Lielisks maršruts Vīnē

01 Decembris 2014 Ceļošanas laiks: no 05 Septembris 2014 ieslēgts 07 Septembris 2014
Reputācija: +4829
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

Vienā no brī vajā m dienā m Vī nē es nolē mu doties pastaigā . Milzī gos attā lumus, kas š ķ ita kartē , pā rvarē ju viegli, izbaudot arhitektū ras skaistumu. Pat ik pa laikam smidzinoš ais lietus mani netraucē ja.

Marš rutu var apskatī t kartē.

Pirmā pietura bija Belvedere. http://emuā ri. turpravda. lv/Anetka-gan/105476.html

Tā lā k, vadoties pē c kartes, devos uz katoļ u baznī cu Karlskirche, kas atrodas Resselpark parkā . Baznī ca ir ļ oti skaista un neparasta. Pie tā s apmetā s daudz ielu kafejnī cu, bija sakā rtoti atzveltnes krē sli, skanē ja mū zika, tika dzerti kokteiļ i. sestdiena! : )

Tā lā k savā ceļ ā satiku Vī nes Secession (izstā ž u zā li) un Naschmarkt tirgu: http://blogs. turpravda. lv/Anetka-gan/106054.html

Secesija atrodas diezgan gaiš ā ē kā . Tā celta 1898. gadā par mā kslinieku lī dzekļ iem. Apzeltī tais bronzas kupols tika nosaukts par "kā posta galvu". Kas attiecas uz mani, tas vairā k izskatā s pē c valrieksta!


Pē c uzkodā m tirgū es stutē ju Muzeju kvartā la virzienā.

Pirmais, ko ieraudzī ju, bija pompozais Mā kslas vē stures muzejs ar tā mā su Dabas vē stures muzeju. Tikai milzī gas ē kas ar mā jī gu laukumu un Marijas Terē zes pieminekli starp tā m. Muzeji ne tikai patur mā kslu sevī , bet arī sevī . To fasā des rotā milzī gs skaits skulptū ru. Netā lu atrodas Volkstheater. Vispā r ar teā triem Vī nē problē mu nav. Katrai gaumei! =)

Tā lā k, saskaņ ā ar plā nu, piemineklis Austrijas Republikas izveidoš anai un Austrijas parlamenta celtniecī ba. Parlamenta priekš ā atrodas Pallas Atē nas statuja, kas valkā zeltī tu ķ iveri. Figū ras, kas atrodas zem strū klakas, attē lo č etras Austroungā rijas impē rijas upes, savukā rt sievietes attē lo likumdoš anas un izpildvaras iestā des.

Vī nes rā tsnams atrodas Frī driha Š mita laukumā , tieš i Š mits bija rā tsnama arhitekts. Pie Rā tsnama bija kaut kā ds pasā kums, bija daudz jaunieš u, kā vienmē r dzē rieni un uzkodas : )

Marš ruta "augstā kais" punkts bija Votivkirche templis parkā . Zigmunds Freids. 1997. gadā parkā tika iestā dī ts koku aplis, atzī mē jot Eiropas Savienī bas 40. gadadienu, bet 2004. gadā apļ a centrā tika pievienots granī ta galds ar desmit krē sliem, lai atzī mē tu vē l desmit valstu pievienoš anos Eiropas Savienī bai. ES.

Izbaudī jis tū ristu prombū tni, sā ku ceļ u atpakaļ cauri Volksgarten parkam. Volksgarten tulkojumā nozī mē "tautas parks" un pamatota iemesla dē ļ . Ir daudz veikalu, bezmaksas Wi-Fi, daž ā di pasā kumi, zied rozes un skrien pī les : )

Pastrā dā jis Vī nes raž as svē tkos (http://blogs. turpravda. ru/Anetka-gan/105908.html) garā m Hofburgas skaistumam, es nolē mu pabeigt savu marš rutu.

Vī nē viss ir gramoniski, pat Starbucks iederas vidē . Vienā no ē kā m bija paslē pts stallis. Un lielveikals š o idilli nepā rkā pj.

Skaistā Vī ne. . .

Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
маршрут
церковь Karlskirche
 Венский сецессион
Музейный квартал
Музейный квартал
Музейный квартал
Музейный квартал
памятник Марии Терезы
Фолькстеатр
Памятник созданию Австрийской Республики
Парламент
Афина-Палада
 исполнительный орган власти
реки Австро-Венгерской империи
Еще один театр по пути
Ратуша
Храм Вотивкирхе в парке им.Зигмунда-Фрейда
Храм Вотивкирхе в парке им.Зигмунда-Фрейда
Парк Volksgarten
Парк Volksgarten
Парк Volksgarten
Парк Volksgarten
Парк Volksgarten
Статуя эрцгерцога Карла Тешенского на площади Хальденплац
Хофбург
Хофбург
Хофбург
Хофбург
Хофбург
Хофбург
Хофбург
Хофбург
Хофбург