Savoy Hotel 3*– Atsauksmes

2
Novērtējums 9.010
Viesnīca atrodas divu minūšu gājiena attālumā no slavenās Ringstrasse ielas, starp Ostbahnhof un Operas namu. Viesnīcas tiešā tuvumā atrodas Spittelberg - gājēju zona, kur var redzēt īstu vecpilsētu, baroka un bīdermeijera stila arhitektūras pieminekļus.Vairāk →
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Atpū tā mies no 24.04. 12 lī dz 02.05. 12. Viesnī ca atrodas klusajā Lindengasse ielā . Paralē li ielai atrodas Mariahilfer - galvenā iepirkš anā s iela, tajā paš ā vietā - metro stacija Naubugasse (man tā š ķ iet). Muzeju kvartā ls - 5 minū tes, Opera - 10 minū tes. … Tomēr ▾ Atpū tā mies no 24.04. 12 lī dz 02.05. 12. Viesnī ca atrodas klusajā Lindengasse ielā . Paralē li ielai atrodas Mariahilfer - galvenā iepirkš anā s iela, tajā paš ā vietā - metro stacija Naubugasse (man tā š ķ iet). Muzeju kvartā ls - 5 minū tes, Opera - 10 minū tes. Pati viesnī ca ir ļ oti mā jī ga, istabiņ a bija liela 3 stā vā . Logi uz pagalmu, bet bez trokš ņ a. Numurā ir fē ns, ledusskapis, seifs, lietussargs, ventilators uz kā jas. Kad ieradā mies, uz spilvena bija š okolā des konfektes - ļ oti jauki. Tualete-vanna - atseviš ķ i. Skapis liels un viss bija nolikts. Viss skaidrs. Kalpones ir sievietes no bijuš ajā m sociā lisma valstī m, saprot krievu valodu. Reģ istratū rā viņ i runā ja angļ u vai vā cu valodā . Brokastis standarta, bet bez karstā , no pulksten 7 no rī ta. Ī sā k sakot, man viss ļ oti patika, novē lu labi atpū sties! ! !
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Ļ oti jauka viesnī ca ar lielisku atmosfē ru! Greznas, mā jī gas telpas un gardas sā tī gas brokastis sniegs neaizmirstamu komforta sajū tu; un vē lme atgriezties atkal un atkal. Viesnī cas reģ istratū rā strā dā ļ oti draudzī gi un izpalī dzī gi cilvē ki! ! ! Viesnī ca atrodas uz klusas ielas, un pretī atrodas BIO veikals, kurā nopē rkami garš ī gi un dabī gi (! ) produkti. … Tomēr ▾ Ļ oti jauka viesnī ca ar lielisku atmosfē ru! Greznas, mā jī gas telpas un gardas sā tī gas brokastis sniegs neaizmirstamu komforta sajū tu; un vē lme atgriezties atkal un atkal. Viesnī cas reģ istratū rā strā dā ļ oti draudzī gi un izpalī dzī gi cilvē ki! ! ! Viesnī ca atrodas uz klusas ielas, un pretī atrodas BIO veikals, kurā nopē rkami garš ī gi un dabī gi (! ) produkti.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru


iemiesojums irysik80
Dodos tūrē Zelta Prāga-Vīne. Vīnē būsim 3 pilnas dienas, bet pēc ekskursijas programmas, izņemot pilsētas apskati, nav nekā. Sakiet, lūdzu, kuras ekskursijas ir jāpasūta pēc izvēles un kur var doties patstāvīgi (vācu valoda - vidējais līmenis) Paldies.
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Šēnbrunnas pils
Novērtējums 9.4
Austrija, Vēna
Arhitektūra, Stats
Stefana katedrāle
Novērtējums 9.1
Austrija, Vēna
Arhitektūra, Reliģija, Stats
Šēnbrunnas zoodārzs
Novērtējums 9.7
Austrija, Vēna
Daba, Izklaide

Отель расположен в двух минутах ходьбы от знаменитой улицы Рингштрассе, между Восточным вокзалом и Оперным театром. В непосредственной близости от Отеля находится Шпиттельберг - пешеходная зона, где можно увидеть настоящий старый город, памятники архитектуры стилей Барокко и Бидермейера.

Atrašanās vieta 200 м от ближайшей станции метро.
Viesnīcā

Завтрак в номер, специальные диетические меню (по запросу), доставка еды и напитков в номер, круглосуточная стойка регистрации, услуги по продаже билетов, факс/ксерокопирование, доставка прессы, мини-маркет на территории.

Курение на всей территории отеля запрещено.

Персонал говорит на русском, итальянском, французском, испанском, английском, немецком языках.

  • restorāns
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
Izklaide un sports
  • velosipēdu noma
Telpu apraksts

Всего в отеле 42 номера.

  • vanna/duša
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
Adrese Lindengasse 12, 1070 Wien
Tālruņi: Tel: +43 1 5234646 Fax: +43 1 5234640
Tīmekļa vietne: Savoy Hotel
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Для активных туристов есть прокат велосипедов (платно).