Troy Apartment 3*– Atsauksmes

2
Novērtējums 5.610
5.4 Numurs
6.6 apkalpošana
6.7 Tīrība
0.7 Uzturs
4.9 Infrastruktūra
Dzīvokļi ir uzbūvēti 2016. gadā. Lieliski atrodas 3 km attālumā no Sarandas centra. Lieliski piemērots jauniešu atpūtai.Vairāk →
аватар KimberIy
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 6.0
Pirmo reizi Albā nijā . Izvē lē jā mies Troy apt hotel labā s cenas dē ļ . Viesnī cai ir plusi un mī nusi. Pati viesnī ca atrodas Sarandas nomalē , priekš pē dē jā uz ielas, tad ir lauki un pļ avas. Viesnī ca diezgan pieklā jī ga, tī ra, ļ oti liela istabiņ a 58-68 kv. … Tomēr ▾ Pirmo reizi Albā nijā . Izvē lē jā mies Troy apt hotel labā s cenas dē ļ . Viesnī cai ir plusi un mī nusi. Pati viesnī ca atrodas Sarandas nomalē , priekš pē dē jā uz ielas, tad ir lauki un pļ avas. Viesnī ca diezgan pieklā jī ga, tī ra, ļ oti liela istabiņ a 58-68 kv. m, kas sastā v no 2 istabā m un vannas istabas, virtuves iekā rtas un 2 balkoniem. Dzī vojā m trī s, guļ amistabā - divguļ amā gulta, skapis, kumode, lielā istabā (mazliet stulbs plā nojums) - vienvietī ga gulta, izvelkamais dī vā ns, virtuve, televizors, galds ar krē sliem . Tī rī š ana katru dienu, veļ as un dvieļ u maiņ a pē c 3 dienā m. No lielā balkona daļ ē ji var redzē t tā lumā jū ru un krastmalu. Istabā bija veļ asmaš ī na, kas ļ oti noderē ja, plī ts, el. tē jkanna, viens katls, divas saskrā pē tas pannas, daž i š ķ ī vji, 3 daž ā das glā zes un 3 daž ā das krū zes.
No mī nusiem: nav matu ž ā vē tā ja, grieš anas dē ļ a, nav mikroviļ ņ u krā sns, sū kļ a, trauku mazgā š anas lī dzekļ a un korķ viļ ķ a. Nu nekas, kaut kā izdevā s. Š ķ iet, ka viesnī ca piedzī vo grū tus laikus. Bet tie ir sī kumi. Kopumā iespaids nav slikts. Sarū sē juš ais ž ā vē tā js tika nomainī ts pret jaunu 3. dienā .
Kafejnī ca pirmajā stā vā . Bet izskatā s, ka tas ir miris. Tur gandrī z neviens neē da, tikai saimnieki vakaros spē lē ja domino. Š ķ iet, ka tur bija dē lis ar ē dienkarti, bet nez kā pē c neviens neuzdroš inā jā s tur ē st. Mē s arī . Nez kā pē c mū s nosū tī ja brokastī s uz viesnī cu Aler Holiday, kas atrodas 100 metrus no mū sē jā s. Vakariņ ojā m kafejnī cā s, cenas zemas, trijiem vakariņ ot kaut kur ap 20-30$ ar dzē rieniem un jū ras veltē m.
Tuvā kā pludmale ir 5 minū tes, bet tur tek kalnu upe, ū dens ļ oti auksts. Pagā ja vē l 10 minū tes lī dz jaukai Mango pludmalei. Normā li aprī kots, sauļ oš anā s krē sli, saulessargi, kafejnī ca. Komplekts 1 lietussargs + 2 sauļ oš anā s krē sli ir vai nu $20 vai $10, nez kā pē c cena cita. Ū dens joprojā m ir auksts upes dē ļ . Sā ka doties uz pludmali Ksamilā.10 minū tes ar autobusu, pietura blakus viesnī cai. Pludmales ir ļ oti skaistas, un jū ra ir silta. Vairā k Sarandā negā ja uz pludmali. Ksamilā cena par lietussargu un 2 sauļ oš anā s krē sliem bija 12$, bijā m trī s, bija jā ņ em 4 sauļ oš anā s krē sli par 24$.
No mū su viesnī cas lī dz krastmalai ir tā lu, 45 minū š u gā jiena attā lumā . Vakarā pē dē jais autobuss no mū su viesnī cas uz centru dodas 19.00, atpakaļ.19. 30 - pē dē jam nebija laika un nā cā s atgriezties kā jā m.
Gide no Aler Group mums iedeva nepareizu autobusu grafiku, gaidī jā m 2 dienas pusstundu. Pareizs kustī bas grafiks ir izlikts autobusā .
Secinā jumi:
Saranda ir tiem, kam patī k tusē t, vakarā pastaigā ties pa krastmalu, bet tad labā k ir ņ emt viesnī cu tuvā k centram.
Ksamil ir mierī gā ks, nav krastmalas, bet ļ oti skaistas pludmales un lī č i, vienkā rš i neticams skaistums.
Viesnī ca Troy atrodas Sarandas nomalē , bet tuvā k Ksamilai, kur katru dienu devā mies uz pludmali.
Vai es atkal atgrieztos Albā nijā ? Jā , varbū t tikai rudenī , kad nav tik karsts.
Отель Troy apt 3* Наш отель предпоследний на улице Набережная Саранды Вид с набережной Вид с балкона, видно набережную Тоже вид с балкона, видно немного моря Гостиная Кухня
аватар shulgatetiana24
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Viesnī ca veca, vannasistabā viss sarū sē jis un pa pusei strā dā . Televizors nedarbojā s, istabā nebija Wi-Fi. Ir vecs sarū sē jis gludinā mais dē lis, bet nav gludekļ a. Par naudu jū s varat atrast daudz labā ku viesnī cu. Neiesaku. … Tomēr ▾ Viesnī ca veca, vannasistabā viss sarū sē jis un pa pusei strā dā . Televizors nedarbojā s, istabā nebija Wi-Fi. Ir vecs sarū sē jis gludinā mais dē lis, bet nav gludekļ a. Par naudu jū s varat atrast daudz labā ku viesnī cu. Neiesaku.
Номер Ванная


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Gjirokasteras pils
Novērtējums 10.0
Albānija, Saranda
Arhitektūra, Stats
Viduslaiku mākslas muzejs
Novērtējums 10.0
Albānija, Saranda
Muzeji, Stats
Pavasara zilā acs
Novērtējums 9.0
Albānija, Saranda
Atpūta, Daba, Restorāni, kafejnīcas

Апартаменты были построены в 2016 году. Великолепно расположились в 3 км от центра города Саранда. Отлично подходит для молодежного отдыха.

Atrašanās vieta Отель примерно в 278 км от аэропорта.
Pludmales apraksts Море лазурное и тёплое в разгар сезона. Дно и побережье устланы галькой небольших размеров. Вход в воду плавный, до глубины нужно пройти 10 м.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • oļu pludmale
Viesnīcā

На первом этаже расположен ресторан в котором подают блюда национальной и европейской кухней.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • autostāvvieta  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
  • valūtas maiņa
Telpu apraksts

Всего 10 апартаментов.

Istabās

двуспальная кровать, диван, стол со стульями, телевизор, кондиционер, стиральная машинка, кухня, кухонные принадлежности, ванная комната (душ), шкаф.

FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской галечный пляж.