Austrija. Slēpošana + termālās pirtis.

Rakstīts: 18 februāris 2013
Ceļošanas laiks: 26 janvārī — 2 februāris 2013
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 8.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 8.0
Infrastruktūra: 8.0
Atpū tā mies 12 cilvē ku lielā pulkā . No janvā ra beigā m lī dz februā ra sā kumam. No lidostas lī dz Bā dgaš teinai aptuveni 90 km, pa ceļ am Tez tū res pā rstā vji iepazinā s ar reģ iona iespē jā m, piedā vā ja ekskursijas un aizpildī jā m anketu, kurā norā dī jā m, cik dienā m nepiecieš ama slē poš anas karte, un vakarā mū s atveda uz viesnī cu gatavā s kartes , par tā m samaksā jā m, kā arī samaksā jā m par slē pē m, kuras bija jā paņ em tikai nā kamajā rī tā (nomas birojā jau gaidī ja meitenes no Tez tour un palī dzē ja katrs atrod pareizo aprī kojumu). Tas viss mums ietaupī ja daudz laika, jo. Piestā jā m nedē ļ as nogalē un braucē ju pieplū dums bija liels. Tez tour liela cieņ a)))
Viesnī cā mū s sagaidī ja vā cu menedž eris, pā rē jais personā ls runā krieviski. Istabas vē l nebija gatavas, paņ ē mā m peldkostī mus, atstā jā m koferus viesnī cas vestibilā un devā mies uz termā m. Jū s varat staigā t uz terminu ar kā jā m, bet tā pē c. visa pilsē ta ir kalnainā apvidū , kā jā m grū ti, un ar taksi no 10 lī dz 20 eiro (atkarī bā no pasaž ieru skaita). Ļ oti patika termā lā s pirtis - vairā ki baseini, daž ā di hidromasā ž as efekti, slidkalniņ š bē rniem, un baseins uz ielas vispā r ir brī nums - tu guli siltā ū denī un kontempli slē potā jus))) Mē s arī gā jā m pirtī s, ieeja ir stingri bez peldkostī miem, bet mē s gā jā m dvieļ os un neviens neizsita))) Thermae var ņ emt 3 stundas vai visu dienu, pieauguš ajam maksā.3 stundas 20 eiro, bē rnam -12. Dvieļ u noma 3 eiro. Termiņ a tuvumā atrodas arī liels SPAR lielveikals.
Tagad par paš u viesnī cu - mums ļ oti patika, viesnī ca nav jauna, bet ļ oti mā jī ga, no visiem logiem paveras skats uz kalniem, restorā nam ir panorā mas logi un arī paveras krā š ņ s skats, tā pē c viesnī ca dzī vo lī dz tā nosaukumam. Tī rī š ana istabā s ir normā la, ne visā s istabā s bija fē ns, pajautā ju reģ istratū rā , iedeva, bet teica, ka pē dē jo. Istabas ļ oti siltas, nā cā s pat pieskrū vē t baterijas, viesnī cā nav seifa, saka, ka zā dzī bas nav bijis, bet dokumentus un naudu nē sā jā m lī dzi. Ē diens ir normā ls: no rī ta brokastis ir bufete (vienmē r tas pats, bet viss ir garš ī gs), pulksten 16-00 sā kas pē cpusdienas uzkodas kafejnī cā (zupa, pica vai desiņ as), bet vakariņ as sā kas 19-00. Vakariņ as sastā v no zupas un salā tiem (visiem vienā di), bet jā pasū ta pamatē diens (ierodoties tiek izsniegta nedē ļ as ē dienkarte, kurā atzī mē , ko ē dī si katru dienu), tad vē l viens deserts. Cenā iekļ auts baltais/sarkanais vī ns un alus. Vē l gribē ju teikt, ka ir standarta 2-vietī gi numuriņ i, un ir samazinā tie (sauc grand lit), tā pē c man pazeminā tais izmaksā ja par 300 eiro lē tā k nekā standarta, bet vietas pietiek 2 personā m, istaba ir brī niš ķ ī ga, un t. to. viņ š ir pirmais no kā pnē m, es arī noķ ē ru internetu istabā (numurs 102). Vakarā reģ istratū rā speciā lā lapā jā atzī mē istabas numurs un laiks, kurā dodaties uz kalniem, š ajā laikā autobuss jū s aizved no viesnī cas un aizvedī s uz slē pē m. pacel par brī vu, vakarā tā dā paš ā ceļ ā atpakaļ .

Nedē ļ as vidū paņ ē mā m pauzi no slē poš anas - devā mies uz Minheni ekskursijā uz BMW muzeju (75 eiro/pers. ). Ekskursija man ļ oti patika - ļ oti iesaku!
Kopumā viesnī ca un pā rē jais bija apmierinā ti!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu