InterContinental Wien 5*– Atsauksmes

3
Novērtējums 3.710
6.0 Numurs
1.0 apkalpošana
5.7 Tīrība
6.0 Uzturs
5.0 Infrastruktūra
Mūsdienīgā viesnīca InterContinental Wien atrodas Vīnes vēsturiskajā centrā, netālu no galvenajām apskates vietām un dažu soļu attālumā no Stadtpark metro stacijas.Vairāk →
аватар maksymL
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Situā cija bija sekojoš a: No rī ta 3 draugi devā s lejā uz viesnī cu brokastī s. Viens no viņ iem atstā ja uz krē sla somu ar visiem dokumentiem, telefonu un naudu un devā s pē c tē jas. Vieta bija bez uzraudzī bas maksimā li 15-20 sekundes. … Tomēr ▾ Situā cija bija sekojoš a: No rī ta 3 draugi devā s lejā uz viesnī cu brokastī s. Viens no viņ iem atstā ja uz krē sla somu ar visiem dokumentiem, telefonu un naudu un devā s pē c tē jas. Vieta bija bez uzraudzī bas maksimā li 15-20 sekundes. Rezultā tā nozagta rokassomiņ a. Un tas ir ar tukš u restorā nu!!!! ! ! Ieeja viesnī cā tikai ar caurlaidē m, brokastī m papildus kontrole ar zī mī ti brī numu ž urnā lā , visur videonovē roš ana. Kā ds bija mans pā rsteigums, kad ar savu bē du vē rsos pie dež ū rē još ā vadī tā ja (piemē ram, administratora), kurš izrā dī ja pilnī gu vienaldzī bu un vienaldzī bu. Viņ š pat nevē lē jā s apskatī t nozieguma vietu un runā t ar dzī viem lieciniekiem no Amerikas, kuri redzē ja zagli sejā . Arī videokameru ierakstus š is briesmonis pat nepieklā jā s analizē t !!! ! ! tā vietā man vairā kas reizes pieklā jī gi atgā dinā ja, ka izrakstī š anā s ir ne vē lā k kā.12. Viņ š arī apš aubī ja nepiecieš amī bu zvanī t policijai!!!! ! ! Un tikai pē c manas uzstā jī bas viņ š izsauca patruļ u, kas bija vē l sliktā k par administratoru !! ! ! Patruļ u interesē ja 2 lietas: mans uzvā rds un dzimš anas datums! un VISS!!!!! ! ! Nekā das vietas apskates, nekā das sarunas ar lieciniekiem, bez nozagto mantu un somu apraksta. NEKAS!!!!!! ! ! Mans arguments, ka nozagtais telefons joprojā m ir ieslē gts un var mē ģ inā t noteikt atraš anā s vietu, tikai lika pasmaidī t......
No kā dreiz cienī jamā s viesnī cas puses nekas netika piedā vā ts - ne zvans draugam, ne vē stniecī bas adrese, ne ū dens par velti....Vienkā rš i nekaunī gi.....
Skaidrs, ka viss beidzā s ar policijas iecirkņ a apmeklē jumu, kur bija tā da pati pasivitā te un "vienaldzī ba", bet, galvenais, iedeva vē stniecī bai papī ru un lika saprast, ka neviens neskatī sies. kaut ko vai izmeklē t........ .
аватар Dorofeev1
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Š ajā viesnī cā viss ir labi, bet pē dē jā dienā tika nozagtas visas svarī gā s lietas, savukā rt darbinieki neveica nekā dus pasā kumus, lai š o problē mu atrisinā tu. Es domā ju, ka tie ir tieš i saistī ti ar š o zā dzī bu. … Tomēr ▾ Š ajā viesnī cā viss ir labi, bet pē dē jā dienā tika nozagtas visas svarī gā s lietas, savukā rt darbinieki neveica nekā dus pasā kumus, lai š o problē mu atrisinā tu. Es domā ju, ka tie ir tieš i saistī ti ar š o zā dzī bu. Tā pē c esiet modri.
аватар leoniddaciuk
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Es vē los jums pastā stī t par ļ oti patī kamu atgadī jumu, kas notika ar manu draugu viesnī cā. No rī ta draudzene aizgā ja brokastī s un atstā ja uz krē sla somu ar visiem dokumentiem, telefonu un naudu un devā s pē c tē jas. Vieta bez uzraudzī bas bija maksimā li 15-20 sekundes, tač u š ajā laikā soma tika nozagta. … Tomēr ▾ Es vē los jums pastā stī t par ļ oti patī kamu atgadī jumu, kas notika ar manu draugu viesnī cā.
No rī ta draudzene aizgā ja brokastī s un atstā ja uz krē sla somu ar visiem dokumentiem, telefonu un naudu un devā s pē c tē jas. Vieta bez uzraudzī bas bija maksimā li 15-20 sekundes, tač u š ajā laikā soma tika nozagta. Kad viņ š ar savā m nepatikš anā m vē rsā s pie dež uranta vadī tā ja, un viņ š izrā dī ja pilnī gu vienaldzī bu. Kad izsauca policiju, viņ us interesē ja 2 lietas: uzvā rds un dzimš anas datums un nekas cits. Viņ š lū dza mē ģ inā t noteikt telefona atraš anā s vietu, bet neviens neko nedarī ja....
No Intercontinental Wien viesnī cas nekas netika piedā vā ts - ne zvans draugam, ne vē stniecī bas adrese.

Esiet modrs, pretē jā gadī jumā nekaunī ga zā dzī ba, vienojoties ar darbiniekiem, ir ļ oti slikta un smaga.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Šēnbrunnas pils
Novērtējums 9.4
Austrija, Vēna
Arhitektūra, Stats
Stefana katedrāle
Novērtējums 9.1
Austrija, Vēna
Arhitektūra, Reliģija, Stats
Šēnbrunnas zoodārzs
Novērtējums 9.7
Austrija, Vēna
Daba, Izklaide

Современный отель InterContinental Wien расположен в историческом центре Вены, рядом с основными достопримечательностями, в нескольких шагах от станции метро Stadtpark.

Atrašanās vieta 50 м от ближайшей станции метро. 1 км от исторического центра Вены.
Viesnīcā

Доставка еды и напитков в номер, круглосуточная стойка регистрации, ускоренная регистрация заезда/отъезда, услуги по продаже билетов, камера хранения багажа, услуги консьержа, индивидуальная регистрация заезда/отъезда, услуги по глажению одежды, чистка обуви, факс/ксерокопирование, сувенирный магазин, доставка прессы, гипоаллергенный номер.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • droši
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • izmitināšana ar dzīvniekiem
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports
  • sauna/vanna/hammam
  • sporta zāle
Telpu apraksts

Всего в отеле 458 номеров.

Istabās

Кабельное/спутниковое ТВ, письменный стол, телефоны, Wi-Fi, халат, биде, фен, весы, кофеварка, мини-бар, чай.

Adrese Johannesgasse 28 Vienna, 1030
Tālruņi: 0-800-502-309
Tīmekļa vietne: InterContinental Wien
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам. . Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал.
Какие возможности для детей есть в отеле?
По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).