Pieticīgs, bet cienīgs

Rakstīts: 25 aprīlis 2016
Ceļošanas laiks: 5 — 19 marta 2016
Viesnīcas vērtējums:
5.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Viesnī ca ir veca, bet sakopta. Tā drī zā k ir ģ imenes pensija, kuru vada divas sievietes – ī paš niece Frau Thomalla un viņ as asistente Teodora, kura uz sezonu nā k no Bosnijas. Frau Thomalla savulaik bija precē jusies ar slaveno austrieš u aktieri Georgu Tomalu, kura fotogrā fija citu slavenī bu starpā rotā galeriju Bā dgaš teinas galvenajā ielā .
Viesnī cas priekš rocī bas:
Lai gan tas atrodas pie ieejas Bā dgaš teinā , pie ceļ a, kas ved no Bā dhofgaš teinas, numuri ir klusi, ja logi ir vē rsti uz kalnu.
Pastaigas attā lumā atrodas autobusu pietura, no kuras var doties uz jebkuru slē poš anas reģ ionu. Ir tablo ar grafiku, bet arī gids dzeltenā jakā , kas visu izskaidros angļ u vai vā cu valodā .

Viesnī cā maz numuriņ u, maz atpū tnieku, tā pē c no rī ta brokastī s viss kulturā ls, kluss un pieklā jī gs, bez drū zmē š anā s.
Brokastis ir diezgan apmierinoš as. Svaigas bulciņ as un pelē kā maize, laba kafija un tē ja termosos, auksti gaļ as izstrā dā jumi, siers, vā rī tas olas, ievā rī jums, pā rslas un pat kū ka. Eļ ļ a gan ir ierobež ota, bet pietiek 2 sviestmaizē m.
Istaba tiek uzkopta katru dienu, gultas veļ a tiek mainī ta reizi nedē ļ ā , dvieļ i tiek mainī ti biež ā k.
Viesnī cai ir tikai 3 stā vi, bet ir lifts.
Telpai ir plaš s balkons, kur var uzglabā t pā rtiku, sauļ oties, vingrot.
Gultas platas un labas, siltas segas.
Lai gan baterijas ir tikai siltas, tā s neizslē dzas, kā daudzā s citā s viesnī cā s un pansijā s, bet tā das paliek visu diennakti. Turklā t tie ir pietiekami plati, lai izž ā vē tu drē bes lī dz nā kamajai dienai.
Mī nusi:
Vienī gā vieta, kur var uzkrā t pā rtikas preces, ir lielveikals - Eurospar, un tas atrodas ne tuvu - nedaudz tā lā k par Stubnerkogel galveno liftu. Dodieties tur augš ā , izejot no viesnī cas, pa to paš u ceļ u, apmē ram 20 minū tes (bet ar pā rtikas precē m ir vieglā k doties lejā ).
Viesnī cā nav WiFi.
Vanna ir sē doš a, pie kuras tomē r var ā tri pierast. Tač u aizkaru nav un duš ā jā mazgā jas sē ž ot, lai neapplū dinā tu grī du.
Istabā nav tā lruņ a, nav mini ledusskapja, un televizors ir mazs un sliktā vietā . Kanā li galvenokā rt ir vā cu valodā .

Nav ventilā cijas atveru vai š ķ ē rsvirsmas, bet jū s varat izveidot atstarpi, nedaudz paverot balkona durvis un nodroš inā t sevi ar svaigu gaisu. Lai gan istaba knapi apsildā ma un no rī ta nebū s karsti.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Rādīt citus komentārus …
аватар