Pension Riedlsperger 3*– Atsauksmes

2
Novērtējums 10.010
10.0 Numurs
10.0 apkalpošana
10.0 Tīrība
8.0 Uzturs
6.5 Infrastruktūra
Viesu nams atrodas 700 metru attālumā no Zālbahas centra un pacēlāja Schattberg Express. Slēpošanas autobusa pietura atrodas 150 m attālumā no viesu nama. Pansija celta 1960. gadā, pēdējā rekonstrukcija notikusi 2000. gadā.Vairāk →
аватар Mystafa
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī cā atpū tā mies janvā rī . Viesnī ca ļ oti mā jī ga, maza, bet istabā viss nepiecieš amais, lejā telpa inventā ram un lietu ž ā vē š anai. Ē dieni ir tikai brokastis, diezgan pieklā jī gi. Saimnieku apkalpoš ana ļ oti draudzī ga, numuriņ i lieliski uzkopti, teritorija vienmē r sakopta, neskatoties uz to, ka visu uzturē š anā s laiku sniga. … Tomēr ▾ Viesnī cā atpū tā mies janvā rī . Viesnī ca ļ oti mā jī ga, maza, bet istabā viss nepiecieš amais, lejā telpa inventā ram un lietu ž ā vē š anai.
Ē dieni ir tikai brokastis, diezgan pieklā jī gi. Saimnieku apkalpoš ana ļ oti draudzī ga, numuriņ i lieliski uzkopti, teritorija vienmē r sakopta, neskatoties uz to, ka visu uzturē š anā s laiku sniga.
Zā lbaha ir maza pilsē tiņ a, kas veltī ta tikai slē poš anai (lai gan ir daudz slē poš anas skolu, bet iesā cē jiem tas joprojā m ir grū ti) vai sanā ksmē m bā ros. Nav apskates objektu, visu pilsē tiņ u var apbraukt 1-1.5 stundā s augš ā un lejā . Jū s varat doties uz kaimiņ u pilsē tā m, tač u ņ emiet vē rā , ka autobusi kursē lī dz aptuveni 20.00, t. i. atgrieš anā s vai nu ar taksi (35-40 eiro) vai ar auto (ī rē ). Ar bē rniem, ī paš i maziem, nav kur braukt, tikai iemā cī t slē pot un gulē t mā jā s, Tez Tour solī tie slidkalniņ i ragavā m tuvumā nebija manī tas un parastu rotaļ u laukumu arī nav .
Tez Tours apbrī nojami labi spē j visu sabojā t un ir vienkā rš i meli.
Izvē loties tū ri, mums solī ja agru rī ta lidojumu uz Zalcburgu, kā rezultā tā , kā bija rakstī ts iepriekš ē jā apskatā , lidojā m ar izpletņ iem un vakarā nokļ uvā m viesnī cā . Un atpakaļ Solī ja lidojumu uz Kijevu plkst. pē cpusdienā , bet beigā s izlidojā m tikai 8.00 no rī ta. Turklā t Tez Tour savu maksā tnespē ju (nepieņ ē ma cilvē kus diviem lidojumiem un apvienoja Kijevas un Dņ epropetrovskas lidojumus) vainoja aviokompā niju, viņ i saka, ka tas visu mainī ja...
Ierodoties viesnī cā , mū s negribī gi sagaidī ja Veronika, nekā du saprotamu informā ciju nepateica, uz jautā jumiem nevarē ja atbildē t, acī mredzot nezinā š anas dē ļ . . Apsolī ja noskaidrot mū s interesē još o ekskursiju un pastā stī t. nā koš ajā dienā . Tā bija pirmā un pē dē jā reize, kad redzē jā m viesnī cas gidu!!!! !
Uzņ ē muma birojs, kuram vajadzē tu strā dā t no 8 lī dz 20, cik reizes viņ i nav ieraduš ies, vienmē r ir slē gts.
Informā ciju par izbraukš anu no viesnī cas uzzinā ja tikai 11 stundas pirms izlidoš anas, lai gan vajadzē tu bū t paziņ ojumam 24 stundas pirms izlidoš anas....
Tā lruņ a informā cijas tā lrunis, kuram, kā rakstī ts piezī mē , jā strā dā visu diennakti, vakaros un sestdienā s vienkā rš i neatbildē ja.
Ierodoties, viņ i mē ģ inā ja noskaidrot, kā pē c gids strā dā tik slikti, vai, pareizā k sakot, tas nedarbojā s vispā r.
Viņ i sniedza atbildi, saka, ka nebija laika fiziski, visur bū t, bet bija gatavi nā kt, tiklī dz mē s piezvanī sim (par mū su naudu, protams!! ! ) Jautā jums, kā pē c viesnī cas gids saņ ē ma algu no mū su kabatas, it ī paš i, ja viņ a netiek galā . Ieradā s mazā k cilvē ku nekā bija paredzē ts (pamatojoties uz nokavē tiem reisiem). Kā pē c birojā nevar uzrakstī t paziņ ojumu, ka nestrā dā , lai cilvē ki naivuma dē ļ nenā k atkal un atkal?
Tez Tour ar tā diem darboņ iem taisa sev antireklā mu un ļ oti veiksmī gi, tas bija pē dē jais brauciens ar Tez Tour !! ! !
аватар olga_ne
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
VIESNĪ CA: Man ļ oti patika Riedlsperger pildspalvas. Izvē lē jā mies vienu no lē tā kajā m un nezaudē jā m. Gudri saimnieki. Viesnī ca ir silta. Viss ir ļ oti glī ti. Numura atslē ga atvē ra ieeju viesnī cā , kas ir ļ oti ē rti, ja atgriež aties vē lu. … Tomēr ▾ VIESNĪ CA:

Man ļ oti patika Riedlsperger pildspalvas. Izvē lē jā mies vienu no lē tā kajā m un nezaudē jā m. Gudri saimnieki. Viesnī ca ir silta. Viss ir ļ oti glī ti. Numura atslē ga atvē ra ieeju viesnī cā , kas ir ļ oti ē rti, ja atgriež aties vē lu. Ceļ ojā m ar grupu un aizņ ē mā m 3 divvietī gas istabiņ as vienā spā rnā.7. 8.9. Tā s bija nedaudz savā dā kas, mū su 7. uz grī das bija jauns paklā js, 8. linolejs, 9. paklā jā ar sliedē m virsū . Arī vannas istabas nedaudz atš ķ ī rā s, 7. un 8. mums bija duš as kabī ne, 9. vietā aizkars. Visiem bija balkoni. LCD televizors, fē ns, seifs. Ledusskapja nav, bet nevajadzē ja, turē jā m uz balkona visu bojā ties. Tē jkannas nav, trauku arī - ņ emiet lī dzi. Mums bija, tā kā uzņ ē mumam bija 2 gadus vecs bē rns un paņ ē mā m lī dzi. Slē pju novietne pagrabstā vā . Ē damzā le pieklā jī ga, no ē diena brokastī s gaļ as izcirtņ i, desiņ as, siers, vā rī tas olas, tomā ti, paprika, maize, maizī tes, pastē tes, musli, piens, jogurts, tē ja, kafija, kalni. š okolā de, ā boli.
No viesnī cas lī dz Zā lbahas vienas un galvenā s centrā lā s ielas sā kumam, 5 minū š u gā jiens pa ietvi pa trasi, vairā kas reizes gā jā m arī slē pju zā bakos, bet bija grū ti nokļ ū t. Kopumā viesnī ca man ļ oti patika.

SLĒ PES:

Bijā m vī luš ies slē poš anā Zā lbahā . Mums nepaveicā s ar laikapstā kļ iem, visu laiku sniga, nogā zes vai nu atvē rā s, vai aizvē rā s, bijā m laikā , kad Alpus vienkā rš i klā ja sniegs. Saule bija tikai vienu dienu, kad augš pusē bija novietoti sauļ oš anā s krē sli, un jū s varat sē dē t sauļ oties un ē rti braukt. SLĒ POŠ ANAS CIRKS nav tā ds, kā izskatā s traš u kartē . Daudz strupceļ u utt. Slē poš anas autobuss kursē slikti, sā kas 9 no rī ta un pilns. Pats trakā kais, ka pa trasi brauc slē potā ju busiņ š un Zā lbahas centrā pietura ir Schatberg Express pacē lā js - tad izkā pa, apsē dā s un uzkā pa kalnā.
Bet, ja gribas uzkā pt pretē jā nogā zē , tad uz pacē lā ju jā dodas zā bakos ar slē pē m uz bruģ akmeņ iem ar sniegu vai š ļ akatā m lī dz š ī s galvenā s un vienī gā s ielas galam. Praktiski tikai vienu reizi, kad varē jā m uzbraukt ar Schatberg Express, mē s braucā m uz Longau 7 km. Trasē pā rgā jā m uz citu pacē lā ju, kas veda uz pretē jo nogā zi, visas pā rē jā s reizes schatbergs vai nu nesasniedza virsotni, vai arī sniga ar vē ju un tā dos laikapstā kļ os neuzdroš inā jā mies izbraukt, mū s vienkā rš i aizpū ta pa vē jam ar sniegu atpakaļ uz staciju. Bez ķ iveres un brillē m jū s nevarat atvē rt acis. Tā pē c tagad mē s negribam ilgi braukt Austrijā . Turklā t cenas un kvalitā tes kombinā cija ir slikta, slē poš anas kartes un ī re ir dā rga. Nogā zē m nav laika tē rē t, daž reiz pamanā t, ka braucat pa neapstrā dā tā m zemē m, ir daudz bī stamu klinš u, kas nav nekā dā veidā nož ogotas. Ī sā k sakot, Zā lbahā slē pot nav.

KAS PĒ C SLĒ POŠ ANAS:

Ir kafejnī cas, bet tā s ir bojā tas. Kosmosa cenas.
Mē s devā mies jau divatā un paš i neko neatklā jā m. Š ī nav Zakopane ar galonkā m un Bansko ar mehā niku, te ir pilnī gs goljaks. Turklā t lielveikali ir atvē rti lī dz 18-19-00. Pastaiga - viena iela, kas tiek izieta 5 minū tē s, viens suvenī ru veikals. Vienreiz aizbraucā m uz Zö ll am See, arī ciems, tikai no 5 ielā m + nav ko ķ ert uz ezeru, pastaigā jā m stundu un atgriezā mies. Kum ī rē ja auto uz 3 dienā m Zell am See, jo Zalcburgā viss bija aizņ emts, neskatoties uz iepriekš ē ju rezervā ciju no mā jā m. Cooosmos ī res cenas ir 2 reizes dā rgā kas nekā gaidī ts Mocarta lidostā + depozī ts. Viena diena, kas veltī ta iepirkš anā s Zalcburgā . Vakarā uzkā pā m kalnā uz Hohen Salzburg cietoksni ar skaistu skatu uz vakara pilsē tu.

PAR TŪ RISMA OPERATORU:

Tū risma operators TEZ TOUR. Pirmā puse noskaidrojā s, kad iekā pā m lidmaš ī nā Dņ eprā , mums bija lidojums Dņ epra-Zalcburga, izrā dī jā s, ka vē l nolaiž amies Kijevā uz 1h un š ī ziņ a visiem bija pā rsteigums.
Rezultā tā Kijevā lidmaš ī nā nosē dē jā m 2 stundas. Kopā.1 stunda lī dz Kijevai + 2 stundas lidmaš ī nā Kijevā + 2 stundas no Kijevas lī dz Zalcburgai = 5 stundas, mē s bijā m traki. Mē s paš i to pacietī sim, bet 2 gadus vecam bē rnam ar to nav nekā da sakara. Atpakaļ mums paveicā s vairā k - lidmaš ī na uzreiz aizlidoja uz Dņ epru tikai 2 stundu laikā , bet Kijevas iedzī votā jiem nepaveicā s - viņ iem lika izkā pt no lidmaš ī nas, iziet pasu kontroli, paņ emt bagā ž u un doties uz iekš ē jo terminā li. citai lidmaš ī nai - cilvē ki bija dusmī gi.
Zalcburgā satiku gidu, iekā pu autobusā , braucu pusotru stundu. Gids neko neteica, ieslē dza CD ar audiogidu, fufelis, Austrijas kopē jais iedzī votā ju skaits ir 8 miljoni. no skaļ ruņ iem miegainā balsī atskanē ja trulums.
Gide Zā lbahā Veronika, viņ a dzī voja mū su viesnī cā Riddlesperger, es nezinu, kā tā dus darbiniekus vispā r tur tik pieklā jī gos uzņ ē mumos. Viņ a vienkā rš i tur dzī vo un nevienam netraucē , joprojā m nevarē ju saprast viņ as funkcijas, acī mredzot tā s vienkā rš i neeksistē.
Viņ i mē ģ inā ja noskaidrot, kā vislabā k organizē t atvaļ inā jumu tur ar 2 gadus vecu bē rnu, kur doties, skolas, bē rnu izklaides - viņ i no viņ as neko nesaņ ē ma. Pē dē jā dienā informā cijai par izbraukš anu jā bū t mapē reģ istratū rā no rī ta - nekā nav, krusttē vs pē cpusdienā aizgā ja uz savu istabu - iznā ca miegaina. Vairā kas reizes bijā m uz viņ u kantori, pastā rakstī ts, ka strā dā no 8-20 bez brī vā m dienā m - 5 reizes gā jā m bija ciet. Ekskursijas nepirkā m, jo ​ ​ bija nomas maš ī na, tad ekskursijas organizē jā m paš i. Viņ i arī palū dza š ai Veronikai palī dzē t ar ī res auto - nifiga, nevis caurdurta - brauciet tur uz Zell am See, meklē jiet paš i. Tā viens cilvē ks grauj uzņ ē muma reputā ciju. Kad gids atbilstoš s, un tū risti prasa ī ri, tad ar maš ī nu tiek braukts uz viesnī cu, š ī nav pirmā reize, kad ī rē jam auto ā rzemē s.
Kopumā man brauciens patika, ja nepievē rš uzmanī bu visā m ķ ibelē m, bet slē pot slavē tajā Austrijā tas nevelk.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas

Пансион расположен в 700 м от центра Заальбаха и подъемника Schattberg Express. Остановка ski bus – в 150 м от пансиона.

Пансион построен в 1960 г., последняя реконструкция прошла в 2000 г.

Viesnīcā

Лыжехранилище, recertion, обмен валют, парковка автомобилей, горный велосипед, настольный теннис, бадминтон, бесплатный вход в спортивный комплекс с бассйеном Хинтерглемма (расположен в 150 м от пансиона ), комната с детскими игрушками, рядом с пансионом песочница.

Telpu apraksts

Пансион состоит из одного 3-этажного здания, всего 16 номеров (большинство с балконом):

12 double (22–25 м2, макс. 2 чел.);

4 triple (22–25 м2, макс.3 чел.).

Istabās

ванная/душ, кабельное ТВ, холодильник, сейф, радио, телефон

Adrese A-5753, Saalbach, Glemmtaler LandersstraBe 289.
Tālruņi: +43(0)65416248
Tīmekļa vietne: Pension Riedlsperger
FAQ