Regina Blu 5*– Atsauksmes

5
Novērtējums 4.110
№5 viesnīcas reitingā Vlora
3.9 Numurs
1.9 apkalpošana
4.4 Tīrība
5.9 Uzturs
4.1 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas kalna nogāzē ar skaistu skatu uz jūru. Viesnīcas privātā pludmale atrodas tikai dažu metru attālumā. Tā piedāvā restorānu ar albāņu un itāļu virtuvi, kokteiļu bāru un dāvanu veikalu.Vairāk →
аватар olhakyreia
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 5.0
Samaksā jot par istabu ar skatu uz jū ru, mē s dabū jā m istabu ar skatu uz atkritumu tvertni un transformatoriem, kas dū c visu nakti. Reģ istratū rā solī ja mainī t istabu pē c 2 dienā m, bet pē c 2 dienā m izrā dī jā s, ka viņ i neatceras, ko viņ i solī ja. … Tomēr ▾ Samaksā jot par istabu ar skatu uz jū ru, mē s dabū jā m istabu ar skatu uz atkritumu tvertni un transformatoriem, kas dū c visu nakti. Reģ istratū rā solī ja mainī t istabu pē c 2 dienā m, bet pē c 2 dienā m izrā dī jā s, ka viņ i neatceras, ko viņ i solī ja. Meitenes, atklā ti sakot, bija rupjas, un, kad es to visu nofilmē ju, viņ as solī ja sasist telefonu un albā ņ u valodā aizsū tī ja mani tā lu prom. Istaba ir tī ra, bet nav ne plauktu, ne ā ķ u dvieļ iem, ne tualetes papī ra turē tā ja vannas istabā . Pludmalē sauļ oš anā s krē sli ir ļ oti veci, matrač i saplī suš i. Pludmales bā rā no koka paletē m veidotie galdi ir noklā ti ar netī rumiem, zem tiem neviens nav tī rī jis vismaz gadu un vieta pā rvē rtusies par atkritumu tvertni. Brokastis labas, bet vienmuļ as. Jū ra ir silta un tī ra. Es stingri neiesaku š o viesnī cu. Š ā das vietas sabojā visu valsts ideju (((
аватар Anast.tas
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 5.0
Jau pā rkā pjot viesnī cas slieksni, uzreiz saproti, ka darbinieki reģ istratū rā nav draudzī gi. Vā rdu sakot, burvī gs! Viņ i nevē rtē savus klientus. Labā k ar viņ iem vispā r nesazinā ties. Standarta viesnī cas numuriņ i ir pretī gi. … Tomēr ▾ Jau pā rkā pjot viesnī cas slieksni, uzreiz saproti, ka darbinieki reģ istratū rā nav draudzī gi. Vā rdu sakot, burvī gs! Viņ i nevē rtē savus klientus. Labā k ar viņ iem vispā r nesazinā ties. Standarta viesnī cas numuriņ i ir pretī gi. Smird pē c mitruma, zirnekļ i pie sienā m, neatgriezeniski aizmirsta noteka. Brokastis ir ok, bet atkā rtojas. Uzturoties viesnī cā.8 dienas tikai 2 reizes ieliet istabā ū deni. Katru dienu jā dodas uz reģ istratū ru un jā lū dz ū dens padeve. Tikai pē c tam darbinieki reģ istratū rā uzmetī s neapmierinā tu seju un, iespē jams, piegā dā s ū deni, bet tikai š odien. Un rī t man atkal bū s jā iet ubagot. Ļ oti lī dzī gas brokastis. Pludmale laba, bet jū ra pilna ar aļ ģ ē m. Ir grū ti atrast vietu, kur peldē ties. Nav ģ ē rbtuvju un tualetes. Nav arī bankomā tu un terminā ļ u. Stingri neiesaku izvē lē ties š o viesnī cu.
аватар solomiya_143
Uzņ emš ana - š ausmas, viņ i vienkā rš i ir viss. Lielā kais saš utums bija par to, ka nedrī kstē jā m ņ emt ū deni, jo te maksā , tikai brokastī s glā zē . Esmu š eit ar bē rnu, tas ir, mums jā iet 1.5 km uz veikalu, lai nopirktu ū deni. … Tomēr ▾ Uzņ emš ana - š ausmas, viņ i vienkā rš i ir viss.
Lielā kais saš utums bija par to, ka nedrī kstē jā m ņ emt ū deni, jo te maksā , tikai brokastī s glā zē . Esmu š eit ar bē rnu, tas ir, mums jā iet 1.5 km uz veikalu, lai nopirktu ū deni.
Dzelzs trū kums)))) (pat par naudu) par to visi ir š okā.
Ļ oti netī ra pludmale, ar izsmē ķ iem... starp citu, pludmalē nav nevienas izgā ztuves.
Un tomē r, pā rā k mitri cipari, drē gnums ir jū tams absolū ti apaļ š , te ventilā cija it kā ir, bet patiesī bā nav. . .
аватар booksthe
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 5.0
Mē s nakš ņ ojā m Regina Blu Hotel 2020.  gada septembrī . Mē s rezervē jā m istabu ar skatu un ceļ ojumu aģ ents par to rakstī ja pavadvē stulē . Mums bija vē lā reģ istrē š anā s (ap 23:00). Mums ā tri iedeva istabiņ as atslē gu, nekas netika paskaidrots par brokastī m un wi-fi. … Tomēr ▾ Mē s nakš ņ ojā m Regina Blu Hotel 2020.  gada septembrī . Mē s rezervē jā m istabu ar skatu un ceļ ojumu aģ ents par to rakstī ja pavadvē stulē . Mums bija vē lā reģ istrē š anā s (ap 23:00). Mums ā tri iedeva istabiņ as atslē gu, nekas netika paskaidrots par brokastī m un wi-fi. Mē s saņ ē mā m ļ oti dī vainu istabu: ar skatu uz kalnu un atkritumu izgā ztuvi aiz viesnī cas, ar vadiem, kas karā jā s gandrī z virs jū su balkona. Istabā gandrī z neieplū st saule kalna dē ļ , kas balstā s uz viesnī cu.

Bet skats no istabas ir tikai puse no nepatikš anā m. Visu dienu istabā nebija karstā ū dens (toreiz jū rā ū dens bija siltā ks). Skapī nebija pakaramo, nestrā dā ja labi balkona aizbī dnis (aizverot pat sagriezu roku). Kopumā telpa izskatī jā s tā , it kā tā nebū tu laikus pabeigta, tač u nolē ma to izī rē t tū ristiem.
Vairā kas reizes sazinā jā mies ar reģ istratū ru, runā jā m ar ceļ ojumu aģ entu un saimnieku, un dienu vē lā k dabū jā m jau no paš a sā kuma cerē to istabiņ u - ar normā lu skatu, balkonu, pakaramie, atzveltnes krē sls istabā , zobu birstes. (pirmajā istabā nekas tā ds netika novē rots). Mums tieš ā m bija sajū ta, ka esam pā rcē luš ies uz citu viesnī cu. Salī dziniet fotogrā fijas!

Un tad mē s atpū tā mies viesnī cā , par kuru jū s visi lasī jā t atsauksmes: ar lielisku skatu, ē rtiem numuriem ar labā m mē belē m, ar privā tu pludmali.

Neapš aubā mas viesnī cas priekš rocī bas
Viesnī ca atrodas Jonijas jū ras krastā . Kā pē c tas ir forš i? Tas nozī mē , ka ir zils dzidrs ū dens un skaista daba. No viesnī cas paveras lielisks skats uz Karaburunas pussalu, Sazan salu, skati no viesnī cas pludmales ir vienkā rš i krā š ņ i. Pludmalē ir sauļ oš anā s krē sli un saulessargi. Viss ir bez maksas, uz sauļ oš anā s krē sliem ir matrač i.
Ieeja ū denī ir ē rta, neskaitot oļ us (bet tikai tam jā bū t gatavam un ar atbilstoš iem apaviem vai izturī bu : ))

Lieli skaitļ i. Istabā vietas pietiekami, jaunas mē beles, laba gulta ar izcilu matraci. Guli kā mā jā s. Veļ a ir svaiga, tī ra un jauna. Numurā ir liela vannas istaba ar duš u, bidē , lielu izlietni. Lieliski strā dā još s gaisa kondicionieris.

Viesnī cā ir ļ oti Instagrammable baseins ar skatu uz jū ru, labs bā rs, kur var norē ķ inā ties ar karti (kas Albā nijai ir ļ oti reti). Restorā nā var pasū tī t ne sliktā ku picu kā Itā lijā un labus kokteiļ us.

Brokastis
Viesnī cā ir parastas, bet ļ oti vienmuļ as brokastis. 9 naktis nekā das izmaiņ as nemanī jā m. Bet vispā r var izvē lē ties, ko ē st. Ir desiņ as, š ķ iņ ķ is, sieri, augļ i, konditorejas izstrā dā jumi, kafija, tē ja, musli.

forš s bonuss
Netā lu no viesnī cas atrodas lielisks zivju tirgus-restorā ns, kur uz oglē m varat pagatavot super-duper svaigas zivis un jū ras veltes (jū s tieš i izvē laties no svaigajā m zivī m, kuras cepat). Cilvē ki uz š o restorā nu dodas no daudziem kilometriem. Tā tad jums ir paveicies! Un cenas jū ras veltē m ir par treš daļ u zemā kas nekā parastā s kafejnī cā s.

Acī mredzami mī nusi
Š ī viesnī ca agrā k bija 3 zvaigž ņ u viesnī ca, un tā ir paaugstinā ta uz 5 zvaigž ņ u viesnī cu. Bet bū sim godī gi, š ie ir godī gi 4-4+ (un kaut kur pat 3). Viesnī cai ir problē mas ar personā lu reģ istratū rā (parasti viņ i vienkā rš i kaut ko sola un nepilda). Un viņ i izliekas, ka nevar palī dzē t.

Dvieļ i pludmalei tiek izsniegti tikai no plkst. 11. Ņ emot vē rā Albā nijā valdoš o karstumu, š ajā laikā daudzi jau bē g no pludmales.

Problē mas ar karstu ū deni. Grū ti pateikt par visu viesnī cu, bet 6 stā vā tas ir skaidri jū tams, ū dens duš ā ir, maigi sakot, vē ss un gandrī z nesilda.
3. stā vā , kur mū s pā rcē la, nebija nekā du problē mu ar ū deni.

Ļ oti dī vains telpu uzkopš anas laiks - pulksten 14:00. Š ajā laikā daudzi jau atpū š as istabā , jo ā rā ir karsts. Un katru dienu š ajā laikā viņ i nā ca pie mums ar tī rī š anu. Bet iztī rī ts tī rs un kā rtī gs, nekā du sū dzī bu.

Galvenais, kas jā atceras, ka viesnī cā ir pieklā jī gs numuru skaits ar pilnī gi neglī tu skatu un apkalpoš anu. Un viņ iem tie ir jā iznomā par ī paš i zemu cenu, jo tas noteikti nav 5 zvaigznes. Kopumā , rezervē jot istabu, koncentrē jieties uz telpas atraš anā s vietu un pieprasiet pā rvietoš anu. 6. stā vā karstais ū dens ir slikts, tā pē c arī no tā vajadzē tu izvairī ties.
Бассейн Номер после переселения Номер после переселения Вид из номера после переселения Номер Чучело на входе (местная примета) Вид с верхнего этажа Бассейн
аватар valentyna.soliarenko
Es izvē lē jos viesnī cu kā daļ u no tū risma operatora Farvater piedā vā jumiem, kas savukā rt sadarbojas ar Join Up un Aler Travel (vietē jais tū risma operators Albā nijā ). Regina Blu bija viena no retajā m piedā vā tajā m 5* viesnī cā m. … Tomēr ▾ Es izvē lē jos viesnī cu kā daļ u no tū risma operatora Farvater piedā vā jumiem, kas savukā rt sadarbojas ar Join Up un Aler Travel (vietē jais tū risma operators Albā nijā ). Regina Blu bija viena no retajā m piedā vā tajā m 5* viesnī cā m. Izvē loties viesnī cas numuru, es runā ju ar tū risma operatoru par iespē jā m, kas aprakstī tas vietnē Join Up. Tū roperators man apliecinā ja, ka numuriņ a un viesnī cas apraksts atbilst 100%! Protams, mē s izvē lē jā mies istabu ar skatu uz jū ru, kas ir svarī gi, papildu samaksa nebija nepiecieš ama. Tā pat kā viesnī cā no visiem numuriem paveras skats uz jū ru. . .
Apskatī juš i viesnī cas skaistā s fotogrā fijas un brī niš ķ ī gas brī vdienas gaidot, ieradā mies viesnī cā . Pirmais, kas mani pā rsteidza, bija attiecī bu noskaidroš ana reģ istratū rā (tū risti ar administratoru). Pienā ca mū su kā rta, paņ ē mā m istabas atslē gas un atkā pā mies. Ieejot istabā , mū s pā rņ ē ma š oks, jo skatu uz jū ru vietā pavē rā s bē dī gs skats uz sienu, zem kuras ļ oti daiļ runī gi plī voja kā da netī rā veļ a, izsmē ķ i un citi atkritumi. Istabā arī bija manā mi drē gns un tumš s. . . Pē c neskaitā mā m sarunā m ar tū roperatoru Farvateru un Aleru pā rliecinā jā mies, ka neviens š o problē mu neatrisinā s, devā mies uz reģ istratū ru. Uz visiem mū su lū gumiem un pā rliecinā š anu maksā t papildus par istabu ar gaidī to skatu, mē s tikā m maigi nosū tī ti mā jā s, atsaucoties uz faktu, ka nav brī vu istabu. Bet viņ i bija!
Personī gi manas brī vdienas bija ļ oti sabojā tas pirmajā s 20 minū tē s pē c uzturē š anā s viesnī cā . Tā lā k vairā k)) C - serviss! ! ! Domā ju, ka Albā nijā par viņ u vē l nav dzirdē ts. . . Negaidī jā m ž ā vē tā ju no viesnī cas administratores, paš i paņ ē mā m blakus istabā , kad viņ š bija brī vs. Dvieļ i pludmalē tika mainī ti reti, un tā bija vesela stafete "Noķ er pirmo tī ro dvieli". Pusdienu kastes priekš agras izrakstī š anā s ir kauns. . . Istabas aprī kojums neatbilst patiesī bai: nav tē jkannas, seifa, mini bā ra, nav ž ā vē tā ja. Telefons un nosū cē js nestrā dā ja. Netī rs pie baseina, netī rs pludmalē . Notiek arī stafete ar sauļ oš anā s krē sliem)) Drosmī gajiem jau no vakara izdevā s "noķ ert" sauļ oš anā s krē slus, uzklā jot uz tiem veļ u vai piesienot dvieļ u karogus. . .
Opcijas "makš ķ erē š ana", "SPA", valū tas maiņ a pirmo reizi dzirdu. Noī rē jā m maš ī nu no viesnī cas. . . Neiesaku, iedos vecu maš ī nu, kas ne vienmē r strā dā pareizi. Attiecī bā uz "maksā jumu ar karti" jā , bet tikai no summas 500 lek un vairā k. vai skaidrā naudā )
Secinā jums: Neiesaku viesnī cu, ja vien nepatī k "pā rsteigumi".


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Porto Palermo cietoksnis
Novērtējums 9.0
Albānija, Vlore
Arhitektūra, Stats
Albānijas neatkarības muzejs Vlorā
Novērtējums 9.0
Albānija, Vlore
Arhitektūra, Muzeji, Stats

Отель расположен на склоне холма с красивым видом на море. Всего в нескольких метрах находится собственный пляж отеля. К услугам гостей ресторан с блюдами албанской и итальянской кухней, коктейль-бар, сувенирный магазин.

Atrašanās vieta 2 км от г. Радиме. 4 часа езды от международного аэропорта Тираны Мать Тереза.
Pludmale
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, хранение багажа, услуги консьержа, русскоговорящий персонал, доставка еды и напитков в номер.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
Izklaide un sports
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • ūdens aktivitātes
  • makšķerēšana
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Номера Двухместный, Трёхместный, Полулюкс с видом на море, Люкс с видом на море.

Istabās

Кондиционер, бесплатный Wi-Fi, мини-бар, сейф, телефон, чайник, телевизор, фен, туалетно-косметические принадлежности.

Adrese Radhime, 9401 Влёра, Албания
Tālruņi: +355 69 206 5399
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. В отеле есть водные развлечения. Море и волны заиграют новыми красками если воспользоваться услугами рыбной ловли. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.