Margareta 4*– Atsauksmes

2
Novērtējums 8.010
Atrašanās vieta: 1 km attālumā no St. Wolfgang centra, pašā ezera krastā. Viesnīcā: ļoti mājīga viesnīca, kurā ir: restorāns, bārs, sauļošanās terase, dārzs, privāta pludmale, autostāvvieta, lifts, sauna, tvaika pirts, galda teniss, velosipēdu un laivu noma (iekļauta cenā); par papildus samaksu - hidromasāža un solārijs. Tieši blakus viesnīcai ir taksometru pietura. Izmitināšana: istabās - duša vai vanna, WC, TV ar satelīta antenu, telefons. Daži numuri - ar balkonu. Ēdināšana: brokastis - bufete, vakariņas - 4 ēdienu ēdienkarte, salāti - bufete. Katru dienu 16:00 - tēja ar kūkām. Reizi nedēļā - "grila vakariņas".Vairāk →
аватар
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Laba viesnī cas atraš anā s vieta. Mierī gi un klusi, acī mredzot tā pē c, ka atpū š as daudz nobrieduš u pā ru. Personā ls ļ oti pieklā jī gs un atsaucī gs. No negatī vajiem punktiem mē s atzī mē jam: visdā rgā kajā telpā , kurā mē s atpū tā mies, treš ajā stā vā vienmē r bija problē mas ar ū dens spiedienu un temperatū ras izmaiņ ā m; atpū tā s ar 5 gadī gu bē rnu, papildus gulta pē c viesnī cas nosacī jumiem nebija (rezervē ta bija pē dē jā istaba un tā s platī ba acī mredzot neļ ā va likt papildus gultu), tā pē c paņ ē ma papildus 20 eiro/dienā par brokastī m bē rnam, lai gan meita ē da tikai pā rslas. … Tomēr ▾ Laba viesnī cas atraš anā s vieta. Mierī gi un klusi, acī mredzot tā pē c, ka atpū š as daudz nobrieduš u pā ru. Personā ls ļ oti pieklā jī gs un atsaucī gs. No negatī vajiem punktiem mē s atzī mē jam: visdā rgā kajā telpā , kurā mē s atpū tā mies, treš ajā stā vā vienmē r bija problē mas ar ū dens spiedienu un temperatū ras izmaiņ ā m; atpū tā s ar 5 gadī gu bē rnu, papildus gulta pē c viesnī cas nosacī jumiem nebija (rezervē ta bija pē dē jā istaba un tā s platī ba acī mredzot neļ ā va likt papildus gultu), tā pē c paņ ē ma papildus 20 eiro/dienā par brokastī m bē rnam, lai gan meita ē da tikai pā rslas. 35 grā du karstumā nebija gaisa kondicioniera! Brokastis seš as dienas vienmē r bija vienmuļ as. Un vē l viens sī kums: es rezervē ju viesnī cu, pamatojoties uz atsauksmē m un fotogrā fijā m vietnē Bucking, es gribē ju numuru Alpu stila viesnī cā un lai balkons bū tu ziedos (kā fotoattē lā ! ), es pat piekritu izmaksā m. Rezultā tā : nebija neviena zieda, lai gan kaimiņ u viesnī cas bija izrotā tas. 4 * viesnī ca vispā r nevelk, tā me ir nepā rprotami pā rcenota.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 16 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Brī niš ķ ī ga mā jī ga, jauka viesnī ca. Labas brokastis un vakariņ as. Draudzī gs personā ls. Skati no verandas ir brī niš ķ ī gi. Pā ri ceļ am ir ezers. Lī dz pilsē tas centram 5-7 minū tes. … Tomēr ▾ Brī niš ķ ī ga mā jī ga, jauka viesnī ca. Labas brokastis un vakariņ as. Draudzī gs personā ls. Skati no verandas ir brī niš ķ ī gi. Pā ri ceļ am ir ezers. Lī dz pilsē tas centram 5-7 minū tes.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI

Расположение: до центра Сант Вольфганга 1 км, прямо на берегу озера. В отеле: очень уютный отель, в котором есть: ресторан, бар, солнечная терраса, сад, собственный пляж, паркинг, лифт, сауна, паровая баня, настольный теннис, прокат велосипедов и лодок (включен в стоимость); за дополнительную плату - гидромассаж и солярий. Прямо около отеля - стоянка моторных лодок-такси. Проживание: в номерах - душ или ванная, WC, телевизор с сателлит-антенной, телефон. Некоторые номера - с балконом. Питание: завтрак - шведский стол, ужин - меню из 4-х блюд, салаты -шведский стол. Ежедневно в 16:00 -чай с пирожными. Один раз в неделю - "гриль-ужин".

Viesnīcā

  • джакузи

  • парковка

  • прокат велосипедов

  • прокат водного снаряжения

  • ресторан

  • собственный пляж

  • солярий

    А также

  • настольный теннис

  • FAQ