Aliko Hotel 4*– Atsauksmes

3
Novērtējums 3.710
6.6 Numurs
2.6 apkalpošana
2.7 Tīrība
6.3 Uzturs
4.0 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas 6 km attālumā no Vloras centra, 7 km attālumā no Kuzum Baba kalna. Viesnīca Aliko ir 6 stāvu ēka ar bāriem, restorāniem, picēriju un vairākām izklaides vietām. Viesnīca ir lieliski piemērota gan jauniešiem, gan ģimenēm.Vairāk →
аватар komarist
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 4.0
Viesnī cā gandrī z neviens nerunā angliski, nezinu vai negrib, nezinu. Viesnī ca atrodas kalnā , bet ne tuvu ceļ am, kas ir labi. Nav savas pludmales, jā iet uz citas viesnī cas pludmali, un tas ir + 7 dolā ri par 2 sauļ oš anā s krē sliem un 1 lietussargu. … Tomēr ▾ Viesnī cā gandrī z neviens nerunā angliski, nezinu vai negrib, nezinu. Viesnī ca atrodas kalnā , bet ne tuvu ceļ am, kas ir labi. Nav savas pludmales, jā iet uz citas viesnī cas pludmali, un tas ir + 7 dolā ri par 2 sauļ oš anā s krē sliem un 1 lietussargu.
Brokastis labas, ē diena pietiek.
Telpu uzkopš ana ir atseviš ķ a saruna, tā vienkā rš i neeksistē no vā rda "pilnī gi". Š ampū ns un ž eleja tika piegā dā ti tikai tad, kad mē s teicā m. Viņ i tī rī ja (mazgā ja grī du, bet neviens nemazgā ja tualeti un izlietni) istabā.6. dienā , pirms mū su izbraukš anas. Wi-fi viesnī cā ir normā ls, bet uz balkona vairs neķ eras.
Pa ceļ am pie smirdē ja ir atkritumu konteiners un atkritumi ir pa visu ceļ u, suņ i skraida.
Viesnī cā ir istabiņ a bez logiem, š ajā istabā tika ievietotas divas meitenes, viņ as lū dza pā rcelt, bet administratore vispā r neko nedarī ja, pā rvā cā s uz citu viesnī cu.
Ja es atkal doš os uz Vloru, bet ne Aliko.
аватар catherinekovalyova
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Numurs. Viesnī cā ieradā mies 23:00. Mums iedeva atslē gu un mē s devā mies reģ istrē ties. Mē s iegā jā m istabā un, maigi izsakoties, bijā m satriekti. 112. istaba bija 1. stā vā ar skatu uz sienu, bez balkona un augš ā bija ceļ š , bija sajū ta, ka esi pagrabā . … Tomēr ▾ Numurs. Viesnī cā ieradā mies 23:00. Mums iedeva atslē gu un mē s devā mies reģ istrē ties.
Mē s iegā jā m istabā un, maigi izsakoties, bijā m satriekti. 112. istaba bija 1. stā vā ar skatu uz sienu, bez balkona un augš ā bija ceļ š , bija sajū ta, ka esi pagrabā . Istabā nedarbojā s kondicionieris un ledusskapis, dvieļ i bija ar lielā m caurumiem. Es uzreiz devos uz reģ istratū ru un palū dzu mainī t istabu. Vectē vs, administrators albā ņ u, itā ļ u un daž os angļ u valodas sajaukumā teica, ka citu istabu neesot.
Knapi pā rnakš ņ ojuš i, jo atverot logu trokš ņ o, suņ i rej, un aiztaisot - nav ko elpot un kā pirtī , no rī ta devā mies risinā t jautā jumu ar numuru. Kopā : mainī jā m istabu uz 2 dienā m, nomainī t varē jā m tikai ar mū su tū res palī dzī bu. aģ ents no Ukrainas, kurš uzrakstī ja saimniekam, jo ​ ​ viesnī cā administratori teica, ka nevar mainī ties, menedž ere teica, ka nav brī vu numuriņ u, un viesnī cas gide vienreiz teica, ka neesam apmierinā ti ar numuru un ka vai visa palī dzī ba beidzā s. Starp citu, mums gaisa kondicionieris netika salabots 2 dienu laikā , bet atveda ventilatoru ! ! Un pē c pludmales mē s izž ā vē jā m lietas uz krē sla pie loga, jo nebija balkona.
Rezultā tā samaksā jā m 10 eiro par nakti (60 eiro), lai mainī tu š o pretī go istabu un iedevā m mums istabiņ u 4. stā vā - 413. Ar lielisku skatu uz jū ru un balkonu, bet ledusskapis nestrā dā ja. Uz jautā jumu par jaunā s istabas kategoriju man atbildē ja - standarta, bet arī pirmā istaba bija standarta. Tā tad viņ iem ir sū dī gs numurs un parasts vienas kategorijas numurs. Tas ir, ja pē kš ņ i domā jat, ka mē s paš i iegā dā jā mies superekonomiku.
Sā kumā domā ju, ka mums tā nepaveicā s, bet izrā dā s, ka tā ir viņ u ekstra. ieņ ē mumi. Katru rī tu ē damzā lē tū risti jautā ja, kā atrast vadī tā ju, jo viņ i tika iekā rtoti 1. stā vā gallim istabā s (tā s ir 2 - 111.112), kā rezultā tā cilvē ki mainī ja numuru, kā ds samaksā ja papildus 15 eiro dienā , kā ds 20 Ledusskapji nestrā dā ja visiem, daž iem nebija vispā r. Ja dodaties uz 4* viesnī cu un paļ aujaties uz karsto ū deni, tad par to var aizmirst, ar retiem izņ ē mumiem - pā ris stundas vakarā un tad ne katru vakaru.
Restorā ns. Ar skaistu skatu uz divā m jū rā m. Brokastis katru rī tu vienā das - olu kultenis, desiņ as, siers, š ķ iņ ķ is, tomā ti, gurķ i, pankū kas, reizē m kruasā ni un auzu pā rslas, 2 veidu sulas, kafija. Viss ir diezgan garš ī gs. Restorā ns strā dā ja tikai brokastī s, pusdienā s un vakariņ ā s – nē , bija jā meklē , kur paē st.
Pludmale. Lī dz pilsē tas pludmalei jā iet apmē ram 10 minū tes, tač u jā ņ em vē rā , ka ietvju nav, albā ņ i ī sti nelaiž cauri gā jē jus, kad vajag š ķ ē rsot ceļ u. Pati Jonijas jū ra ir ļ oti skaista, bet straumes jū rā ir aukstas, tā pē c peldas maz. Ieeja koraļ ļ os, ​ ​ ir akmeņ i.
Lī dz pilsē tas pludmalei pie Adrijas jū ras 30 minū š u gā jiena attā lumā . Atkal ejiet pa ceļ u, bez ietvē m. Jū ra nav tik skaista, bet silta un mazi oļ i.
Kopā : skaistā Albā nijas daba, 2 jū ras un garš ī gi ē dieni. Bet iesaku izvē lē ties citu viesnī cu, lai nesabojā tu atvaļ inā jumu un, visticamā k, par istabu nā ksies piemaksā t.
Вид из номера 413 Вид из номера 112 Доплата за переселение в 413
аватар germanval
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Patika viesnī ca. Skaists skats no mū su istabas 416, bet ja mē s dzī votu zemā k un bū tu apbrī nojuš i poligonu. Par tī rī š anu sū dzī bu nav. Brokastis ir vienā das katru ieraš anā s dienu. Citreiz restorā ns nez kā pē c nestrā dā ja, bet kā zas bija pierimuš as virs mū su galvā m. … Tomēr ▾ Patika viesnī ca. Skaists skats no mū su istabas 416, bet ja mē s dzī votu zemā k un bū tu apbrī nojuš i poligonu. Par tī rī š anu sū dzī bu nav. Brokastis ir vienā das katru ieraš anā s dienu. Citreiz restorā ns nez kā pē c nestrā dā ja, bet kā zas bija pierimuš as virs mū su galvā m. Naktī s nav iespē jams aizmigt suņ u dē ļ , kas nakš ņ o poligonā un netā lu no miskastes.
Reģ istratū rā strā dā.2 cilvē ki. Sirmais gados vecs vī rietis ir pats š arms. Ļ oti draudzī gs, smaidī gs un izskatī gs. Pilnī gi pretstatā viņ am - jauns tievs puisis. Mums nav saprotams, pē c kā diem kritē rijiem viņ š tika pieņ emts š im darbam, kur vajag komunicē t ar cilvē kiem, ko viņ š nevar un negrib darī t. Viņ a attieksme pret mums un viņ a pienā kumi sabojā ja visu iespaidu par viesnī cu.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Porto Palermo cietoksnis
Novērtējums 9.0
Albānija, Vlore
Arhitektūra, Stats
Albānijas neatkarības muzejs Vlorā
Novērtējums 9.0
Albānija, Vlore
Arhitektūra, Muzeji, Stats

Отель расположен в 6 км от центра города Влёра, 7 км от холма холм Кузум-Баба. Отель Aliko — это 6-этажное здание с барами, ресторанами, пиццерией и несколькими развлекательными заведениями. Отель отлично подходит как для молодежного, так и для семейного отдыха.

Atrašanās vieta 7,6 км от площади Независимости. 30 км от национального парка Ллогара. 96 км от международного аэропорта Корфу.
Pludmales apraksts Пляж Дралеос расположен на адриатическом побережье, между курортами Влёра и Саранда, вблизи поселка Dhermi. Это прекрасный мелкогалечный уединенный пляж, протяженностью примерно в 1,5 километра. Зона отдыха оборудована всем необходимым, также на берегу вы сможете найти небольшие ресторанчики и кафешки, предлагающие прохладительные напитки.
  • 1. rinda
  • pilsētas pludmale
  • oļu pludmale
Viesnīcā
  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • rotaļu laukums
Izklaide un sports В комплексе оборудованы помещения для банкетов и совещаний. В окрестностях популярен пеший туризм.
  • biljards
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 26 номеров.

Istabās

Балкон с видом на море или горы, кондиционер, телевизор с плоским экраном, кабельное телевидение, гостиный уголок, ванная комната с душем и биде, фен, туалетно-косметические принадлежности.

Adrese Rruga Aleksander Moisiu, 9400 Влёра, Албания
Tālruņi: +355 69 22 03 562, +355 69 62 42 755
Tīmekļa vietne: Aliko Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской галечный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в бильярд. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детской площадкой с горкой и качелями.