Aler Luxury Apartments Saranda 4*– Atsauksmes

3
Novērtējums 7.310
9.0 Numurs
5.0 apkalpošana
5.0 Tīrība
4.5 Uzturs
5.5 Infrastruktūra
ALER Luxury Apartments - luksusa apartamenti Sarandā ar panorāmas skatu uz Jonijas jūru un Korfu salu, kas atrodas pilsētas tūristu daļā.Vairāk →
аватар voshenar
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Š o viesnī cu nevienam neiesaku. Mā jturī ba nav nekā da atnest slotu un mopu un sakopt. Liftu nevar izmantot, tas pieder citā m telpā m. Ja jū s staigā jat apkā rt jū rai, tas ir nedaudz neē rti, ī paš i ar maziem bē rniem. Un jū ra ir ļ oti, ļ oti auksta. … Tomēr ▾ Š o viesnī cu nevienam neiesaku. Mā jturī ba nav nekā da atnest slotu un mopu un sakopt. Liftu nevar izmantot, tas pieder citā m telpā m. Ja jū s staigā jat apkā rt jū rai, tas ir nedaudz neē rti, ī paš i ar maziem bē rniem. Un jū ra ir ļ oti, ļ oti auksta. Nav labā kas vietas par Ksamilu. Tikai tur ir baltas smiltis un ū dens tik silts, ka mums tur peldē ja 11 mē neš us vecs bē rns. Protams skats no istabiņ as skaists un apkā rtne klusa, bet atpū tā mies no 25.08 lī dz 08.09. 2018.
аватар serzhantova2009
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Albā nijas apskats Vasilijs un Svetlana, Minska, atpū tā s Sarandā no 2018. gada 13. lī dz 27. jū lijam. Laba diena! Sarandā atpū tā mies no 2018. gada 13. lī dz 27. jū lijam. Sā ksim secī bā . Š is virziens mū s ieinteresē ja, kad 2017. … Tomēr ▾ Albā nijas apskats
Vasilijs un Svetlana, Minska, atpū tā s Sarandā no 2018. gada 13. lī dz 27. jū lijam.

Laba diena! Sarandā atpū tā mies no 2018. gada 13. lī dz 27. jū lijam. Sā ksim secī bā . Š is virziens mū s ieinteresē ja, kad 2017. g. atbraucā m no Melnkalnes uz Albā niju ekskursijā . Man patika valsts: tī ra, lē tā ka nekā Melnkalnē , cilvē ki ir draudzī gi un labestī gi. Vē rsā mies vienā tū risma aģ entū rā (nosaukš u), lai dotos uz 14 naktī m 2018. gada jū lijā . uz Sarandu. Mums teica, ka tas ir iespē jams tikai 11 naktis, jo bija neatbilstī bas lidojumos, bet tas mums nederē ja.
Transfē rs no lidostas uz Sarandu ilga apmē ram 5 stundas ē rtā autobusā ar divā m sanitā rajā m pieturā m (no Minskas bijā m tikai 7, pā rē jie brauca tuvā k Durresai un Vlorai). Tikš anos un transfē ru labā lī menī organizē ja Aler Travel pā rstā vji.
Mums tika rezervē ti apartamenti "Aler Luxury Apartments Saranda 4 *", ar tieš u skatu uz Jonijas jū ru un Grieķ ijas Korfu salu.
Teikt, ka š is skats ir skaists, ir nepietiekami. Vienkā rš i lieliski. Grezni dzī vokļ i: milzī ga viesistaba (aka virtuve) ar lielu Zanussi ledusskapi, pilnu trauku komplektu, TV ar 100 kanā liem (t. sk. 5 krievu un 1 ukraiņ u), grī das elektroniskie svari, veļ as maš ī na, kā arī guļ amistaba. ar milzī gu skapi, ir arī gludeklis un gludinā mais dē lis. Un, protams, tualete ar duš u un bidē . Istaba tika iztī rī ta 1 reizi 3 dienā s, un tualetes piederumi (piemē ram, maza ziepju gabaliņ š un tā pati š ampū na tū biņ a) mē s vairs nedevā mies gulē t. Nedē ļ u nebija arī tualetes papī ra (labi, ka visi paņ ē ma lī dzi, ko iesakā m darī t arī citiem). Nā cā s doties uz galveno reģ istratū ru "Aler Holiday Inn" un ieskicē t situā ciju: patī k, nekaunojiet sevi puiš i, tī rī š anai un tualetes papī ram jā bū t katru dienu (joprojā m ir 4 *! )!
Pē c 2 dienā m parā dī jā s tualetes papī ra rullis, sā ka tī rī t katru dienu, bet tualetes piederumi vairs negulē ja.
Tai ir sava pludmale ar bezmaksas sauļ oš anā s krē sliem un saulessargiem, pludmale ir apsargā ta, atrodas zem videokamerā m.
Starp citu, “Saranda” grieķ u valodā tiek tulkots kā “č etrdesmit”. Tas kā dreiz bija pareizticī go klosteris "Č etrdesmit Sevastijas mocekļ i", kas viduslaikos tika iznī cinā ts Osmaņ u jū gā . Sarandas pilsē ta atrodas Albā nijas dienvidos pie Grieķ ijas robež as. Pilsē tas centrā , iepretim krastmalai, atrodas pareizticī go baznī ca svē tā mocekļ a Kharlampy un Sv. Nikolaja vā rdā . Svē tdien dievkalpojumi notiek no pulksten 7.00. (pē c vietē jā laika: mī nus 1 stunda pē c Baltkrievijas laika). Š eit ir liela grieķ u diaspora, daž i runā krieviski.
Grieķ ijai piederoš ā Korfu sala atrodas 6 jū dzes no krasta.
Var braukt ar prā mi un pē c stundas ar parasto vai 30 minū tē s ar zemū dens spā rnu laivu – un lū k, Korfu, ja vien, protams, nav vī zas. Tad ir jē ga turp doties.
Problē mu ar pā rtiku vispā r nebija: blakus ir Spar un Big Market lielveikali, strā dā no 7.00. lī dz 23.00 septiņ as dienas nedē ļ ā . Liela preč u izvē le, labas cenas, pieņ em eiro. Eiro kurss (apmainī tā jos 1 eiro = 123 lek. , veikalos 1 eiro = 122 lek. ). Daudzveidī ga dā rzeņ u, augļ u, vī nu, piena produktu izvē le, ko iesakā m izmē ģ inā t. Albā nija ir viena no retajā m valstī m, kurā Ģ MO izmantoš ana ir aizliegta likumdoš anas lī menī . Pilsē tas centrā atrodas lielveikali "Alfa" (Grieķ u ķ ē des veikals), "Conad" (Itā lijas ķ ē des veikals), Albā nijas "Market Vellezerit Myrtaj". Ir daudz restorā nu, tavernu un kafejnī cu, dā rgi un ne ī paš i dā rgi. Pilsē tas centrā no rī ta ir lauksaimniecī bas produktu tirgus. Ir zivju veikali, kur var iegā dā ties krabjus, garneles, mī dijas, zivis.
No ekskursijā m iesakā m apmeklē t Lekursu cietoksni, Gjirokastra (Gjirokastra) pilsē tu, Butrintas nacionā lo parku (senā s pilsē tas paliekas), Blue Eye avotu. Viss pā rē jais: dž ipu safari, bā rbekjū laivas uz salā m - tū ristiem viss ir kā visur citur, ja vien ir finansiā lā s iespē jas un vē lme.
Ī paš i izsakā m lielu pateicī bu mū su Minskas ceļ ojumu aģ entū rai Planeta Rest, direktorei Olgai Viktorovnai, ceļ ojumu vadī tā jiem Darijai un Annai. Joprojā m ir cilvē ki, ar kuriem ir patī kami komunicē t un vē las strā dā t arī turpmā k.
Svetlana un Vasilijs
аватар vovknataliya
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Lieliski dzī vokļ i. Mē beles un gultas veļ a ir jaunas. Ir pilns trauku komplekts, veļ asmaš ī na. Tī rī š ana katru dienu. Lielisks skats uz Korfu. Pludmale atrodas 3 minū š u gā jiena attā lumā . Blakus veikali, kafejnī cas. Ļ oti iesaku. … Tomēr ▾ Lieliski dzī vokļ i. Mē beles un gultas veļ a ir jaunas. Ir pilns trauku komplekts, veļ asmaš ī na. Tī rī š ana katru dienu. Lielisks skats uz Korfu. Pludmale atrodas 3 minū š u gā jiena attā lumā . Blakus veikali, kafejnī cas. Ļ oti iesaku.
Array Array Array Array Array Array Array


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Līdzīgas viesnīcas
Atrakcijas
Gjirokasteras pils
Novērtējums 10.0
Albānija, Saranda
Arhitektūra, Stats
Viduslaiku mākslas muzejs
Novērtējums 10.0
Albānija, Saranda
Muzeji, Stats
Pavasara zilā acs
Novērtējums 9.0
Albānija, Saranda
Atpūta, Daba, Restorāni, kafejnīcas

ALER Luxury Apartments — роскошные апартаменты в г. Саранда с панорамным видом на Ионическое море и остров Корфу, расположены в туристической части города.

Atrašanās vieta От аэропорта 278 км и 3 км от центра города.
Pludmales apraksts До пляжа 70 метров.
  • 2. rinda
  • pilsētas pludmale
  • oļu pludmale
Viesnīcā

Постояльцы отеля могут посещать ресторан и бар, который расположен напротив главного здания.

  • autostāvvieta  FREE 
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • valūtas maiņa
Telpu apraksts

Всего в отеле: 12 апартаментов.

Istabās

Балкон, кондиционер, спутниковое ТВ, набор полотенец, ванная комната, фен, туалетные принадлежности, диван-кровать, кухонный стол со стульями, встроенная кухня со всеми кухонными принадлежностями и необходимой кухонной утварью, стиральная машина, утюг и гладильная доска.

Adrese Sarandë, Албания
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 2-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской галечный пляж.