Nelikumības ceļojumu kompānija Jaunajam gadam

25 Septembris 2007 Ceļošanas laiks: no 25 Janvāri 2007 ieslēgts 01 Februāris 2007
Reputācija: +13.5
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

Laba diena visiem. Es daudz ceļ oju, apmeklē ju daudzas vietas: Austriju, Ungā riju, Vā ciju, Spā niju, Itā liju, Kaimanu salas, Kanā riju salas, Ķ ī nu, Kubu, Lihtenš teinu, Maldī vu salas, Meksiku, Č ehiju, Š veici, Jamaiku. Tā pē c es nolē mu uzrakstī t savu atsauksmi par Austriju. Iemesls bija saimnieka Austrijā , Taganskaya aģ entū ras MegaPole Travel, než ē lī gā attieksme.

Nadež da piedā vā ja garantē tu viesnī cu Gasthof steinerwirt, par cenu 1399 eiro no cilvē ka (lai gan varbū t kļ ū dos, bet skaitļ u secī ba ir + - 50 eiro).

Viesnī ca ir 3*, bet istabiņ as lielas, velk pat 4*, tomē r istabā nav bidē , bet tas nekas. Viesnī cā nav arī pirts, kā teica viesnī cas vadī tā js, pilsē tas varas iestā des viņ am neļ auj ierī kot pirti. Numurā ir telefons, televizors, skapis un 2 gultas. Istabas dekors atgā dina Ikea mē beles. Es arī atkā pš os no viesnī cas apraksta. Viesnī cā gandrī z visi numuriņ i ir daž ā di, mums bija 3 divvietī gi, un tika salī dzinā ti tikai mū su numuriņ i.


Daž os numuros uz grī das ir paklā js, daž os ir papildu dī vā ns, tač u numuri ir lieliski. Pirmajā stā vā atrodas restorā ns, viens no labā kajiem pilsē tā!! ! Ž ā vē š anas telpa atrodas lejā (-1 stā vs), ir arī gludinā mā telpa. Viesnī ca atrodas 2 minū š u attā lumā no City Express pacē lā ja, tā pē c kalns ir viegli sasniedzams. Viesnī cā valda draudzī ga atmosfē ra, visur var iegā dā ties dizaineru mē beles un gleznas.

Ceļ ojuma laiks no Zalcburgas lī dz Cellamzē apmē ram 1.5 stundas pagā ja gandrī z nemanot. Autobusā sā kā s problē mas ar sapulces gidu. Visiem tū ristiem tika izsniegtas aploksnes ar informā ciju un taloni par viesnī cu. Bija arī divi atlaiž u kuponi: 5% Intersport aprī kojumam un 3% pusdienā m vai vakariņ ā m apš aubā mā turku restorā nā . Pē c izmitinā š anas talonu saņ emš anas 6 cilvē ku grupa (ne mū su grupa) atklā ja, ka viņ i nakš ņ os daž ā dā s viesnī cā s, 4 cilvē ki vienā viesnī cā un 2 citi citā viesnī cā.

Viņ i maksā ja par ekskursiju, tā pat kā mē s, oktobra sā kumā . Gide Svetlana, nospļ auties uz viņ u problē mā m, turpinā ja pā rdot slē poš anas kartes pā rē jiem tū ristiem, sakot, ka labā k tā s pirkt pie viņ as un dabū t uzreiz vakarā , jo pie pacē lā ju kasē m bija milzī gas rindas. . Tos tū ristus vienkā rš i ignorē ja. Tā pē c viņ i nokļ uva vietā , neatrisinot problē mu ceļ ā . Vē lā k, izbraucot, uzzinā jā m, ka viņ u problē ma nav atrisinā ta. Autobuss ierodas autoostā (vē lā k tas ir visu ekskursiju savā kš anas punkts), un no turienes tos ar taksometru (minivenu) aizved uz viesnī cā m. Gids pastā stī ja, kur atrodas satikš anā s vieta (pie City Express pacē lā ja), un visi devā s uz savā m viesnī cā m. Es jau ī si runā ju par viesnī cu, atkā rtoju, man ļ oti patika.

Pie biļ eš u kases piegā jā m ap 16:45, tur nebija nevienas dvē seles cilvē ku. Tikai mē s, 6 cilvē ki (uz visā m 7 atpū tas dienā m ne reizi neredzē jā m rindu pie kases). Mē s izvē lē jā mies slē poš anas biļ etes 5 no 7, kas nozī mē , ka jū s varat slē pot jebkuras 5 nedē ļ as dienas.


Š ā da slē poš anas karte vienam cilvē kam maksā.174 eiro (viena diena maksā.40, 5 eiro). Pē c tam devā mies ī rē t aprī kojumu. Starp citu, inventarizē jā mies "Intersportā ", ne tajā lē tā kajā vietā . Viss aprī kojums ir sadalī ts 2 klasē s: Top un VIP. Tops ir pagā juš ā s sezonas aprī kojums un VIP ir jaunā kais aprī kojums. Paņ ē mā m slē pes, tā pē c nosaucu tā m cenas (Augstā kā klase): 1 diena - 29 eiro, 3 dienas - 79 eiro, vai arī varat 6 no 7 - 129 eiro. VIP par cenu, dā rgā ka par 30%. Blakus ir vietas, kur slē pes var paņ emt par 14 eiro/dienā . Bet Intersport ir bezmaksas krā tuves pakalpojums, kas ir ļ oti ē rti. Aprī kojums tika atstā ts turpat, lī dzi paņ emti tikai apavi.

31. decembra rī tā . 06 agri ceļ oties, ap 8.00, pabrokastojuš i, devā mies uz kalnu. Iekā pā m "City Express", bodē (tur var satilpt 4-6 cilvē ki), un pē c 10 minū tē m bijā m kalna vidū . "Pilsē tas ekspresa" gala pietura 1320m augstumā . Ir izglī tojoš s slidkalniņ š (150-200 m. ), kafejnī ca (Gasthof Mittelstation) un krē slu pacē lā js, 4 personā m, tā lā k uz augš u.

Un tā tranzī ta pieturā , kur mums bija paredzē ts pā rsē š anā s, lifta durvis neatvē rā s. Mē s nobraucā m uz kaimiņ u ciematu Schutdorf. Atgā dinā š u, ka mū su tehnika tika atstā ta tuvē jā kalnā . Saprotam, ka izejas nav, un bū s atkal jā kā pj augš ā . Laiks 16.15, nā kam lejā . Mū s lū dz atstā t liftu. Paskaidrojam, ka mū su inventā rs atrodas citā kalnā . Pē c aptuveni 5 minū š u vilcinā š anā s mū s sū ta augš ā . Sasniedzā m tranzī ta pieturu, izlē cā m ā rā . Mē s sasniedzam krē slu pacē lā ju, un ak š ausmas, tas ir izslē gts. Tik tikko lū dzā s, lai to ieslē gtu. Nogaidī jā m, sē ž ot uz lifta, kā das 10 minū tes, bet par laimi to ieslē dza (š ķ iet, nebijā m pirmie, kas to izdarī ja), un devā mies lejā . 16.50 droš i nokā pā m uz Pilsē tas ekspresi. Mū su tehnika bija neskarta, lai gan pē c gida teiktā , gadā s, ka zog. Un nav tā das telpas kā pazaudē tas/pamestas tehnikas meklē š ana.

Rezultā tā bijā m vieni no pē dē jiem, kas devā mies lejā no kalna, pa ceļ am apspriež ot, kas ar mums notiks, ja labie austrieš i neieslē dz krē slu pacē lā ju. Lī dz jaunajam gadam bija palikuš as 7 stundas.

Gandarī ti un priecī gi sā kā m gatavoties jaunā gada svinī bā m. Starp citu, naktī pirms 12.30. 06, pastā stī jā m reģ istratū rā par vē lmi iegā dā ties salū tu. Meitene labprā t piedā vā ja mums savu palī dzī bu, un par 100 eiro nopirkā m salū tu.


Jaunais gads tika svinē ts priecī gi un pat 3 reizes. Vispirms krievu, stundu vē lā k ukraiņ u un stundu vē lā k Eiropas. Bija ļ oti jautri, daudz salū tu, diskotē ka laukumā un daudz priecī gu cilvē ku. Jautrī ba ilga lī dz 5 no rī ta. Apmeklē jā m 3 diskotē kas. Man patika, tomē r cilvē ku bija daudz. Kā š protes burkā . Mani pā rsteidza vietē jie pamatiedzī votā ji, 20 gadus veci jaunieš i, divi pā rstā vji, daudz iedzē ruš i, centā s man pastā stī t dzī ves patiesī bu. Tas neizdevā s ...Esiet modrs, krievu tū rist, izskatieties morā li !!!

Ienaidnieks nesnauž!! ! Provokā cija iespē jama visnegaidī tā kajā s vietā s.

Likumsakarī gi, ka nā kamajā dienā cē lā mies ap pulksten 12. Skaidrs, ka ne par kā du slidoš anu nevarē ja bū t ne runas, jo kā jas stipri sā pē ja no nepieradinā tī bas. Nobrauciens no kalna (no 1900m. lī dz 1320m. ) aizņ em vidē ji 15-20 minū tes. Pē c Slidoš anas pie Maskavas (Park Volen, Sorochany) tas ir ļ oti garš . Nolē mā m doties pastaigā . Visu Cellamzē pilsē tu var staigā t 15 minū š u laikā . Lieliska, maza pilsē tiņ a. Maskavā Nadež da teica, ka uz ezera (Zell am See) var slidot. Tač u laikapstā kļ i mums neļ ā va. Temperatū ra bija 0 + 3. Sniega nebija vispā r.

02.01 rī tā . 07, nolē mā m doties uz Kaprunu. Slē poš anas autobuss kursē ik pē c 15 minū tē m. Turp brauciet apmē ram 35 minū tes. Ja jums ir slē poš anas karte, jums nav nepiecieš ama biļ ete. Kaprun ir vienkā rš i lielisks. Augstums 3200, ledā js viens vā rds. Sniegs lī dz ausī m. Starp citu, temperatū ras augstumā bija -10 un stiprs vē jš . Tā pē c, kas turp dodas, neaizmirstiet paņ emt lī dzi balaklā , kas aizsedz muti un degunu.

Un, protams, brilles. Apmē ram pē c 2 stundā m sā ka snigt stiprs sniegs. Sniga tik daudz, ka pat lifts tika apturē ts uz aptuveni stundu. Tad viņ i brauca kā brī vbraucē ji pa trasi, it kā uz neapstrā dā tas zemes. Kopumā bija lieliski. Vakarā atgriezā mies viesnī cā.

Un es gandrī z aizmirsu par sporta centru. Tā atrodas blakus autoostai. Ir peldbaseins (viens nosaukums), vairā kas tvaika istabas un iekš telpu slidotava. Ja jums ir slē poš anas karte, jū s varat iegā dā ties ieejas biļ eti ar atlaidi. Uz baseinu - 13 eiro (dvielis + 2 eiro, bet var ņ emt lī dzi savu), uz slidotavu, kopā ar nomu - 7 eiro.

Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
улочки Цель ам Зее
улочки Цель ам Зее
Вот, почти Новый Год, а снега нет.
Чуть чуть снег потрогали
А в Москве обещали лед на озере, на коньках
Но на горе, снег все же был!!!
И
Местами очень узкими. Слева обрыв, шаг влево и лететь метров 20-30
Замечательный ужин на Новый год. Ресторан отеля, отмечен в Мишелине
Мир-дружба-жевачка, братание с
Вид из номера, кажется пошел снег
За сутки выполо 40 см. осадков, КАЙФ
Наконец началось действие:Альпийская сказка
Снегу по пояс
ратраки не справлялись со снегом
Та самая, пивнушка в Мюнхене