Ujvara 4*– Atsauksmes

1
Novērtējums 2.010
pamatā
1 atsaukt
1.0 Numurs
1.0 apkalpošana
2.0 Tīrība
3.0 Uzturs
4.0 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Durresas (Mali un Robitas ciems) pludmales otrajā līnijā Adrijas jūrā. Tā sastāv no 4 stāvu ēkas, pirmajā stāvā atrodas restorāns.Vairāk →
аватар importlend
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
1) Istaba pretī ga, balkons mazs, nav kur izž ā vē t mantas, nav drē bju pakaramo. 1 gabals vienai personai. 2) Brokastis vienmuļ as un nav garš ī gas 3) Personā ls, ī paš i vadī tā js un viņ a sieva, kuri nebija labi audzinā ti un augstprā tī gi, piedā vā ja vakariņ ot uz ielas, kad mē s atnā cā m vakariņ ā s, bet nebija mazu galdiņ u 2 cilvē kiem, mē s nevaram bū t kā lieli tie, kas tagad maksā , tur sē ž , bet mē s par visu samaksā jā m pē rkot biļ eti, tā pē c mums bija ī paš a ē dienkarte ar vienmuļ iem ē dieniem un mazā m porcijā m. … Tomēr ▾ 1) Istaba pretī ga, balkons mazs, nav kur izž ā vē t mantas, nav drē bju pakaramo. 1 gabals vienai personai.
2) Brokastis vienmuļ as un nav garš ī gas
3) Personā ls, ī paš i vadī tā js un viņ a sieva, kuri nebija labi audzinā ti un augstprā tī gi, piedā vā ja vakariņ ot uz ielas, kad mē s atnā cā m vakariņ ā s, bet nebija mazu galdiņ u 2 cilvē kiem, mē s nevaram bū t kā lieli tie, kas tagad maksā , tur sē ž , bet mē s par visu samaksā jā m pē rkot biļ eti, tā pē c mums bija ī paš a ē dienkarte ar vienmuļ iem ē dieniem un mazā m porcijā m. Pā rē jiem apmeklē tā jiem ir diezgan pienā cī gs ē diens.
3) Viesnī cas gids no saimnieka Aler travel Alla nesazinā s ar tū ristiem, neatbild uz jautā jumiem, aizstā v albā ņ u nostā ju jebkurā situā cijā . Tam nav nekā das jē gas


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Konditorejas izstrādājumi Pelican
Novērtējums 10.0
Albānija, Durresa
Restorāni, kafejnīcas
Duresas osta
Novērtējums 10.0
Albānija, Durresa
Muzeji, Stats, Transports

Отель расположен на второй линии пляжа в Дурресе (поселок Мали и Робит) на берегу Адриатического моря. Состоит из 4-этажного здания, на первом этаже находится ресторан.

Pludmales apraksts Пляж в 70 м.
  • 2. rinda
  • privātā pludmale
Viesnīcā

Ресторан европейской и традиционной албанской кухни и бар (время работы с 07:00 до 00:00).

Завтраки — шведский стол.

Обед и ужин — A’la Carte.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • autostāvvieta  FREE 
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
Telpu apraksts

Всего 36 номеров на трёх этажах 4-этажного здания отеля.

Istabās

Кровать двуспальная/две односпальные кровати, кондиционер, телевизор, мини-бар (платно), шкаф для одежды, стол и стулья, прикроватные тумбы, зеркало. В ванных комнатах установлен душ, есть фен, душевые принадлежности, полотенца. Не все номера с балконом.

FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 2-й пляжной линии. У отеля собственный