Skampa 3*– Atsauksmes

2
Novērtējums 2.010
2.0 Numurs
1.5 apkalpošana
2.0 Tīrība
2.0 Uzturs
2.5 Infrastruktūra
Skujkoku ieskautā viesnīca Skampa atrodas 10 km attālumā no Durresas centra, pludmales līnijā. Pastaigas attālumā ir citi restorāni un kafejnīcas, 100 m līdz tuvākajam pārtikas veikalam. Blakus viesnīcai ir sabiedriskā transporta pietura, kas nodrošina piekļuvi Duresas centram.Vairāk →
аватар prostoirra1
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Lai gan principā neesmu prasī ga, viss izrā dī jā s sliktā k nekā lasī tajā s atsauksmē s. Viesnī ca atrodas virs brauktuves 4 joslā s ar pastā vī gu satiksmi, putekļ aina un trokš ņ aina. Brokastis ir ā rkā rtī gi vienmuļ as, bezgarš ī gas un nabadzī gas. … Tomēr ▾ Lai gan principā neesmu prasī ga, viss izrā dī jā s sliktā k nekā lasī tajā s atsauksmē s.
Viesnī ca atrodas virs brauktuves 4 joslā s ar pastā vī gu satiksmi, putekļ aina un trokš ņ aina.
Brokastis ir ā rkā rtī gi vienmuļ as, bezgarš ī gas un nabadzī gas. Olī vas un siers ir ļ oti sā ļ i, olas nepā rtraukti pā rvā rā s, desas nav, izņ emot tomā tu, nav ko ē st.
Daudzā m istabā m ir nepiecieš ams remonts, neviens to nedara.
Rodas iespaids, ka tad, kad viesnī ca ir uzcelta, ī paš nieks tikai gaida naudas atmaksu un nevē las taisī t kā rtē jo remontu, viss kļ ū st nelietojams.
Tī rī š ana č etras dienas nekad nav veikta, tī rī ta tikai pē c izrakstī š anā s.
Tū risma operatori dod priekš roku š ai viesnī cai tikai autobusu pieturas dē ļ .
Atraš anā s vieta ir tik tā lu no pilsē tas centra (11 km), ka to nosaka navigatora atraš anā s vieta kā Golemas pilsē ta.
Vairā k par atraš anā s vietu - blakus viesnī ca ir tik blī vi piesaistī ta, ka jā dodas uz jū ru pa brauktuvi, tad pa ļ oti netī riem pagalmiem ar pastā vī gā m peļ ķ ē m.
Pozitī vā puse - ir peldbaseins, vestibils ir labi iekā rtots.
аватар Arsinka
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Š o viesnī cu rezervē ja ceļ ojumu aģ entū ra. Briesmī gas telpas ar salauztā m mē belē m un netī ri pelē ku veļ u. 4 dienas pat nebija mē ģ inā jums tī rī t, bet 3dien (paldies) mū s "iemeta" istabā tualetes papī rs un ziepes (atstā j uz sliekš ņ a durvju priekš ā ). … Tomēr ▾ Š o viesnī cu rezervē ja ceļ ojumu aģ entū ra. Briesmī gas telpas ar salauztā m mē belē m un netī ri pelē ku veļ u. 4 dienas pat nebija mē ģ inā jums tī rī t, bet 3dien (paldies) mū s "iemeta" istabā tualetes papī rs un ziepes (atstā j uz sliekš ņ a durvju priekš ā ). Kopumā negatī vā s emocijas no š ī s viesnī cas ļ oti sabojā ja pā rē jo.
Brokastis - bez daž ā dī bas (4 dienas sortiments nemainī jā s) un ļ oti pieticī gā daudzumā . Mums neizdevā s ne reizi paē st brokastis - viņ i teica, ka viņ iem nav nekā , izņ emot omleti (un tas notika 15 minū tes pē c brokastu sā kuma).
Pozitī vi - bezmaksas wi-fi un bezmaksas privā tā pludmale apmē ram 200-250 m, sauļ oš anā s krē sli nedaudz salū zuš i, bet bezmaksas un pietiekamā daudzumā .
Apbrauciet š o viesnī cu pa desmito ceļ u.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Konditorejas izstrādājumi Pelican
Novērtējums 10.0
Albānija, Durresa
Restorāni, kafejnīcas
Duresas osta
Novērtējums 10.0
Albānija, Durresa
Muzeji, Stats, Transports

Отель Skampa расположен в окружении хвойных деревьев, в10 км от центра города Дуррес, на пляжной линии. В шаговой доступности расположены другие рестораны и кафе, 100 м до ближайшего продуктового магазина. Рядом с отелем находится остановка общественного транспорта, на котором можно добраться до центра Дурреса.

Atrašanās vieta 40 минут езды до международного аэропорта Тираны.
Pludmales apraksts В 200 метрах от отеля.
  • 3. un tālāk
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
Viesnīcā

Терраса для загара, зона отдыха с кафетерием возле бассейна, парковка для автобуса, круглосуточная стойка регистрации.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
Bērniem
  • rotaļu laukums
Telpu apraksts

В отеле 37 двух-, трёх- и четырёхместных номеров.

Istabās

Кондиционер, ванная комната с душем и туалетными принадлежностями, кабельное телевидение, холодильник, мини-бар, рабочий стол, бесплатный Wi-fi, балкон с видом на море или на горы (в большинстве номеров), смена белья и полотенец в отеле: каждые 3 дня.

Adrese Rruga Plepa - Kavaje, Durrës, Албания
Tālruņi: 355 69 655 6488
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. У отеля собственный песчаный пляж.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детской площадкой с горкой и качелями.