Suite Hotel 900 m Zur Oper 4*– Atsauksmes

1
Novērtējums 9.010
pamatā
1 atsaukt
9.0 Numurs
9.0 apkalpošana
9.0 Tīrība
9.0 Uzturs
9.0 Infrastruktūra
Šī viesnīca ir iekārtota vēsturiskā 18. gadsimta ēkā, tikai 10 minūšu pastaigas attālumā no operas un rosīgā Naschmarkt. Viesnīcā ir bezmaksas interneta punkts, un tajā tiek pasniegtas sātīgas bufetes tipa brokastis. Uz vietas esošajā kafejnīcā tiek piedāvāta aromātiska kafija un plaša uzkodu izvēle.Vairāk →
аватар Simonia
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Laba atraš anā s vieta, 15 minū š u gā jiena attā lumā no Operas, 10 minū š u attā lumā no Karlplatz metro stacijas, apmaldī ties nav iespē jams - no centra ejiet pa taisnu ielu, nevis kā dā m sā nielā m. Netā lu ir tramvajs, es nedzirdē ju nekā du troksni, lai gan es tur nesē dē ju pa dienu. … Tomēr ▾ Laba atraš anā s vieta, 15 minū š u gā jiena attā lumā no Operas, 10 minū š u attā lumā no Karlplatz metro stacijas, apmaldī ties nav iespē jams - no centra ejiet pa taisnu ielu, nevis kā dā m sā nielā m. Netā lu ir tramvajs, es nedzirdē ju nekā du troksni, lai gan es tur nesē dē ju pa dienu. Viesnī ca ir maza, nevis skudru pū znis. omulī gi. Brokastis ir garš ī gas – papildus standarta izgriezumiem gatavo vairā kus salā tus, piemē ram, caprese, grieķ u. Ir bezmaksas Wi-Fi, tas ir noķ erts istabā , ar to nebija nekā du problē mu. Istabā bija arī elektriskā tē jkanna, daž i vienvietī gi tē ja un kafija - ļ oti ē rti. Sū dzī bu ne par ko nav, lai gan man neko ī sti nevajag. Kluss, tī rs, viegli nokļ ū t. Cena ar atlaidi bija pietiekami adekvā ta, ka 4* numuriņ š maksā ja mazā k par kā diem 3*.
вход


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Šēnbrunnas pils
Novērtējums 9.4
Austrija, Vēna
Arhitektūra, Stats
Stefana katedrāle
Novērtējums 9.1
Austrija, Vēna
Arhitektūra, Reliģija, Stats
Šēnbrunnas zoodārzs
Novērtējums 9.7
Austrija, Vēna
Daba, Izklaide

Этот отель занимает историческое здание 18 века и находится всего в 10-ти минутах ходьбы от Оперы и оживленного квартала Нашмаркт. В отеле есть бесплатная точка доступа в Интернет и подается сытный завтрак "шведский стол". В кафе на территории отеля подают ароматный кофе и широкий выбор закусок.

Atrašanās vieta В центре Вены.
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, ускоренная регистрация заезда/отъезда, камера хранения багажа, обслуживание номеров, v.i.p. услуги, услуги по глажению одежды, чистка обуви, факс/ксерокопирование, услуги по продаже билетов.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • autostāvvieta
  • autonoma
  • droši
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • izmitināšana ar dzīvniekiem
  • nesmēķētāju numuri
  • transfērs uz/no lidostas
Bērniem
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Доставка прессы, терраса.
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Номеров в отеле: 45. Все номера и люксы оснащены кондиционером, мини-баром, а также принадлежностями для приготовления чая и кофе. Номера-студио и люксы располагают полностью оборудованной мини-кухней.

Adrese Wiedner Hauptstr. 44 A-1040 Wien
Tālruņi: Tel./Fax: +43 (0) 1 585 7211 / 28
Mobile: +43 (0) 664 435 1050
Tīmekļa vietne: Suite Hotel 900 m Zur Oper
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).