Izcila viesnīca

Rakstīts: 4 februāris 2011
Ceļošanas laiks: 15 — 22 janvārī 2011
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
10.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 6.0
Gribu atstā t atsauksmi par mū su atpū tu Austrijā.
Iepazī š anos ar š o valsti sā kā m no Mayrhofen kū rorta, ceļ ojā m ar 5.5 gadī gu bē rnu, 2011. gada janvā rī . Internetā var lasī t daudz par slē poš anu Mayrhofen, es uzrakstī š u par viesnī cu un brauciena organizē š anu:
Atpū tā mies Neuhaus 4 * viesnī cā , atvaļ inā jumu organizē ja Novella Tour tū risma aģ entū ra, brauciens un organizā cija bija super! Viesnī ca un numuriņ i mums tika izvē lē ti ļ oti rū pī gi, saskaņ ā ar visā m mū su vē lmē m un draugu vē lmē m, numurs pilnī bā atbilda tam, ko vē lē jā mies, organizā cija bija virspusē - viss bija ā tri, kvalitatī vi un ļ oti draudzī gi. Š ī s tū risma aģ entū ras piedā vā tā s ceļ ojuma izmaksas š ai viesnī cai izrā dī jā s zemā kas nekā visā m pā rē jā m. Liels paldies Novella Tour komandai!

MŪ SU VIESNĪ CA
Lieliska 4 zvaigž ņ u viesnī ca, mums bija iekļ autas brokastis un gardas vakariņ as, kas mū s ļ oti iepriecinā ja, jo citos ielejas restorā nos un kafejnī cā s nebija tik garš ī gi kā pie mums.
Vakariņ ojā m kalnā , vidē jais rē ķ ins 2 pieauguš ajiem un bē rnam ir 30 eiro PAR PUSDIENĀ M (zupas, makaroni) ģ imenei. Lē tā kais no otrajiem ē dieniem ir makaroni 7.20 eiro. Visgarš ī gā kā kafejnī ca atrodas Ahornā , tieš i pie mā cī bu kalna. Porcijas man nebija ī paš i lielas – diviem nepietika.
Mū su viesnī ca atradā s lieliskā vietā - netā lu no dzelzceļ a stacijas un 7 minū š u gā jiena attā lumā no pacē lā ja, netā lu ir autobusa pietura. Viņ i devā s ar autobusu formastē rpos, bez zā bakiem un slē pē m – gā ja kā jā m.
Viesnī cā ir labs bezmaksas baseins un sauna, biljards, boulings 3 celiņ i - maksas, bet lē ti par 10 eiro par vakaru nespē lē ja pietiekami
Bē rnu iepriecinā ja liela bē rnu istaba ar 2 stā vu koka mā jiņ u, slidkalniņ iem, kā pnē m, ir kā pš anas siena bē rniem, daž ā das rotaļ lietas. Viesnī ca ir bē rniem draudzī ga, lai gan bā rmenis neapmierinā ti paskatī jā s uz sā niem, kad mū su bē rni griezā s uz bā ra krē sliem, nevarē dami to izturē t; , mē s pā rtraucā m š o izklaidi.

Pret krieviem izturas labi, viesmī ļ i viesnī cas restorā nā mā cī ja krievu valodu, lū dza runā t krieviski un tulkot, tas bija ļ oti izklaidē još i, mū su uzturē š anā s beigā s jau bija rezultā ts! Dzē rieni vakariņ ā s nav iekļ auti, vakariņ as sastā v no salā tu bā ra, 3 karstajiem ē dieniem, no kuriem izvē lē ties, uzkodas, kū kas, saldē jumu, visu apē st tieš ā m nav iespē jams! Alus 3.5 eiro, sula 2.5 eiro, glā ze ū dens 1 eiro, tē ja 3 eiro, kaut kas tamlī dzī gs...
Katru vakaru no 19-00 lī dz 24-00 skanē ja dzī vā mū zika, dziedā ja, spē lē ja vijoli, skaisti!
Ļ oti laba viesnī ca IESAKU!
Uzmanī bu! Viesnī cā ir vairā ku kategoriju numuriņ i, mū s ievietoja Grundberg istabiņ ā , tā s ir istabas galvenajā ē kā , kas ir ļ oti vē rtī ga, baseins, restorā ns un viss pā rē jais š ajā ē kā . Skats no tiem ir uz kalniem, pacē lā jiem, nevis uz govī m! Lejā uz Spa devā mies tieš i halā tos, halā tā - 4 eiro nedē ļ ā . Grundberg numuri ir lieli 30-35m2, ar ē damzonu - galdu, dī vā nu vai krē sliem. Numurā ir divguļ amā gulta un vienvietī ga gulta - tas ir vē l viens dī vā ns.

Papildinā jumā ir telpas. Landhouse ē ka ir lē tā ka un vienkā rš ā ka, kad bijā m reģ istratū rā cilvē ki zvē rē ja reģ istratū rā , ka viņ i par to nezina, bet ai... viesnī ca ir pilna, neviens jū s nepā rcels. Kā rtē jo reizi liels paldies tū risma aģ entū rai Novella Tour, viņ i visu noskaidroja, izdomā ja un rezervē ja mums labas istabiņ as, un pā rē jais izrā dī jā s izcils, kas ir ļ oti svarī gi, viss sastā v no sī kumiem. Viņ i pat atsū tī ja man pa pastu telpas izkā rtojumu; . 2 citā s ceļ ojumu aģ entū rā s, ar kurā m sazinā jā mies, mē s pat nesā kā m noskaidrot, kuras telpas un ar ko tā s atš ķ iras, viņ iem vienkā rš i ir istabas (Landhouse), bet tur ir dzī vokļ i un viss...Lasī ju par š o ē ku apskatos, un mē s redzē jā m tū ristus, kuri bija ļ oti vī luš ies. Mē s un mū su draugi iesakā m atbildī go tū risma aģ entū ru Novella tour.
Ē DIENS PILSĒ TĀ
Pilsē tas restorā nos un kafejnī cā s reti var atrast ē dienkarti krievu valodā vai viesmī li, kas runā krieviski.
No visiem restorā niem man patika stū rī tis pie stacijas, mā jas numurs 197a, tur ir krievu ē dienkarte un garš ī gi ē dieni, rē ķ ins par 2 pieauguš ajiem un bē rnu bija 60 eiro - par zupu, par otro un alu - tas ir lē ti par Mayrhofen...
Interesanti, ka ielejā pie ielā m nav piesietas mā jas, mā ju numuri neatkā rtojas, tā pē c ir ļ oti ē rti.
Uz galvenā s ielas ir kafejnī ca ar strū deli, tē ju un konditorejas izstrā dā jumiem, ļ oti garš ī gi, atrodas pretī veikalam un nomas INTERSPORT, tas ir zinā ms visiem. Cena par gabalu 3 eiro.
Bijā m Mama Mia picē rijā , tā ieteikts atsauksmē s, bet pica nav garš ī ga, mums nepatika, apē st nav iespē jams, stipri piedegusi, nepasū ti...

Slē poš anas biļ ete un CITI.
Tagad par cenā m slē poš anas karte 184 eiro no cilvē ka, bē rns bez maksas (mums ir 6 gadi). Izplata pa dzelzceļ u, pacē lā jiem un autobusiem, autobusā ieeja bez maksas, ja NETIET kalnā , varat NEPIRKT. Braukt ar autobusu bez slē poš anas kartes ir viegli.
Spar un rē ķ inu veikali - cenas nav augstas kā Maskavā un zemā kas, tajos ir daudz akciju, ir kulinā rijas nodaļ a. Jū s nevarat nopirkt ū deni, viņ i to dzer no krā na. Mē s dzē rā m un bē rni, nekā du problē mu. Pilsē tā ir aptieka un slimnī ca.
TURĒ JUMI
Apmeklē jā m 2 ekskursijas

- pirmais interesantais Š nabis pē c š nabi ir Austrijas mē nessē rdziņ š , lī dz mē nessē rdzī tei nav ilgi jā brauc - 20 min, ar autobusu, uz privā to š nabi fabriku, kur cienā s ar š nabi un uzkodā m un pat padziedā s  .
- Vē l viena ekskursija, kuru apmeklē jā m, bija uz pilī m - tā ir uz visu dienu no 8-21. Pā rē jā s ekskursijas uz Minheni, iepirkš anā s, uz Venē ciju, Vī ni utt ir ļ oti tā lu, nedevā mies.
Slē poš ana Austrijā , mū suprā t, daudz neatš ķ iras no, piemē ram, Slovā kijas. Laikapstā kļ i janvā rī bija +9 un lī dz -11, kad mē s izbraucā m.
Kaitina, ka katru reizi vajag kā pt pa pacē lā jiem un uz tiem doties ar autobusu, kā izrā dī jā s praksē , autobusi nekursē biež i, nevis ik pē c 5 minū tē m, kā saka, bet ik pē c 20-30 minū tē m, kad viņ i gaidī ju autobusu 50 minū tes ! ! ! , tad gā jā m ar bē rniem kā jā m zā bakos un ar slē pē m, grū ti iet, jo ceļ š iet kalnā , ir izciļ ņ i. Atpakaļ no kalna, arī lejā var nobraukt tikai ar pacē lā ju! Un tas tiek slē gts 17-00, ja jums nebija laika nokļ ū t lī dz galvenajam pacē lā jam un nokā pt uz pilsē tu, tad jū s paliekat kalnā , jums iedod guļ ammaisu, un jū s gulē jat sniega mā jā - izgatavots no dabī gā sniega, un tas maksā.100 eiro; .
Veikali tiek slē gti 17-18, un tad nekas nedarbojas, izņ emot Billa un Spar, tie ir mazi veikaliņ i, kas, š ķ iet, strā dā lī dz 19:00. Naktī s strā dā tikai veikali degvielas uzpildes stacijā s, tā di ir 2. Bet tur ir daudz dā rgā k.

Gribu novē lē t labu atpū tu visiem, kas dodas uz š o pilsē tiņ u, bet negaidiet no tā s kaut ko maģ isku, tikai jauku vietu, ciemu; ar mazā m ieliņ ā m visu pilsē tiņ u kā jā m izstaigā ju pa galveno ielu 40 minū tē s ā trā tempā . Ja jū s neslē pojat un viesnī cā nav baseina, boulinga zā le, restorā ns, bā rs, un mums bija arī dzī vā mū zika; tad tev tur bū s garlaicī gi. Piemē ram, es neatradu, kur doties vakarā ar ģ imeni, ja ne uz bā ru ar dejā m uz galdiem (pie Penken lifta ir tā ds). Vakari tika pavadī ti mū su istabā ar mū su labajiem draugiem.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu