Marriott Surfers Paradise Resort 4*– Atsauksmes

2
Novērtējums 9.510
8.5 Numurs
10.0 apkalpošana
9.5 Tīrība
7.5 Uzturs
10.0 Infrastruktūra
Courtyard By Marriott Surfers Paradise Resort ir populāra viesnīca, kas atrodas Surfers Paradise centrā, iepretim galvenajai pludmalei. Netālu no centrālās ielas ar daudziem veikaliem, restorāniem, kafejnīcām, naktsklubiem, kas ir Surfers Paradise gaišās un trokšņainās dzīves sastāvdaļa.Vairāk →
аватар Margysia
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
No saņ emtajā m emocijā m aizrauj elpu! Valsts ir pasaka. Droš i vien visi vē las tur nokļ ū t. Ņ emot vē rā sarež ģ ī to lidojumu, ilgu laiku, mē s bijā m patī kami pā rsteigti par kultū ru un apkalpoš anas lī meni. … Tomēr ▾ No saņ emtajā m emocijā m aizrauj elpu! Valsts ir pasaka. Droš i vien visi vē las tur nokļ ū t. Ņ emot vē rā sarež ģ ī to lidojumu, ilgu laiku, mē s bijā m patī kami pā rsteigti par kultū ru un apkalpoš anas lī meni. Tā tad pirms tam bija tikai Ē ģ iptē un Turcijā . Un tad viņ i nolē ma atbrī voties un atrauties…………. . jā tā ………. . Vooobschem, apsē dā s ar savu vī ru un izvē lē jā s bildes. Neviens no maniem draugiem nav bijis Austrā lijā . Mē s izvē lē jā mies Marriott Surfers Paradise Resort. Un man patika bildes, un cena priecē ja. Norē ķ ins notika visaugstā kajā lī menī . Draudzī gs, pieklā jī gs un apmā cī ts personā ls. Teritorija ir paradī zes gabals uz planē tas. Un skaistā kie ū denskritumi, baseini, un vakariņ as svaigā gaisā (ī paš i patī kami pē c mū su aukstā klimata). Pasū tī jā m Ocean View istabiņ u, istabā viss nepiecieš amais, divguļ amā gulta un pat balkons ; ). Mē s ī paš i netraucē jā m, tā pē c devā mies pastaigā un apskatī jā m vienu no skaistā kajā m valstī m pasaulē . Brokastis neiekļ ā vā m. Tā tad, ja mums bū tu brokastis. Tas ir ā rpus viesnī cas. Tuvumā ir daudz kafejnī cu un iestā ž u, kur varat ieturē t klusu un izdevī gu maltī ti. Mē s devā mies no "TUI Ukraine". Bija ļ oti apmierinā ti. Mē s apmeklē jā m daudzas vietas š ajā brī niš ķ ī gajā pilsē tā . Ž ē l, ka nevar pievienot bildes, ļ oti gribē tos padalī ties pieredzē un nedaudz palepoties!
аватар Vespachka
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Tikko atgriezos no ceļ ojuma. Lieliskas brī vdienas. Ļ oti mā jī ga viesnī ca. Es tur neuzkavē jos ļ oti ilgi, bet, manuprā t, tas ir viens no labā kajiem. Es visu laiku braucu ceļ ojumos, zinu ar ko salī dzinā t. konsultē ja tū risma operators Caribbean Club. … Tomēr ▾ Tikko atgriezos no ceļ ojuma. Lieliskas brī vdienas. Ļ oti mā jī ga viesnī ca. Es tur neuzkavē jos ļ oti ilgi, bet, manuprā t, tas ir viens no labā kajiem. Es visu laiku braucu ceļ ojumos, zinu ar ko salī dzinā t. konsultē ja tū risma operators Caribbean Club. ļ oti ē rta viesnī cas atraš anā s vieta ļ auj atrasties Sidnejas dzī ves centrā . gan dienu, gan nakti : )))


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI

Courtyard By Marriott Surfers Paradise Resort - популярный отель, расположенный в самом сердце Surfers Paradise, напротив главного пляжа. Рядом центральная улица с многочисленными магазинами, ресторанами, кафе, ночными клубами, составляющими неотъемлемую часть яркой и шумной жизни Surfers Paradise.

Viesnīcā

  • багажная комната

  • бассейн

  • джакузи

  • оздоровительный центр

  • прачечная

  • ресторан

  • услуги врача

    А также

  • FAQ