Lungomare Hotel 3*– Atsauksmes

1
Novērtējums 7.010
pamatā
1 atsaukt
8.0 Numurs
8.0 apkalpošana
8.0 Tīrība
6.0 Uzturs
9.0 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas 3 kilometru attālumā no Vlores pilsētas un tikai 10 metru attālumā no pludmales.Vairāk →
аватар lana_181
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Laba diena visiem! Tā tad Albā nija. Viesnī ca Lungomare. kas nozī mē garu jū ru, paš i izvē lē jā s, rezervē ja caur booking, ar bezmaksas rezervā cijas atcelš anu, nauda no kartes netika bloķ ē ta. Tā pē c bijā m nedaudz satraukuš ies, jo nevarē jā m tikt cauri viesnī cai. … Tomēr ▾ Laba diena visiem! Tā tad Albā nija. Viesnī ca Lungomare. kas nozī mē garu jū ru, paš i izvē lē jā s, rezervē ja caur booking, ar bezmaksas rezervā cijas atcelš anu, nauda no kartes netika bloķ ē ta. Tā pē c bijā m nedaudz satraukuš ies, jo nevarē jā m tikt cauri viesnī cai. Bet viss izrā dī jā s lieliski! Viesnī cā kopā ir 16 numuriņ i. Bezmaksas WiFi, brokastis iekļ autas. Mē s bijā m 5 cilvē ki. Viena istaba -kapeikas gabals bija ar skatu uz jū ru, otra ar sā nskatu uz jū ru, trim. Mums bija 11 un 14 istabas 4. stā vā . Istabā ir viss - plazma. TV, ledusskapis, daž i š ampū ni un ziepes, vienmē r ņ emam lī dzi tualetes piederumus. tā pē c tas bija mazā kais no manā m baž ā m. Gaisa kondicionieris darbojas tik klusi un klusi, ka jū s pat nezinā t, vai tas ir ieslē gts vai nē . Sasalst satriecoš i! )) Albā nijā bez kondera nevar iztikt. Karstais ū dens, pilni dvieļ u komplekti. tas bija viss. brokastis nedaudz atkā rtojas. Eiropas. divu veidu musli, piens. tē ja. kafija, olas, desiņ as, gurķ i, tomā ti, ievā rī jumi, ievā rī jumi, jogurti, grauzdiņ i, bija pankū kas. Bet tā kā to visu gatavo viesnī cas saimniece, ļ oti jauka meitene vā rdā Rē zi. jū s varat lū gt viņ ai pagatavot kaut ko citu. Piemē ram, mē s lū dzā m mums uzcept olas)) ja brokastis ir noguruš as, pretī ir kafejnī ca, viņ i gatavo ļ oti garš ī gus ē dienus. Kreisajā pusē pie viesnī cas atrodas kafejnī ca, kurā tiek piedā vā ti daž ā di dzē rieni, alkoholiskie un bezalkoholiskie, kā arī garda kafija. Bet Resi var pagatavot kafiju turku valodā . Ja kaut kas nav istabā , jums vienkā rš i jā pajautā , un tas jums tiks atnests turpat. Tī rī š ana nav taisnī ba katru dienu, mums bija tikai divas reizes istabā , draugi tikai vienu, bet viņ š pats negribē ja tikt tī rī ts. Dvieļ i tiek mainī ti ik pē c divā m dienā m, bet, ja vē laties, mē s vienkā rš i zinā jā m, kur tie atrodas, ņ ē mā m paš i). Wi-fi daž reiz iekrita mū su 4. stā vā , bet jū s vienmē r varat nolaisties zemā k esoš ajā stā vā , un tas ir tur. Vispā r viņ iem Wi-Fi ir visur, jebkurā kafejnī cā gandrī z bez maksas. Pieprasiet paroli, un viss, voila, jū s esat globā lajā tī meklī . Viesnī ca atrodas ē rtā vietā - pludmale pā ri ceļ am, nedaudz pa kreisi, paē st arī blakus, pa labi aiziet lī dz stū rim, ū deni var dabū t no avota, tur ir zelta lauva. no turienes un vietē jie iedzī votā ji visi smeļ as ū deni. ko mē s darī jā m. Netā lu ir arī autobusu pietura, ja vē laties nokļ ū t pilsē tā . Netā lu atrodas arī neliels tirgus. kur vienmē r var nopirkt pā rtiku, dā rzeņ us, augļ us. Kopumā viesnī ca mums patika! Es iesaku.
Номер с видом на Адриатику. ванная есть и фен душевая вид из нашего балкона кафе напротив-вид с номера. дорога в город перед отелем. Сам отель.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Porto Palermo cietoksnis
Novērtējums 9.0
Albānija, Vlore
Arhitektūra, Stats
Albānijas neatkarības muzejs Vlorā
Novērtējums 9.0
Albānija, Vlore
Arhitektūra, Muzeji, Stats

Отель расположен в 3 километрах от города Влёра, всего в 10 метрах от пляжа.

Atrašanās vieta 3 км от города Влёра. 4,4 км от природной террасы Кузум-Баба. 4,7 км от площади Независимости.
Pludmales apraksts Пляж в 10 м.
  • 2. rinda
  • pilsētas pludmale
Viesnīcā

Терраса, библиотека, круглосуточная стойка регистрации, ускоренная регистрация заезда/отъезда, факс/ксерокопирование, доставка прессы, семейные номера, места для курения.

  • autostāvvieta  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • izmitināšana ar dzīvniekiem  FREE 
  • valūtas maiņa
Telpu apraksts

Всего 16 номеров.

Istabās

Телевизор с каналами спутникового телевидения, кондиционер, холодильник, рабочий стол, собственная ванная комната с душем, феном и биде.

Adrese Rruga Aleksandër Moisiu, Vlorë
Tālruņi: +355 33 229 018
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 2-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской