One Salzburg-Mirabell 2*– Atsauksmes

1
Novērtējums 10.010
pamatā
1 atsaukt
10.0 Numurs
10.0 apkalpošana
10.0 Tīrība
10.0 Uzturs
10.0 Infrastruktūra
Motelis One Salzburg Mirabell atrodas Zalcahas upes krastā, 10 minūšu pastaigas attālumā no Mirabellas pils un 15 minūšu pastaigas attālumā no Zalcburgas vēsturiskā centra. Rajons Elisabeth-Vorstadt ir lieliska izvēle ceļotājiem, kuriem interesē apskates vietas, ainava un pilis.Vairāk →
аватар lana_181
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Š ī viesnī ca bija pē dē jā mū su mazajā rudens ceļ ojumā . Es gribē ju pavadī t dienu Zalcburgā . Gulē t! Un š im nolū kam bija nepiecieš ama ļ oti mā jī ga un silta viesnī ca, lai tā bū tu tuvu galvenajā m apskates vietā m. … Tomēr ▾ Š ī viesnī ca bija pē dē jā mū su mazajā rudens ceļ ojumā . Es gribē ju pavadī t dienu Zalcburgā . Gulē t! Un š im nolū kam bija nepiecieš ama ļ oti mā jī ga un silta viesnī ca, lai tā bū tu tuvu galvenajā m apskates vietā m. Izvē le krita uz One Hotel. Pirmā lieta, kas mani uzvarē ja fotoattē lā , bija manas iecienī tā kā s krā sas, kurā s š ī viesnī ca ir iekā rtota. . tirkī za un sniegbalta ar š okolā di. Es precī zi zinā ju, ko es no tā vē lē tos. No stacijas ejiet apmē ram 15 minū tes, viesnī ca atrodas upes krastā un skats no tā s ir brī niš ķ ī gs! . Bet mums ir istaba ar skatu uz pagalmu). Tā kā ieradā mies trī s stundas pirms reģ istrē š anā s, tad domā jā m, ka bū s jā gaida, kā jau gandrī z visur Eiropā . Bet meitene reģ istratū rā laipni piedā vā ja mums reģ istrē ties agrā k. Un mē s, protams, vienojā mies. Viesnī cā viss jauns, tī rs, garš ī gas brokastis, personā ls kluss, neuzkrī toš s, bet ja kaut ko vajag, viss tiek ā tri izdarī ts. Mū su gadī jumā vajadzē ja vē l vienu segu, pē c pā ris minū tē m pieskrē ja sieviete, atnesa un iebā za segas pā rvalkā . Viesnī cā ir garš ī gas brokastis. Š o viesnī cu tī kls ir visā Eiropā , lai gan ne vienmē r centrā . Un, kas mani pā rsteidza, istabā nebija bateriju. konteiners nav redzams. nebija ventilā cijas, ā rā lija auksts lietus, un istaba bija silta un mā jī ga. Domā ju, ka grī da ir apsildī ta, pā rbaudī ta, nē . Tas, kā viņ i apsilda tik milzī gu ē ku, joprojā m ir noslē pums. Maksa ir 100 eiro par diviem sitieniem. Bija viens neliels mī nuss - grivnas karti viņ u terminā lis nepieņ em, lai gan tā bija Mastercard. Pieņ em valū tu. Ir dā rgā kas istabas. Bū tī bā , ja tas notiek. ka š ī tī kla viesnī cas atradī sies mums ē rtā vietā , noteikti piestā sim vē l. No 4 viesnī cā m mū su rudens ceļ ojumā man patika visvairā k.
отель вид из отеля здесь накрывают завтрак кушаешь с видом на ночной Зальцбург релакс зона и даже покрытие у них в тон шоколад с бирюзой.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Zalcburgas katedrāle
Novērtējums 9.0
Austrija, Zalcburga
Arhitektūra, Reliģija, Stats
Mirabellas parks
Novērtējums 7.3
Austrija, Zalcburga
Daba
Hohensalcburgas cietoksnis
Novērtējums 7.5
Austrija, Zalcburga
Arhitektūra, Stats

Мотель One Salzburg Mirabell расположен на берегах реки Зальцах, в 10 минутах ходьбы от дворца Мирабель и в 15 минутах ходьбы от исторического центра Зальцбурга. Элизабет-форштадт — отличный выбор, если вам интересны достопримечательности, пейзажи и замки.

Atrašanās vieta Главный железнодорожный вокзал Зальцбурга находится в 800 метрах от мотеля Salzburg Mirabell One. Гости могут добраться за 10 минут на машине до аэропорта «Моцарт».
Viesnīcā

К услугам гостей бар, круглосуточная стойка регистрации и бесплатный Wi-Fi на всей территории. COCO- Genuss nach Sri Lanka Art и Steirische Weinstuben Weiss Christina предлагают гостям поужинать и находятся в 200 метрах от территории отеля.

  • kafejnīca/bārs
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • vēlā izbraukšana
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu gultiņa  FREE 
Telpu apraksts

В отеле 119 номеров.

Istabās

Номера оснащены отоплением, высокоскоростным Интернетом, телевизором со спутниковыми каналами, сейфом для ноутбука и компьютером. В номерах есть собственные ванные комнаты с душем, феном и туалетными принадлежностями.

Adrese Elisabethkai 58-60, Элизабет-форштадт, 5020 Зальцбург, Австрия
Tālruņi: +43 662 885200
Tīmekļa vietne: One Salzburg-Mirabell
FAQ