Bedford 4*– Atsauksmes

2
Novērtējums 7.010
6.5 Numurs
7.0 apkalpošana
8.0 Tīrība
5.5 Uzturs
8.0 Infrastruktūra
Ļoti laba 4 zvaigžņu viesnīca ar augstu apkalpošanas līmeni. Bagātīgs dekors vestibilā, mājīgi un ērti numuri. Magellan restorāns ar franču virtuvi un Lounge piano bārs. 18 konferenču telpas, kas aprīkotas ar jaunākajām tehnoloģijām. Mazie dzīvnieki ir atļauti par papildu samaksu. Viesnīca atrodas Briseles centrā, netālu no iepirkšanās centriem, pastaigas attālumā no galvenajiem apskates objektiem, muzejiem, teātriem un koncertzālēm.Vairāk →
аватар Alioja
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Š ī ir standarta 4* viesnī ca. Viņ i cenš as pielā got š ī s kategorijas viesnī cu numuru dekoru standartu jebkurā zonā . Lī dz ar to, pē rkot istabu ar lielu atlaidi, ir iespē ja iegū t istabu apakš ē jos stā vos, kur platī ba nav pietiekama visā m nodroš inā tajā m mē belē m. … Tomēr ▾ Š ī ir standarta 4* viesnī ca. Viņ i cenš as pielā got š ī s kategorijas viesnī cu numuru dekoru standartu jebkurā zonā . Lī dz ar to, pē rkot istabu ar lielu atlaidi, ir iespē ja iegū t istabu apakš ē jos stā vos, kur platī ba nav pietiekama visā m nodroš inā tajā m mē belē m. Tā tad jums ir jā saspiež sā nis - burtiski. Skaidrs mī nuss bija informā cijas trū kums viesnī cas mā jaslapā par Jaungada brī vdienā m (no 23. decembra lī dz 9. janvā rim) visiem viesnī cas restorā niem. Viena no ē damzā lē m bija atvē rta tikai brokastī m. Personā la darbs, istabu uzkopš ana atbilst Eiropas viesnī cu lī menim 3*-4*. Viesnī cas atraš anā s vieta ir diezgan laba attiecī bā pret Briseles vē sturisko centru. Salī dzinoš i zemā numura cena ir saistī ta ar tā s atraš anā s vietu afroarā bu pilsē tas daļ ā .
аватар ninielni
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Uzturē jā s izpildvaras istabā . Istaba diezgan plaš a, ar balkonu. Skats no balkona uz kaimiņ u ē kas jumtu, bet kluss. Numura ē rtī bas ir standarta. Tiesa, tika solī ts mī kstais stū ris, kura gan nebija. Bet tas mani netraucē ja. Par telpu un tā s uzkopš anu sū dzī bu nebija. … Tomēr ▾ Uzturē jā s izpildvaras istabā . Istaba diezgan plaš a, ar balkonu. Skats no balkona uz kaimiņ u ē kas jumtu, bet kluss. Numura ē rtī bas ir standarta. Tiesa, tika solī ts mī kstais stū ris, kura gan nebija. Bet tas mani netraucē ja. Par telpu un tā s uzkopš anu sū dzī bu nebija.
Ē dinā š ana: iekļ autas bufetes tipa brokastis. Katru dienu jau nedē ļ u, absolū ti tie paš i produkti, bet svaigi un kvalitatī vi.
Viesnī cas atraš anā s vieta ir ļ oti ē rta: lī dz Lielajam laukumam ar skatienu skatlogos lē nā gā jienā jā iet apmē ram 15 minū tes, kā arī lī dz Centrā lajai stacijai 25 minū tes.
Uzmanī gi! Reģ istrē joties tiek ņ emts depozī ts 300 eiro apmē rā , kas tiek atgriezts izbraucot.
Ī paš i negatī vi punkti netika atzī mē ti.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Lielā vieta
Novērtējums 8.3
Beļģija, Brisele
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti, Stats
Piemineklis Atomium
Novērtējums 7.7
Beļģija, Brisele
Pieminekļi un pieminekļi
Skulptūra Manneken Pis
Novērtējums 7.7
Beļģija, Brisele
Pieminekļi un pieminekļi

Очень хороший отель 4-звезды с высоким уровнем обслуживания. Богатая обстановка в холле, уютные и комфортабельные номера. Ресторан Magellan с французской кухней и Lounge piano bar. 18 конференц-номеров, оборудованных по последнему слову техники. Разрешено проживание с маленькими животными за дополнительную плату. Отель расположен в центре Брюсселя, рядом торговыми центрами, в минутах ходьбы от главных достопримечательностей, музеев, театров и концертных залов.

Atrašanās vieta В центре Брюсселя, на Rue du Midi, в 3 минутах ходьбы от площади Grand'Place. 12 км от аэропорта. 700 метров до Central Station.
Viesnīcā

бар, ресторан, конференц-зал, интернет, услуги детской, горничная, прачечная, обмен валют, кофейня, лифт, автостоянка, гараж, фитнес-центр.

Telpu apraksts

326 номеров.

Istabās

ванная или душ, телевизор, прямой телефон, сейф, мини-бар, сервис в номер.

FAQ