Alpina Gastein Hotel 4*– Atsauksmes

2
Novērtējums 9.010
Alpina Gastein 4* viesnīca apvieno tradīcijas, austriešu šarmu un ģimenes viesmīlību. Alpina pieder Gašteinas Thermal Hotels un tās īpašnieki, Czerny ģimene, ir iekārtojuši viesnīcu ar lielu mīlestību un uzmanību detaļām. Visos numuros valda tipiska Austrijas brīvdienu atmosfēra, un no tiem paveras lielisks skats uz kalnu panorāmu uz Gašteinas ieleju. Apdarē izmantotais koks un sabalansētā krāsu gamma sniedz siltuma un drošības sajūtu. 2020. gadā viesnīcai ir jauna numuru kategorija - Alpine Double Room. Šo telpu īpatnība ir Eiropas priedes koka bagātīgā apdare. Sveķainais, smaržīgais priedes koksne relaksē sirdi un nervus un veicina kvalitatīvu mierīgu miegu. Svaigais skujkoku meža aromāts ļauj aizmirst par stresu un satraukumu.Vairāk →
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī ca ir vienkā rš i pā rsteidzoš a, paš ā kū rortā neesam pirmo reizi, un nož ē lojam, ka nebijā m pē dē jo reizi. Ir reā li viss, internets, masā ž a, pirts, dž akuzi, tomē r par maksu, bet nav dā rgi, tā pē c nav bail. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir vienkā rš i pā rsteidzoš a, paš ā kū rortā neesam pirmo reizi, un nož ē lojam, ka nebijā m pē dē jo reizi. Ir reā li viss, internets, masā ž a, pirts, dž akuzi, tomē r par maksu, bet nav dā rgi, tā pē c nav bail. Ē diens ir vienkā rš i izcils, man ļ oti patika, lai gan ē du reti. Un istabiņ as ļ oti skaistas un ē rtas, vienkā rš i super!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī ca attaisno savas č etras zvaigznes tieš i pie ieejas. Viņ š ir ļ oti izskatī gs. Turklā t pā ris soļ u attā lumā no termā lā kompleksa. Un vispā r nav problē mu ar tā dā m lietā m kā pirts, solā rijs, masā ž a, dž akuzi un tā tā lā k. … Tomēr ▾ Viesnī ca attaisno savas č etras zvaigznes tieš i pie ieejas. Viņ š ir ļ oti izskatī gs. Turklā t pā ris soļ u attā lumā no termā lā kompleksa. Un vispā r nav problē mu ar tā dā m lietā m kā pirts, solā rijs, masā ž a, dž akuzi un tā tā lā k. Mani ļ oti iepriecinā ja bezvadu internets, pat tagad tas nav pieejams visur. Ē diens arī izcils, mums vismaz ļ oti garš oja.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Spa Alpentherme
Novērtējums 8.0
Austrija, Bādhofgašteina
Atpūta, Izklaide

Отель Alpina Gastein 4* сочетает в себе традиции, австрийский шарм и семейную гостеприимность. Alpina относится к Термальным отелям Гастайна, его владельцы, семья Черни, обставили отель с большой любовью и вниманием к деталям. Во всех номерах чувствуется типично австрийская атмосфера отдыха, а из окон открывается великолепный вид на горную панораму долины Гастайн. Дерево, использованное в отделке, и сбалансированная цветовая гамма дарят ощущение тепла и безопасности.

В 2020 году в отеле появилась новая категория номеров – Двухместный номер Alpine. Особенность этих номеров – обильная отделка из дерева сосны европейской. Смолистая ароматная сосновая древесина оказывает расслабляющее воздействие на сердце и нервы и способствует качественному спокойному сну. Свежий аромат хвойного леса позволяет забыть о стрессе и волнении.

Atrašanās vieta Отель Alpina Gastein расположен в 3-х минутах ходьбы от пешеходной зоны Бад Хофгастайна, рядом с парком и подъемником Шлоссальм, остановка автобуса напротив отеля. Расстояние до вокзала Бад Хофгастайн: 3 км. Расстояние до аэропорта Зальцбурга: 89 км.
Pludmalē
Viesnīcā

Ресторан, каминная комната, гостиная из дерева кедровой сосны, спа-центр Alpina Spa (термальный бассейн, финская сауна и парная, процедуры за дополнительную плату – массажи, ванны, обертывания), терраса, бесплатная наземная парковка у отеля.

  • restorāns
  • iekštelpu baseins  FREE 
  • autostāvvieta
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • nesmēķētāju numuri
  • slēpju uzglabāšanas telpa  FREE 
Bērniem
Izklaide un sports
  • blakus pacēlājs (līdz 600 m)
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
Telpu apraksts

Всего в отеле 67 номеров.

Двухместный номер Alpine (НОВИНКА 2020!) (около 33 кв.м): номера с отделкой из дерева сосны европейской. Во всех номерах помимо двуспальной кровати диван-кровать, мини-бар, ванная комната с тропическим душем.

Двухместный номер Comfort с балконом (30-36 кв.м): частично с отдельной гостиной и спальней

Двухместный номер Classic с балконом (около 24 кв.м)

Одноместный номер с балконом (около 15 кв.м)

Одноместный номер без балкона (около 15 кв.м)

Istabās

Душевая кабина или ванна, туалет, телевизор, радио, телефон, сейф, отделка из дерева, уютные купальные халаты и сумка для посещения спа.

Adrese Hotel Alpina Gastein, Czerny Hotels GmbH Parkstr. 5-15, 5630 Bad Hofgastein
Tālruņi: Tel: 0043/6432/84 75, Fax: 0043/6432/84 75 70
Tīmekļa vietne: Alpina Gastein Hotel
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Рядом с отелем находится подъемник (до 600 м).