Interesanti par Vīni!

10 Decembris 2019 Ceļošanas laiks: no 30 Novembris 2019 ieslēgts 03 Decembris 2019
Reputācija: +57
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

Tik lielas porcijas nebiju redzē jis nevienā pilsē tā ! Un tas ir jautā jums ne tikai par vienu institū ciju, pilnī gi visā m. Tā pē c droš i pasū tiet vienu ē dienu diviem, kafejnī cu Koloboks tik un tā pametī siet.

Man š ķ ita, ka 21. gadsimtā laikraksti vairs nebija populā ri. Bet ne Vī nē . Š eit tie tiek pā rdoti ik uz soļ a, tie ir brī vi pieejami gandrī z katrā iestā dē . Un visvairā k mū s pā rsteidza kastes uz stabiem, kur pē c monē tas meš anas var paņ emt avī zi. Viss darbojas "ar nosacī tu atbrī voš anu un uzticē š anos".

Visi karstie dzē rieni Ziemassvē tku tirdziņ os tiek pasniegti skaistā s tematiskā s krū zē s, nevis plastmasas glā zē s. Tas rada neaprakstā mu komfortu un atmosfē ru. Par krū zī ti jū s maksā jat depozī tu (4 eiro), un jebkurā sekundē varat to atgriezt vai paturē t krū zi kā piemiņ u.

Vī ne ir ļ oti tī ra un sakopta, citu tautī bu emigrantus satikā m reti. Visi apkā rtē jie ir pē c iespē jas mierī gā ki, nesteidzas, runā klusi, neruna.


Atgriezī simies pie virsraksta "nosacī ti pirms termiņ a". Viss sabiedriskais transports strā dā tā : bez kontrolieriem un turniketiem. Nopirku biļ eti automā tā - un brī vi iekā pu transportā . Galvenais ir sekot lī dzi, kad beidzas biļ etes derī guma termiņ š . Mē s nekad neesam ķ ē ruš i č eku, bet viņ i saka, ka "zaķ i" ir pienā cī gi sodī ti.

Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums