Glanzer 3*– Atsauksmes

1
Novērtējums 8.010
pamatā
1 atsaukt
8.0 Numurs
8.0 apkalpošana
9.0 Tīrība
8.0 Uzturs
7.0 Infrastruktūra
Viesnīca ir trīsstāvu kalnu villa un atrodas 90 km no Insbrukas lidostas, pašā ciemata centrā, 7 minūšu gājiena attālumā no pacēlājiem.Vairāk →
аватар Alpina
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Galvenā viesnī cas priekš rocī ba ir atraš anā s vieta. Viesnī ca atrodas galvenā s ielas centrā , pa galveno ielu pa labi un pa kreisi ir daudz veikalu, restorā nu, bā ru. Autobusu pieturas atrodas arī.20-50 metru attā lumā no viesnī cas. … Tomēr ▾ Galvenā viesnī cas priekš rocī ba ir atraš anā s vieta. Viesnī ca atrodas galvenā s ielas centrā , pa galveno ielu pa labi un pa kreisi ir daudz veikalu, restorā nu, bā ru. Autobusu pieturas atrodas arī.20-50 metru attā lumā no viesnī cas. Lī dz pacē lā jiem ir 2-3 pieturas ar slē potā ju autobusu vai ap 600 metru kā jā m, slē potā ju autobusi kursē precī zi pē c grafika, sastrē gumstundā.10-15 minū tes, pusdienlaikā un pē c 18:00 ik pē c 30-50 minū tē m. Lielveikals pa labi no viesnī cas apmē ram 200 metrus ar kā jā m. Brokastis ir standarta: kafija / tē ja / sula, maize, olas, sviests, siers, š ķ iņ ķ is / desa, augļ i (banā ni, apelsī ni, ā boli, kivi), ž ā vē ti augļ i, graudaugi / musli. Mē s pusdienojā m kalnā , un vakariņ ā s devā mies uz restorā niem. Man ļ oti patika restorā ns Pfandl (tulkojumā no austrieš u valodas "panna"), kur visi galvenie ē dieni jums tiek atnesti č aukstoš ā pannā , porcijas lielas, ļ oti garš ī gas, atrodas kalnā (nejauciet ar slē poš anas trasi), mē s tur nokļ uvā m vakarā ar liftu (tas atrodas 100 metrus no viesnī cas pa galveno ielu pa kreisi viesnī cas pretē jā pusē ), tad kā jā m, koncentrē joties uz spilgti dzelteno zī mi Pfandl restorā ns. Pā ris reizes biju picē rijā pie viesnī cas, arī garš ī gi. Noteikti aizej uz AquaDom, bijā m 2 reizes, ļ oti patika. Vakarā pē c brauciena jums jā dodas uz turieni ar slē poš anas autobusu uz Lā gerfeldas pilsē tu. Naktī tusē jā m pie Fire-and-Ice un citiem klubiem, bija jautri, pilns ar jaunieš iem.
Gurnijs Zoldenā : vienkā rš i krā š ņ s, bet marta beigā s, pusdienlaikā , nogā zes jau bija klibas no saules, un tad mē s devā mies uz ledā ju, uz ledā ja ir super: nogā zes ir platas un lē zenas, ir sarkanā s takas. Bijā m arī uz 1 dienu braukt pa kaimiņ os esoš o Obergurglu (ar slē potā ju autobusu pa kreisi no viesnī cas ir 20 minū tes), pats ciemats ir ļ oti skaists, viesnī cas pā rsvarā.4 un 5 zvaigž ņ u, kaut kā vietē jais. Kurš evel, krievu tur praktiski nav. Bet mums tur nepatika trases: sarkanā s un melnā s visas bija klā tas ar ledu, nevis sniegu, zilo traš u ir maz.
деревушка Обергургль, в 20 мин. езды от Зёльдена Ски-туннель между ледниками, Зёльден Горы. Зёльден Часовенка в горах, Зёльден очень хороший ресторан для обеда на горе, Зёльден. (на вывеске изображены две оленьи головы на зелёном фоне).


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI

Отель представляет собой трехэтажную альпийскую виллу и расположен в 90 км от аэропорта г. Инсбрук, в самом центре поселка, до подъемников - 7 минут пешком.

Viesnīcā

- комната для завтраков

- лыжехранилище

Tīmekļa vietne: Glanzer
FAQ