Lenas Donau Hotel 3*– Atsauksmes

2
Novērtējums 5.010
5.0 Numurs
6.0 apkalpošana
7.0 Tīrība
6.0 Uzturs
5.0 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas 5 minūšu pastaigas attālumā no metro stacijas Alte Donau. Ideāli piemērots darījumu cilvēkiem, jo ​​tai ir ērta atrašanās vieta un laba transporta apmaiņa.Vairāk →
аватар olechkaK
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Vē los padalī ties iespaidos par š o viesnī cu. Ziemas brī vdienā s mē s ar vī ru nolē mā m ar automaš ī nu doties ceļ ojumā uz Eiropu. Izvē lē jā mies vietas, kur vē lē tos doties, un viesnī cas, protams. Visas viesnī cas bija 3 *, jo mē s gā jā m kā jā m, nevis sē dē jā m istabā . … Tomēr ▾ Vē los padalī ties iespaidos par š o viesnī cu. Ziemas brī vdienā s mē s ar vī ru nolē mā m ar automaš ī nu doties ceļ ojumā uz Eiropu. Izvē lē jā mies vietas, kur vē lē tos doties, un viesnī cas, protams. Visas viesnī cas bija 3 *, jo mē s gā jā m kā jā m, nevis sē dē jā m istabā . Un š ī viesnī ca bija vissliktā kā ! Atraš anā s vieta nav slikta. Donavas krastā (kaut arī nokļ uvā m, kad krastmala remontē ja, bet nebija trokš ņ a), tuvu McDonalds, veikali, liels iepirkš anā s centrs netā lu no viesnī cas, 10 minū š u gā jiens lī dz metro. Fotoattē lā viesnī ca izskatā s daudz labā k! Acī mredzot ir nepiecieš ams kapitā lais remonts! Un gan iekš pusē , gan ā rpusē . Meitenes reģ istratū rā nebija ī paš i draudzī gas. Noguris, nezinu. Š ķ iet, ka viņ iem ir vienalga par saviem viesiem. Istaba nav omulī ga ar lē tā kajā m ziepē m un tualetes papī ru, spilveni nav ē rti, segas biezas kā segas pā rvalks. Istabiņ ā nebija dzeramā ū dens, lai gan citā s viesnī cā s mums bija ne tikai ū dens, bet arī citi dzē rieni. Kopumā telpa ir kā slimnī cas istaba. Brokastis arī nebija ī paš i labas. Jū s, protams, varat atrast kaut ko sev, bet izvē le nav liela. . Piekļ uve autostā vvietai ir caur brokastu telpu, tā pē c meklē jiet galdiņ u tā lā k no durvī m, pretē jā gadī jumā cilvē ki pastā vī gi staigā s jums garā m. Ī sā k sakot, es tur vairs neieš u un nevienam neieteikš u! Tu nedomā , ka esmu tik izlutinā ts, ka ar mani viss nav kā rtī bā . Vienkā rš i ir ar ko salī dzinā t!
аватар evsik
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī ca atrodas pusstundas braucienā no Vī nes centra. Pretī viesnī cai ir McDonalds un lielveikals , , Billa, , . Pati viesnī ca diezgan pieklā jī ga, tī ra. Istabas mazas, augš ē jos stā vos ar bē niņ iem. Viesnī cas personā ls ir draudzī gs un pretimnā koš s, tā pat kā visas labas viesnī cas. … Tomēr ▾ Viesnī ca atrodas pusstundas braucienā no Vī nes centra. Pretī viesnī cai ir McDonalds un lielveikals , , Billa, , . Pati viesnī ca diezgan pieklā jī ga, tī ra. Istabas mazas, augš ē jos stā vos ar bē niņ iem. Viesnī cas personā ls ir draudzī gs un pretimnā koš s, tā pat kā visas labas viesnī cas.
3-х мест. номер 3-х мест. номер ванная комната ванная номер


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Šēnbrunnas pils
Novērtējums 9.4
Austrija, Vēna
Arhitektūra, Stats
Stefana katedrāle
Novērtējums 9.1
Austrija, Vēna
Arhitektūra, Reliģija, Stats
Šēnbrunnas zoodārzs
Novērtējums 9.7
Austrija, Vēna
Daba, Izklaide

Отель расположен в 5 минутах ходьбы от станции метро Alte Donau. Идеально подойдёт для деловых людей, так имеет удобное расположение и хорошую транспортную развязку.

Atrašanās vieta 200 м от ближайшей станции метро.
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации.

Курение на всей территории запрещено.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • izmitināšana ar dzīvniekiem
  • nesmēķētāju numuri
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Telpu apraksts

49 номеров - стандартные одноместные, двухместные и трехместные номера.

Istabās

Телевизор со спутниковыми каналами, Wi-Fi, кондиционер, рабочий стол, телефон, ванная комната с душевой кабиной, фен, туалетные принадлежности.

Adrese A-1220 Vienna Wagramer Str. 52
Tālruņi: + 43 1 20 40 000
Tīmekļa vietne: Lenas Donau Hotel
FAQ
Какие возможности для детей есть в отеле?
Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).