Sportalm Pension 3*– Atsauksmes

1
Novērtējums 7.010
pamatā
1 atsaukt
6.0 Numurs
8.0 apkalpošana
8.0 Tīrība
7.0 Uzturs
8.0 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas klusā, saulainā vietā, pastaigas attālumā no Zoldenes centra. Viesnīca celta 1960. gadā, pēdējā lielākā rekonstrukcija notikusi 2010. gadā, regulāri tiek veikti remontdarbi.Vairāk →
аватар ktv-01
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Bijā m š ajā viesnī cā no 12.02-19.02. 2011. Viesnī ca ir diezgan normā la, ja neņ em mansarda istabu (JungenType). Viesnī ca atrodas netā lu no Geisleichkö gel pacē lā ja, 5 minū š u pastaigas attā lumā ar zā bakiem un slē pē m. … Tomēr ▾ Bijā m š ajā viesnī cā no 12.02-19.02. 2011. Viesnī ca ir diezgan normā la, ja neņ em mansarda istabu (JungenType). Viesnī ca atrodas netā lu no Geisleichkö gel pacē lā ja, 5 minū š u pastaigas attā lumā ar zā bakiem un slē pē m. Nav uz ceļ a, tā pē c viesnī ca ir klusa. Saimniece dzī vo tieš i viesnī cā , tā pē c nebija problē mu ar vē lo reģ istrē š anos, nebija jā meklē atslē ga zem paklā ja. Pati viesnī ca ir ļ oti tī ra un ē rta. Pirts atvē rta no pirmdienas lī dz piektdienai no 16.00-19.00. Pirts dvieļ i tiek mainī ti katru dienu, pā rē jais (duš as dvielis, sejas dvielis, gultas veļ a) reizi nedē ļ ā . Numurā ir seifs, fē ns, š ampū ns un ziepes. Brokastis bija standarta: musli, jogurts, siera desa, tomā ti, gurķ i, paprika, bulciņ as, tē ja, kafija un kakao pē c pieprasī juma. Un viss bū tu kā rtī bā , ja mē s nedzī votu bē niņ os! Istaba ir ļ oti maza, mā jaslapā likā s lielā ka, un mū su istabā bija auksts, lai gan mū su kaimiņ i gulē ja ar atvē rtu logu. Man liekas, ka runa ir par to, ka tā kā istaba ir maza, tad ļ oti spē cī gi pū ta no sienā m, un gultas atrodas gar sienu, tā pē c bija auksti. Turklā t zems jumts - mums nebija pietiekami daudz gaisa, visu laiku bija kaut kā ds sastā vs. Bet, tā kā mē s tur tikai nakš ņ ojā m, tad tas atvaļ inā jumu pā rā k nesabojā ja, lai gan, ja mē s atkal tur apstā tos, tas bū tu tikai parastā istabā , nevis uz jumta.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Līdzīgas viesnīcas
Atrakcijas
Terme Aqua Dom
Novērtējums 8.0
Austrija, Solden
Atpūta, Daba

Отель расположен в тихом солнечном месте в нескольких минутах ходьбы от центра Зельдена. Отель построен в 1960 году, последняя крупная реконструкция прошла в 2010 году, регулярно проводится ремонт.

Atrašanās vieta 200 м от центра Бад-Кляйнкирххайма и подъемника Kaiserburgbahn. 100 м от остановки лыжного автобуса. 150 м от термального комплекса Therme Roemerbad.
Viesnīcā

Терраса, ускоренная регистрация заезда/отъезда, услуги по продаже билетов, прачечная, факс/ксерокопирование, семейные номера.

Курение на всей территории запрещено.

  • autostāvvieta  FREE 
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • izmitināšana ar dzīvniekiem
  • nesmēķētāju numuri
  • slēpju uzglabāšanas telpa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • rotaļu laukums
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports
  • blakus pacēlājs (līdz 600 m)
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
Telpu apraksts

Всего в отеле 15 номеров.

Istabās

Радио, бесплатный Wi-Fi, сейф, кабельное телевидение.

Adrese Oberwindaustraße 1 6450 Sölden
Tālruņi: 0043 (0) 650 5275111
Tīmekļa vietne: Sportalm Pension
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Рядом с отелем находится подъемник (до 600 м).
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детской площадкой с горкой и качелями.