Artis Hotel 3*– Atsauksmes

1
Novērtējums 3.010
pamatā
1 atsaukt
3.0 Numurs
4.0 Tīrība
Šī viesnīca atrodas Vīnes centrā, 5 minūšu pastaigas attālumā no Belvederes pils un 5 minūšu tramvaja brauciena attālumā no Vīnes slavenā Ringstraße bulvāra.Vairāk →
аватар Helena2010
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
2012. gada janvā rī ceļ ojis pa Vī nes-Budapeš tas pilsē tā m. Lidojā m uz Brno un no turienes mū s uzreiz aizveda uz Vī ni (2 stundas brauciens). Mē s palikā m š ajā viesnī cā tikai daž as naktis, no 2012. gada 4. lī dz 6. … Tomēr ▾ 2012. gada janvā rī ceļ ojis pa Vī nes-Budapeš tas pilsē tā m. Lidojā m uz Brno un no turienes mū s uzreiz aizveda uz Vī ni (2 stundas brauciens). Mē s palikā m š ajā viesnī cā tikai daž as naktis, no 2012. gada 4. lī dz 6. janvā rim. Manuprā t, š ī viesnī ca nav 4 zvaigž ņ u. Istabas ir mazas, nepavisam nav mā jī gas un naktī bija diezgan vē ss. Istabā nav ko pagatavot tē ju. Tikai maksas ledusskapis un maksas kanā ls, par ko visi uzreiz tika brī dinā ti. brokastis ir standarta: desiņ as, maizī tes, olu kultenis.
Nā kamajā dienā mums bija Vī nes apskates tū re, pē c kuras mums teica, ka no Vī nes centra atpakaļ uz viesnī cu varam staigā t pē c 15 minū tē m. . Pē c visas dienas pastaigas vakarā devā mies uz viesnī cu ar cerī bu iztē rē t 15 , labi, 20 minū tes. Mē s gā jā m 30-40 minū tes. Un nā kamajā dienā jau nopirkā m biļ etes uz tramvaju. Lī dz centram 4-5 pieturas. Biļ etes tiek pā rdotas tirdzniecī bas automā tos metro. Bet netā lu, 10 minū š u gā jiena attā lumā atrodas Belvedere. Ir vē rts apmeklē t, tas ir ļ oti skaists. Vī ne ir ļ oti majestā tiska un skaista. Tū risma gidi viņ u salī dzina ar Pē teri. Un tie tieš ā m ir lī dzī gi, tikai tī rā ki. Laiks bija silts, bet stiprs vē jš un smidzinoš s lietus un nemitī gi pelē ks, drū ms laiks. Jebkurā gadī jumā pastaigā m ģ ē rbieties silti.
Vī nes centrā ir daudz veikalu, patī kami pā rsteidza zī molu zī molu cenas.
Atseviš ķ i rakstī š u par tū roperatoru De Visu, pirmo reizi gā jā m cauri viņ iem atpū sties un ļ oti ž ē l. saimnieka pusē.1000 ceļ i. Eskorts autobusos nesniedz nekā du informā ciju, kur mē s ejam, cik ilgi tas aizņ ems, vai bū s pieturas. . . Mums teica, ka mē s jū s vienkā rš i pavadā m. Vī nes ekskursijā mē s kavē jā mies 30 minū tes, un kad mū s aizveda uz Budapeš tu, gaidī jā m 1 stundu 10 minū tes. Cilvē ki vienkā rš i bija saš utuš i par š ā du kavē š anos. Budapeš tā sā kā s apjukums ar izlī gumu, kā ds nebija sarakstos. Un kā dā vana atceļ ā mums bija Bratislava. Tā nu nekā di nevar mū s no rī ta paņ emt un mierī gi izstaigā t pa pilsē tiņ u, pusdienlaikā paņ ē ma, atveda uz 3h, ā tri, ā tri un uz lidostu. Kopumā programma vispā r nav pā rdomā ta.
Un atkal š ī Brno lidosta (((Š oreiz pat nesā kā m izsniegt tax free, jo pagā juš ajā gadā , kad atgriezā mies no Prā gas, rindā stā vē jā m 1.5h un viņ š izmeta daļ u č eku. Saka, ka mē s nestrā dā ar viņ iem. . Un š oreiz viņ i arī piespieda mani novilkt kurpes, bet nenodroš inot apavu pā rvalkus vai paklā ju, uz kura staigā t.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Šēnbrunnas pils
Novērtējums 9.4
Austrija, Vēna
Arhitektūra, Stats
Stefana katedrāle
Novērtējums 9.1
Austrija, Vēna
Arhitektūra, Reliģija, Stats
Šēnbrunnas zoodārzs
Novērtējums 9.7
Austrija, Vēna
Daba, Izklaide

Отель расположен в центре Вены, в 5 минутах ходьбы от дворцового комплекса Бельведер и в 5 минутах езды на трамвае от знаменитого венского бульвара Рингштрассе.

Atrašanās vieta 100 м от трамвайной остановки. 250 м от железнодорожного вокзала Реннвег.
Viesnīcā

Доставка еды и напитков в номер, упакованные ланчи, круглосуточная стойка регистрации, услуги по продаже билетов, камера хранения багажа, услуги консьержа, услуги по глажению одежды, факс/ксерокопирование, доставка прессы.

Курение на всей территории отеля запрещено.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • izmitināšana ar dzīvniekiem
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
  • aukle
Izklaide un sports
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Всего в отеле 168 номеров.

Adrese A-1030 Wien - Rennweg 51
Tālruņi: phone +43 1 7132521 fax +43 1 7145930
Tīmekļa vietne: Artis Hotel
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Если Вам нужна помощь по уходу за ребенком, вы можете заказать услуги няни.