Chinar Hotel & Spa Naftalan 5*– Atsauksmes

6
Novērtējums 8.210
№1 viesnīcas reitingā Naftalan
9.2 Numurs
8.8 apkalpošana
9.2 Tīrība
9.2 Uzturs
8.9 Infrastruktūra
Viesnīca Chinar Hotel & SPA Naftalan atrodas Naftalinas pilsētā, Azerbaidžānas rietumos, 330 km attālumā no Baku. Viesnīcā kopumā ir 170 numuri.Vairāk →
аватар turbo
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Lieliskas brī vdienas. Unikā la kū rorta un naftalan ā rstnieciskā eļ ļ a. Es atbildē š u uz jū su jautā jumiem un parā dī š u, kā to izdarī t. … Tomēr ▾ Lieliskas brī vdienas. Unikā la kū rorta un naftalan ā rstnieciskā eļ ļ a. Es atbildē š u uz jū su jautā jumiem un parā dī š u, kā to izdarī t.
аватар galina.rozenkova
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 2.0
Atpū tos sanatorijā , ē diens tā ds pats, augļ i nav nogatavojuš ies vai ar puvi. Darbinieki visi klausā s tā lruņ us un nesveicinā s. Klī nikā ir rindas, nemitī gi stundā m ilgi sē di pie procedū rā m. Pat ja jū su laiks ir grafikā . … Tomēr ▾ Atpū tos sanatorijā , ē diens tā ds pats, augļ i nav nogatavojuš ies vai ar puvi. Darbinieki visi klausā s tā lruņ us un nesveicinā s. Klī nikā ir rindas, nemitī gi stundā m ilgi sē di pie procedū rā m. Pat ja jū su laiks ir grafikā . Sanatorijā pastā vī gi smē ķ ē , darbinieki smē ķ ē arī tieš i pie ieejas sanatorijā . Procedū ras vienkā rš i ir par neko, nav elementā ras bezmaksas masā ž as, ū dens procedū ras. Sanatorijā , ī paš i otrajā stā vā , dihlofosa smaka. Tikai vē lā k sapratu, kā pē c - 18. oktobrī tika noorganizē ta dezinfekcija bez atpū tnieku izlikš anas. Atvainojiet, bet mē s izlē cā m no istabā m uz ielu, kamē r darbinieki uzvilka medicī niskā s maskas, un uz ielas arī visu dezinficē ja, tur brauca maš ī na un apsmidzinā ja visu un visus ar dezinfekcijas lī dzekli. TAS IR BRIESMI! Viņ i paskaidroja, ka sanatorijā prusaku, blakš u u. c. ATvaino! BET TAD SLĒ DZ SANATORIJU UN APSTRĀ DĀ S PAREIZI PĒ C STANDARTIEM, nekad nevienam neieteikš u braukt uz š o sanatoriju. Jā cī nā s par savā m PIECĀ M zvaigznē m. Un paaugstinā t lī meni.
аватар sevinc280978
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Visi darbinieki ir laipni un apzinī gi, veicot savus pienā kumus. Š eit jū s varat saņ emt ļ oti labu ā rstē š anu un labi atpū sties. visi nosacī jumi tam ir radī ti š eit! Ļ oti labi atpū tos! Kad pirmo reizi ierados, tik tikko varē ju paiet, tagad visas sā pes ir mazinā juš ā s. … Tomēr ▾ Visi darbinieki ir laipni un apzinī gi, veicot savus pienā kumus.
Š eit jū s varat saņ emt ļ oti labu ā rstē š anu un labi atpū sties.
visi nosacī jumi tam ir radī ti š eit!
Ļ oti labi atpū tos!
Kad pirmo reizi ierados, tik tikko varē ju paiet, tagad visas sā pes ir mazinā juš ā s.
Esmu ļ oti pateicī gs š ī s viesnī cas vadī tā jai, galvenajai ā rstei un visam personā lam.
Arī ē diens š eit ir garš ī gs un svaigs!
Liels paldies tiem, kas gatavoja š o maltī ti un apkalpoja mū s ē damistabā .
Es noteikti braukš u š eit katru gadu!
Un iesaku visiem apmeklē t š o viesnī cu!
Susan Khanum no Baku!
Liels paldies jums visiem!
аватар Natasha.1974
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Brī niš ķ ī gu iespaidu atstā ja uzturē š anā s Ķ ī nas sanatorijā Naftalanā Azerbaidž ā nā . Ilgu laiku nevarē jā m izlemt, kur tieš i doties ā rstē ties locī tavā s, un tad nejauš i atradā m Mysanatorium mā jaslapu, kur bija online konsultā cija! Pateicoties meitenē m, viņ as palī dzē ja izš ķ irties, tik profesionā li, ka mums nebija š aubu! Un pats galvenais, apmeklē jot Chinar, mē s secinā jā m, ka esam izvē lē juš ies pareizo sanatoriju un labā ko tieš saistes rezervā cijas vietni! Samaksa ierodoties, cena ar atlaidi, profesionā la konsultā cija, iesakā m visiem gan vietni, gan paš u Chinar sanatoriju, kur saņ ē mā m izcilu ā rstē š anu kompetentu ā rstu uzraudzī bā , ē rtas telpas un garš ī gu ē dienu!. … Tomēr ▾ Brī niš ķ ī gu iespaidu atstā ja uzturē š anā s Ķ ī nas sanatorijā Naftalanā Azerbaidž ā nā . Ilgu laiku nevarē jā m izlemt, kur tieš i doties ā rstē ties locī tavā s, un tad nejauš i atradā m Mysanatorium mā jaslapu, kur bija online konsultā cija! Pateicoties meitenē m, viņ as palī dzē ja izš ķ irties, tik profesionā li, ka mums nebija š aubu! Un pats galvenais, apmeklē jot Chinar, mē s secinā jā m, ka esam izvē lē juš ies pareizo sanatoriju un labā ko tieš saistes rezervā cijas vietni! Samaksa ierodoties, cena ar atlaidi, profesionā la konsultā cija, iesakā m visiem gan vietni, gan paš u Chinar sanatoriju, kur saņ ē mā m izcilu ā rstē š anu kompetentu ā rstu uzraudzī bā , ē rtas telpas un garš ī gu ē dienu!
аватар salon15
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Reģ istrē joties viesnī cā un norē ķ inoties ar bankas karti, administrators Omā rs paslī dē ja maksā jumu terminā li, kurš pē c pin koda ievadī š anas neizsniedza č eku. Pē c tam š ī reģ istratū ra teica, ka terminā lis ir salauzts, un piedā vā ja pā rmaksā t caur citu terminā li. … Tomēr ▾ Reģ istrē joties viesnī cā un norē ķ inoties ar bankas karti, administrators Omā rs paslī dē ja maksā jumu terminā li, kurš pē c pin koda ievadī š anas neizsniedza č eku. Pē c tam š ī reģ istratū ra teica, ka terminā lis ir salauzts, un piedā vā ja pā rmaksā t caur citu terminā li. Samaksā juš i un izgā juš i uz istabu, uzzinā juš i, ka nauda no kartes norakstī ta divas reizes.
Atgriež oties reģ istratū rā un uzrā dot SMS paziņ ojumu par dubultu maksā jumu, saņ ē mā m viesnī cas administrā cijas atteikumu atdot naudu. Ilgstoš i izmeklē jot š ī incidenta iemeslus, nauda tika atgriezta.
BET visas brī vdienas mums sekoja viesnī cas pā rstā vji un prasī ja pierā dī jumus, ka nauda no mū su konta ir norakstī ta. Tomē r viņ i nevarē ja verificē t savu kontu.
Tā rezultā tā viņ i bija nervozi lī dz delī rijam. Atvaļ inā jums tika sabojā ts!
Es atzī mē ju, ka mē s pasū tī jā m VIP istabu.
Turklā t, aizbraucot, saskaitī ja papildpakalpojumus par 2200 manā tiem, pē c pā rrē ķ ina pē c č ekiem izrā dī jā s 440 manā tu.

Kas vē las š ā das problē mas - laipni lū dzam Chinar Hotel & Spa Naftalan!
аватар september_
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Ilgi domā ju, kur iet ar savu sā pi (ā das slimī bu). Internetā atradu, ka viņ i ā rstē jas Naftalanā . Sā ku meklē t, kā tur nokļ ū t, kur dzī vot. Informā cijas ir ļ oti maz. Esmu no Novosibirskas, mū su tū risma aģ entū ras š o kū rortu nepā rdod, jo tas nav populā rs un nav ī paš i pazī stams (varbū t tikai vecā kajai paaudzei). … Tomēr ▾ Ilgi domā ju, kur iet ar savu sā pi (ā das slimī bu). Internetā atradu, ka viņ i ā rstē jas Naftalanā . Sā ku meklē t, kā tur nokļ ū t, kur dzī vot. Informā cijas ir ļ oti maz. Esmu no Novosibirskas, mū su tū risma aģ entū ras š o kū rortu nepā rdod, jo tas nav populā rs un nav ī paš i pazī stams (varbū t tikai vecā kajai paaudzei). Es atradu ceļ ojumu aģ entū ru, kur viņ i man palī dzē ja, viņ i ieteica man doties uz Chinar.
Lidojums bija no Novosibirskas uz Ganju. Lidostā tiekas sanatorijas maš ī na. Braucā m apmē ram 1 stundu.
Sanatorija nesen renovē ta, aprī kojums moderns. Istabas tī ras, laba veļ a, ir peldmē teļ i.
Mani uzreiz nosū tī ja pie ā rstiem, uztaisī ja kardiogrammu un uzreiz izrakstī ja naftalā na vannu.
Personā ls ļ oti laipns, atsaucī gs. Pē c vannas palī dzē ja piecelties (ļ oti slidens), nokasī ja naftalā nu, palī dzē ja nomazgā ties.
Pē c otrā s peldes problē mas uz ā das sā ka pā riet!
Pē c vannas uzņ emš anas jums ir jā bū t siltiem, apgulties. Vispā r tā visas dienas pagā ja.
Ē diens labs, daudz augļ u, salā ti.
Es satiku cilvē kus, kuri atpū tā s citā s sanatorijā s (jo ī paš i "Naftalan"). Viņ i bija neapmierinā ti ar istabā m (viss ir vecs, nav izremontē ts).
Gribu vē rst to uzmanī bu, kuri dosies. Atceļ ā (lidostā ) jā aizpilda deklarā cija. Tā pē c jums ir jā uzraksta precī zas visas lī dzi esoš ā s naudas summas (manā ti, rubļ i, dolā ri). Robež sargi pā rbauda.
Kopumā ar braucienu esmu apmierinā ts. Galvenais, kas man palī dzē ja. Gribu pateikt "paldies" Megapolis ceļ ojumu aģ entū ras vadī tā jiem, kuri man organizē ja š o tū ri un konsultē ja Č inā ru.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI

Отель Chinar Hotel & SPA Naftalan расположен в городе Нафталин, на западе Азербайджана, в 330 км от Баку. Всего в отеле 170 номеров.

Viesnīcā
  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • iekštelpu baseins
  • autostāvvieta
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
Bērniem
  • rotaļu laukums
Izklaide un sports Закрытый плавательный бассейн с турецкой баней, сауной
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • sauna/vanna/hammam
  • sporta zāle
Telpu apraksts

59 стандартных номеров, площадью 19 кв.м., оборудованные двуспальной или 2 односпальными кроватями;

100 Superior номеров, площадью 38 кв.м., оборудованные большой двуспальной или 2 односпальными кроватями;

4 Suite, площадью 80 кв.м., состоящие из спальной комнаты с двуспальной кроватью и гостиной с уголком отдыха;

6 Deluxe Suite, площадью 120 кв.м., состоящие из 2 спальных комнат, с двуспальной кроватью в одной спальной комнате и односпальной в другой, 2 ванных комнат, в одной из которых джакузи;

King Suite, площадью около 200 кв.м., состоящий из 2 спальных комнат с двуспальной кроватью в одной спальной комнате и односпальной в другой, 2 гостиных, 2 ванных комнаты, одна из которых с джакузи.

Adrese пр-т Ширван 12, Нафталан, Азербайджан
Tālruņi: +99422 352 10 00
Tīmekļa vietne: Chinar Hotel & Spa Naftalan
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам. . Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детской площадкой с горкой и качелями.