Haus Alpenrose 3*– Atsauksmes

1
Novērtējums 9.010
pamatā
1 atsaukt
10.0 Numurs
10.0 Tīrība
10.0 Infrastruktūra
Neliels Alpu dzīvoklis, kas atrodas Zoldenas centrā, pastaigas attālumā no pacēlājiem un veikaliem. Dzīvokļi ir renovēti 2002. gadā.Vairāk →
аватар mistral
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Lū dzu, ņ emiet vē rā , ka š is ir dzī voklis. Mums ļ oti patika. Par istabu 2 pieauguš ajiem un bē rnam maksā ja 585 eiro. Numurs ir: priekš nams, virtuve, vannas istaba (duš a un tualete), virtuvē stū rī tis kur bija pusdienu galds un istaba ar gultā m. … Tomēr ▾ Lū dzu, ņ emiet vē rā , ka š is ir dzī voklis.
Mums ļ oti patika. Par istabu 2 pieauguš ajiem un bē rnam maksā ja 585 eiro. Numurs ir: priekš nams, virtuve, vannas istaba (duš a un tualete), virtuvē stū rī tis kur bija pusdienu galds un istaba ar gultā m. Ir balkons, bet ziemā tas nebija aktuā li. Virtuvē ir visa nepiecieš amā tehnika, kā arī : mikroviļ ņ u krā sns, plī ts, trauku mazgā jamā maš ī na, ledusskapis, olu plī ts, tosteris u. c. utt. : -)


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Līdzīgas viesnīcas

Небольшие альпийские апартаменты, находятся в центре Зельдена, до подъемников и магазинов можно дойти пешком. Апартаменты были обновлены в 2002 году.

Tīmekļa vietne: Haus Alpenrose
FAQ