Ļoti labi.

Rakstīts: 6 decembris 2006
Ceļošanas laiks: 6 — 13 maijā 2005
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Paskaties viesnī cas mā jaslapā – kā bildē s, tā arī ir. Tas atrodas paš ā pilsē tas centrā uz mazas pussalas, kas izvirzā s ezerā - bē rni baro gulbjus un pī les, pieauguš ie onkuļ i dodas makš ķ erē t. Paš ā viesnī cā ir laba rotaļ u istaba bē rniem, blakus ir rotaļ u laukums.
To no pilsē tiņ as atdala dzelzceļ š ar barjeru - biež i kursē elektriskie vilcieni, bet kaut kā ļ oti kluss, un barjera ļ oti ā tri atveras un aizveras. Cik saprotu, lē tā kā s istabiņ as iet tieš i uz dzelzceļ a sliež u ceļ a - ja tā dzī vo, domā ju, ka iespē jams negatī vs. Neskatoties uz cienī jamo vecumu, reģ istratū rā ir bukleti ar vē sturi - kā tas gā ja no rokas rokā , pabeigta bū vniecī ba utt. , ļ oti labā stā voklī .
Par virtuvi sū dzī bu nav. Kopumā viesnī cā ir tā ds spī duma un laicī guma pieskā riens. Bijā m maijā - tā tad braucā m tikai ar Kaprunu. Transfē rs uz Kaprunu apmē ram 20-30 min. Vasarā un bez slē pē m Schmittenhö he pacē lā ji nav tā lu. Ziemā , iespē jams, vē lē sities izmantot transportu. Mē s atstā jā m slē pes augš stā vā noliktavā , tā pē c nekad nedevā mies uz slē poš anas telpu. Pirts, baseins - vairā k vai mazā k. Tiem, kas nav pā rguruš i - skvoš s (5 eiro stundā ).
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu