Tez Tour spēja IZPLĀT atvaļinājumu

Rakstīts: 15 februāris 2012
Ceļošanas laiks: 9 — 15 janvārī 2012
Kam autore iesaka viesnīcu?: Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
10.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 8.0
Infrastruktūra: 5.0
Viesnī cā atpū tā mies janvā rī . Viesnī ca ļ oti mā jī ga, maza, bet istabā viss nepiecieš amais, lejā telpa inventā ram un lietu ž ā vē š anai.
Ē dieni ir tikai brokastis, diezgan pieklā jī gi. Saimnieku apkalpoš ana ļ oti draudzī ga, numuriņ i lieliski uzkopti, teritorija vienmē r sakopta, neskatoties uz to, ka visu uzturē š anā s laiku sniga.
Zā lbaha ir maza pilsē tiņ a, kas veltī ta tikai slē poš anai (lai gan ir daudz slē poš anas skolu, bet iesā cē jiem tas joprojā m ir grū ti) vai sanā ksmē m bā ros. Nav apskates objektu, visu pilsē tiņ u var apbraukt 1-1.5 stundā s augš ā un lejā . Jū s varat doties uz kaimiņ u pilsē tā m, tač u ņ emiet vē rā , ka autobusi kursē lī dz aptuveni 20.00, t. i. atgrieš anā s vai nu ar taksi (35-40 eiro) vai ar auto (ī rē ). Ar bē rniem, ī paš i maziem, nav kur braukt, tikai iemā cī t slē pot un gulē t mā jā s, Tez Tour solī tie slidkalniņ i ragavā m tuvumā nebija manī tas un parastu rotaļ u laukumu arī nav .

Tez Tours apbrī nojami labi spē j visu sabojā t un ir vienkā rš i meli.
Izvē loties tū ri, mums solī ja agru rī ta lidojumu uz Zalcburgu, kā rezultā tā , kā bija rakstī ts iepriekš ē jā apskatā , lidojā m ar izpletņ iem un vakarā nokļ uvā m viesnī cā . Un atpakaļ Solī ja lidojumu uz Kijevu plkst. pē cpusdienā , bet beigā s izlidojā m tikai 8.00 no rī ta. Turklā t Tez Tour savu maksā tnespē ju (nepieņ ē ma cilvē kus diviem lidojumiem un apvienoja Kijevas un Dņ epropetrovskas lidojumus) vainoja aviokompā niju, viņ i saka, ka tas visu mainī ja...
Ierodoties viesnī cā , mū s negribī gi sagaidī ja Veronika, nekā du saprotamu informā ciju nepateica, uz jautā jumiem nevarē ja atbildē t, acī mredzot nezinā š anas dē ļ . . Apsolī ja noskaidrot mū s interesē još o ekskursiju un pastā stī t. nā koš ajā dienā . Tā bija pirmā un pē dē jā reize, kad redzē jā m viesnī cas gidu!!!! !
Uzņ ē muma birojs, kuram vajadzē tu strā dā t no 8 lī dz 20, cik reizes viņ i nav ieraduš ies, vienmē r ir slē gts.
Informā ciju par izbraukš anu no viesnī cas uzzinā ja tikai 11 stundas pirms izlidoš anas, lai gan vajadzē tu bū t paziņ ojumam 24 stundas pirms izlidoš anas....
Tā lruņ a informā cijas tā lrunis, kuram, kā rakstī ts piezī mē , jā strā dā visu diennakti, vakaros un sestdienā s vienkā rš i neatbildē ja.
Ierodoties, viņ i mē ģ inā ja noskaidrot, kā pē c gids strā dā tik slikti, vai, pareizā k sakot, tas nedarbojā s vispā r.

Viņ i sniedza atbildi, saka, ka nebija laika fiziski, visur bū t, bet bija gatavi nā kt, tiklī dz mē s piezvanī sim (par mū su naudu, protams!! ! ) Jautā jums, kā pē c viesnī cas gids saņ ē ma algu no mū su kabatas, it ī paš i, ja viņ a netiek galā . Ieradā s mazā k cilvē ku nekā bija paredzē ts (pamatojoties uz nokavē tiem reisiem). Kā pē c birojā nevar uzrakstī t paziņ ojumu, ka nestrā dā , lai cilvē ki naivuma dē ļ nenā k atkal un atkal?
Tez Tour ar tā diem darboņ iem taisa sev antireklā mu un ļ oti veiksmī gi, tas bija pē dē jais brauciens ar Tez Tour !! ! !
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu