Safran Hotel 3*– Atsauksmes

1
Novērtējums 8.010
pamatā
1 atsaukt
10.0 Numurs
8.0 apkalpošana
9.0 Tīrība
7.0 Uzturs
6.0 Infrastruktūra
Safran Hotel ir viesnīca biznesa cilvēkiem un tūristiem, kas apmeklē Baku, Azerbaidžānas tradīciju un Eiropas apkalpošanas sajaukuma cienītājiem. Safran jūs noteikti atradīsit komforta un elegances kombināciju. Safran viesnīcā ir 49 numuri divās kategorijās (standarta un luksusa).Vairāk →
аватар sandra-art
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mē s bijā m viesnī cā.2012. gada jū lijā . Teiksim, mums nepaveicā s ar laikapstā kļ iem, lija lietus un diezgan stiprs, un ieeja viesnī cā bija ciets ezers. Bet š ajā gadī jumā nav vainī ga viesnī ca, bet valsts pā rvalde, kas plū mes netī ra. … Tomēr ▾ Mē s bijā m viesnī cā.2012. gada jū lijā . Teiksim, mums nepaveicā s ar laikapstā kļ iem, lija lietus un diezgan stiprs, un ieeja viesnī cā bija ciets ezers. Bet š ajā gadī jumā nav vainī ga viesnī ca, bet valsts pā rvalde, kas plū mes netī ra.
Viesnī ca 4 *, pilsē tā . Viss sakrī t, praktiski. Priekš nams, istabā m nav pretenziju. Viss ir tī rs, istabā ir viss nepiecieš amais guļ amistabā un vannas istabā . (foto viss ir redzams).
Tiem, kuri nevar iedomā ties savu atvaļ inā jumu bez Wi-Fi, tas lieliski darbojas visā viesnī cā .
Ē diens. Pirmā s divas dienas brokastis tika segtas, lai gan, rezervē jot viesnī cu, bija norā dī ta bufete. Bet tā kā viesnī cas pilnī ba bija 6 numuriņ i, un bufete tiek nodroš inā ta tikai tad, kad ir aizņ emti 10 un vairā k numuriņ i, tad nekas cits neatlika kā ieturē t brokastis. Mū su pē dē jā rī tā vē l bija bufete, bet diemž ē l nebija lielas atš ķ irī bas.
Viesnī cas atraš anā s vieta. 10 minū tes no centra. Metro stacija atrodas tieš i blakus viesnī cai, iela ir klusa. Man lika smieties, ka visa Baku, un laikapstā kļ u dē ļ es skatī jos pa maš ī nas logu, viņ i joprojā m atceras Eirovī ziju. Precī zi neatceros, kad 2005. gadā no Kijevas ielā m pazuda zī mes, ka mē s rī kojā m š ī s brī numsacensī bas. Bet jū lija beigā s visā Baku tika izkā rti plakā ti, puķ u dobes un koki krastmalā tika izgreznoti ar daž ā du atribū tiku, turklā t apmeklē jā m pat Eirovī zijas afterparty. Tas, protams, bija smieklī gi.
Baku ir ļ oti skaista pilsē ta, un es ieteiktu ikvienam to redzē t. Krastmala ir skaista, vecpilsē ta nodod austrumu aromā tu. Ē diens izcils, cenas nav augstas un porcijas milzī gas.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Zoroastrijas uguns templis Ateshgah
Novērtējums 10.0
Azerbaidžāna, Baku
Arhitektūra, Muzeji, Reliģija
Gobustāna klinšu glezna
Novērtējums 10.0
Azerbaidžāna, Baku
Arhitektūra, Ekskursijas, Stats

Safran Hotel – это отель для деловых людей и туристов, пребывающих с визитом в Баку, для ценителей смеси азербайджанских традиций и европейского сервиса. В отеле Safran вы непременно найдете сочетание комфорта и элегантности. Safran Hotel имеет 49 номеров по двум категориям (Standard & Deluxe).

Viesnīcā

Safran Hotel имеет эксклюзивный ресторан, располагающийся на крыше и предлагающий гостям лучшие блюда национальной и европейской кухни.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
Telpu apraksts

Площадь номеров варьируется от 25 до 47 метров. Все номера отеля полностью оборудованы, на территории всего отеля доступен бесплатный беспроводной интернет. Спальни оснащены комфортной мебелью в теплых тонах. Выбрав Safran Hotel, вы получаете гарантию на комфортное и приятное пребывание.

Adrese 282 Jeyhun Hajibeyli, Baku, Azerbaijan
Tālruņi: +(99412) 564 05 58
Tīmekļa vietne: Safran Hotel
FAQ