Residence Yezeguelian 2*– Atsauksmes

1
Novērtējums 8.010
pamatā
1 atsaukt
8.0 Numurs
9.0 apkalpošana
8.0 Tīrība
10.0 Infrastruktūra
Šis dzīvokļu komplekss atrodas Erevānā, 500 metru attālumā no Republikas laukuma. Armēnijas operas un baleta teātris atrodas 1,5 km attālumā no kompleksa. Tuvākā metro stacija atrodas piecās minūtēs.Vairāk →
аватар Turist2017
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Dzī vokļ i atrodas Erevā nas centrā , dziedoš as strū klakas, Republikas laukums, Opera, daudzas kafejnī cas un veikali - viss ir blakus, 5-10 minū š u gā jiena attā lumā . Pati mā ja ir uzbū vē ta gandrī z parkā ! Pietiek iziet uz balkona, un tu jau esi koku ē nā )), kas ir ļ oti jauki, it ī paš i, ja visapkā rt valda karstums un troksnis, un š eit tā š ķ iet kā klusuma un svaiga, vē sa gaisa oā ze. … Tomēr ▾ Dzī vokļ i atrodas Erevā nas centrā , dziedoš as strū klakas, Republikas laukums, Opera, daudzas kafejnī cas un veikali - viss ir blakus, 5-10 minū š u gā jiena attā lumā . Pati mā ja ir uzbū vē ta gandrī z parkā ! Pietiek iziet uz balkona, un tu jau esi koku ē nā )), kas ir ļ oti jauki, it ī paš i, ja visapkā rt valda karstums un troksnis, un š eit tā š ķ iet kā klusuma un svaiga, vē sa gaisa oā ze. , un tas atrodas pilsē tas centrā ! Dzī vokļ i pilnī bā atbilst rezervā cijas vietnē deklarē tajiem. Saimnieka kabinets atrodas pirmajā stā vā , viņ š vienmē r visu izstā stī s, palī dzē s. Varu atzī mē t tikai vienu mī nusu - š ampū nu, ž eleju utt trū kums, un fē ns vannas istabā . Citā di - tī rī ba, klusums, komforts, atraš anā s vieta, droš ī ba, stā vvietu pieejamī ba viesiem - pilnī ga kā rtī ba!


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Lielā kaskāde
Novērtējums 10.0
Armēnija, Erevāna
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti
Tsitsernakaberd
Novērtējums 10.0
Armēnija, Erevāna
Arhitektūra, Muzeji, Pieminekļi un pieminekļi, Stats
Republikas laukums
Novērtējums 9.0
Armēnija, Erevāna
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti

Комплекс апартаментов расположен в городе Ереван, в 500 метрах от площади Республики. Армянский театр оперы и балета находится в 1,5 км от комплекса. До ближайшей станции метро можно дойти за пять минут.

Atrašanās vieta 10 км от международного аэропорта Звартноц.
Viesnīcā
  • kafejnīca/bārs
  • autostāvvieta  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • transfērs uz/no lidostas
Bērniem
  • bērnu gultiņa  FREE 
Telpu apraksts

Апартаменты с одной или двумя спальнями.

Istabās

Балкон/терраса (не во всех номерах), спутниковое телевидение, кухня, посудомоечная машина, духовка, холодильник, электрочайник, микроволновая печь.

Adrese M.Khorenatsi 1 d/st 24/2, Ереван 0010
Tālruņi: 0037491739191, 0037491570170
FAQ