La Madeleine 2*– Atsauksmes

1
Novērtējums 6.010
pamatā
1 atsaukt
6.0 Numurs
8.0 apkalpošana
9.0 Tīrība
8.0 Uzturs
Viesnīca La Madeleine atrodas vēsturiskā ēkā Briseles centrā, tikai 200 metru attālumā no Lielā laukuma. Briseles Centrālā stacija atrodas 3 minūšu pastaigas attālumā no viesnīcas, Čurājošā puisēna statuja ir 5 minūšu pastaigas attālumā, savukārt Magrita muzejs ir 10 minūšu pastaigas attālumā.Vairāk →
аватар svbir
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Uzturē jā s viesnī cā La Madeleine Hotel Br? ssel no 2013. gada 26. lī dz 30. decembrim. Izvē le, pamatojoties uz cenu un atraš anā s vietu. Kā pilsē tas apskati cenš os izvē lē ties viesnī cas paš ā pilsē tas centrā , lai viss bū tu pastaigas attā lumā . … Tomēr ▾ Uzturē jā s viesnī cā La Madeleine Hotel Br? ssel no 2013. gada 26. lī dz 30. decembrim. Izvē le, pamatojoties uz cenu un atraš anā s vietu. Kā pilsē tas apskati cenš os izvē lē ties viesnī cas paš ā pilsē tas centrā , lai viss bū tu pastaigas attā lumā . Lī dz ar to pē c zvaigznē m nedzenu, ņ emot vē rā to, ka nakš ņ o tikai pilsē tas viesnī cā . Izvē le bija apmierinā ta. No stacijas Br? ssel Midi (vai Briseles Centrā lā ) burtiski 3 minū tes nesteidzī gā tempā . Lielais laukums atrodas 1 minū tes pastaigas attā lumā . Mana istaba bija liela un gaiš a, 5. stā vā . Tiesa, pa logu pavē rā s skats uz pagalmu-aku, bet bija ļ oti kluss. Logs ir plastmasas, cieš i un hermē tiski aizveras. Istaba labā stā voklī , skapī ir liels seifs (derē s arī vidē jam portatī vajam datoram), seifs bez maksas. Tualetē ir vanna. Noņ emts och. rū pī gi, dvieļ i tiek mainī ti katru dienu, pat ja jū s tos nemetat uz grī das. Brokastis ir diezgan. Kas attiecas uz mani - pat vairā k nekā . Man mā jā s ir pieticī gā kas brokastis: 1 veida desa, 1 veids siers, 5-6 veidi maize, vā rī tas olas, musli, graudaugi, piens, sulas, ū dens, tē jas un kafijas, ievā rī jumi, sviests, medus, nutella uc ievā rī jumi. Vā rdu sakot, standarta viesnī cas komplekts. Maize ok. garš ī gi. Wi-Fi ir maksas, tač u ir neliela viltī ba. Ja no jū su istabas logiem paveras skats uz laukumu, tad no blakus esoš ā s Ibis bezmaksas signā ls beidzas lī dz viesnī cai La Madeleine. Vai ē damistabā , jo ē damistabas logi izskatā s tieš i uz Ibis viesnī cu. Jū s varat pā rbaudī t savu pastu! Nu vai parkā uz soliņ a netā lu no viesnī cas Novotel. Arī signā ls ir brī vs, aptver tuvē jo zonu. Izbraukš ana lī dz 12:00. Jū s varat atstā t lietas noliktavas telpā . Dzirdamī ba telpā ir diezgan augsta. Bet manas uzturē š anā s laikā kaimiņ u istabā s neviens nebija ī paš i skaļ š , nekā du diskomfortu. Personā ls ir uzmanī gs un draudzī gs. Kopumā nekā du sū dzī bu, var droš i apstā ties. Viesnī cas fotoattē li ir pilnī gi patiesi.
No lidostas es devos ar vilcienu uz Br? ssel Midi (vai Briseles centrā lo). Biļ eti var iegā dā ties kasē vai automā tā (valodu automā tā var izvē lē ties: angļ u, vā cu, franč u). Biļ ete jā iegā dā jas vienā virzienā (7.80 eiro). Jo turp un atpakaļ tiks izsniegts tikai uz vienu datumu un izbraukš anas dienā tas jau bū s nederī gs. Vilcieni no lidostas kursē aptuveni ik pē c 15 minū tē m. No piekt. pē c augš ā mcelš anā s Ir 50% diskonta likme. Bet, manuprā t, š ajā pabalstā nav iekļ auts virziens no lidostas. Lai gan es neesmu pā rliecinā ts. Labā k precizē t.
P. S. Ja es bū tu lasī jis atsauksmes, es bū tu sarū gtinā ts. Es to izlasī ju atgriež oties. It kā viņ i rakstī tu par citu viesnī cu! Diezgan pieklā jī ga viesnī ca. Un tā galvenā priekš rocī ba ir tā ideā lā atraš anā s vieta lietu biezoknī , paš ā vecajā centrā , tuvu visiem apskates objektiem!


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Lielā vieta
Novērtējums 8.3
Beļģija, Brisele
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti, Stats
Piemineklis Atomium
Novērtējums 7.7
Beļģija, Brisele
Pieminekļi un pieminekļi
Skulptūra Manneken Pis
Novērtējums 7.7
Beļģija, Brisele
Pieminekļi un pieminekļi

Отель La Madeleine располагается в историческом здании в центре Брюсселя, всего в 200 метрах от площади Гран-Плас. Центральный железнодорожный вокзал Брюсселя расположен в 3 минутах ходьбы от отеля, статуя "Писающий мальчик" – в 5 минутах, а музей Магритта - в 10 минутах ходьбы.

Atrašanās vieta Отель расположен в историческом центре Брюсселя, в 200 метрах от центральной площади Gran Place, в 15 км от международного аэропорта, в 3 минутах ходьбы от центрального железнодорожного вокзала Брюсселя.
Viesnīcā

Каждое утро в зале для завтраков подается континентальный завтрак "шведский стол".

  • autostāvvieta
  • autonoma
  • droši
  • lifts
  • veļas mazgāšana
Telpu apraksts

Номера в отеле La Madeleine оборудованы ванной комнатой и телевизором. В номерах предоставляется платный Wi-Fi. Всего 56 номеров.

FAQ