laukums
  • ūdens aktivitātes
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 186 номеров и 16 мезонетов.

  • vanna/duša
  • fēns
  • $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • balkons/terase
Adrese 9620 Албена, Болгария
Tālruņi: Тел: +359 579 62326, +359 885 853329 Факс: + 359579 62298, 359579 62575
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в баскетбол, футбол. В отеле есть водные развлечения. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.