Marika 3*– Atsauksmes

1
Novērtējums 4.010
pamatā
1 atsaukt
10.0 Numurs
1.0 apkalpošana
8.0 Tīrība
1.0 Uzturs
4.0 Infrastruktūra
Ģimenes pārvaldītā viesnīca Marika atrodas Durresas jūras krastā, 200 metru attālumā no vietējās autobusu pieturas. Ieteicams relaksējošām ģimenes brīvdienām.Vairāk →
аватар didziskantins
 •  apceļots 7 mēnešus atpakaļ
Novērtējums 4.0
Viss iekļ auts Bijā m š ajā viesnī cā.2023. gada 10. - 17. augustā , viss iekļ auts, divi pieauguš ie. Sā ksim ar LABĀ M lietā m - viesnī ca estē tiska un tī ra, numuriņ i, dvieļ i, palagi tiek mainī ti katru dienu, logi, kā pnes, WC, vannas istabas, grī das - viss ideā li tī rs. … Tomēr ▾ Viss iekļ auts
Bijā m š ajā viesnī cā.2023. gada 10. - 17. augustā , viss iekļ auts, divi pieauguš ie.
Sā ksim ar LABĀ M lietā m - viesnī ca estē tiska un tī ra, numuriņ i, dvieļ i, palagi tiek mainī ti katru dienu, logi, kā pnes, WC, vannas istabas, grī das - viss ideā li tī rs. Viesnī cai ir laba atraš anā s vieta blakus mazā m kafejnī cā m, tirgiem, veikaliem, maiznī cā m un arī pirmajai lī nijai netā lu no pludmales, tai ir sava teritorija pie pludmales ar saulessargiem un sauļ oš anā s krē sliem. Viesnī cā esoš ā s lietas (gandrī z visi) spē j runā t gandrī z brī vi angļ u valodā , tā pē c arī tas ir pluss. Arī gaisa kondicionieris telpā s strā dā perfekti.
SLIKTAS lietas - treš ajā dzī ves dienā viesnī cā lifts pā rstā j darboties, un viņ i to nelaboja lī dz dienai, kad mē s aizbraucam. Jū su vannas istabā NAV maz š ampū na vai duš as ž elejas vai tamlī dzī gas lietas. Wifi viesnī cā ir ļ oti slikts - nav iespē jams strā dā t un gandrī z neiespē jami vienkā rš i sē rfot internetā . Ū dens baseinā ir super auksts, un arī lielā ko dienas daļ u pie baseina ir ē na, tā pē c tur nav iespē jams iedegties. LIELĀ KĀ PROBLĒ MA š ajā viesnī cā ir pā rtika, patiesī bā "Viss iekļ auts" koncepcija š ai viesnī cai pilnī bā nedarbojas - starp ē dienreizē m nav uzkodu (divas reizes apmeklē juma nedē ļ ā brokastu pā rpalikumus, piemē ram, uzkodas, liek uz bā ra galda) Vienī gais, ko varat dabū t, ir bezalkoholiskie un alkoholiskie dzē rieni iekš ē jā bā rā (nav svaigas sulas, tikai bezalkoholiskie dzē rieni), ū dens vai tē ja. Brokastī s ir kafijas automā ts, kurā var dabū t kafiju, pienu un kakao, tač u tie visi ir stipri sajaukti ar ū deni un iznā k gandrī z bez garš as. Pusdienā s un vakariņ ā s pā rsvarā ir viena veida tikš anā s - liellopu gaļ a no cū kgaļ as, piedevas ir sliktas, un apmē ram 20 minū tes pē c katras ē dienreizes sā kuma pā rtikas zonā nav gaļ as un ir tikai salā tu lapas, tomā ts un ne patī kami augļ i, lielā kā daļ a viesu nesaņ em ē dienu. Kad jū s nonā kat š ajā situā cijā un sā kat par to runā t ar viesnī cā m, viņ i kļ ū st rupji un atbild, ka viesnī ca ir pā rā k pilna ar viesiem, un viņ i vienkā rš i nevar darī t neko. Arī tas nelielais ē diena daudzums (kuru var dabū t, ja esi ā trs), ko viņ i gatavo, nav ī paš i patī kams, ē dot š o ē dienu, rodas sajū ta, ka š efpavā rs ī sti nesaprot, kas viņ am jā dara. Pā rtikas kvalitā te ir slikta, augļ u kvalitā te (arbū zi, persiki, svā rki, bumbieri, melones) arī nav laba, tie ir nenobrieduš i vai sarucis. Sā ls uz galdiem ir pilnī gi mitra un nav lietojama. Arī pusdienā s un vakariņ ā s visiem nepietiek vietas, pie ē dinā š anas zonas, pat apsē sties. Arī reiz manā s vakariņ ā s atradu melnus matus.
Un pats smieklī gā kais - izieš ana no viesnī cas. Tā tad no rī ta, kad devā mies ceļ ā , mū su tū ristu autobuss atnā k 7:25, bet brokastis sā kas 7:30 - mē s tā s nesaņ ē mā m, kad prasī jā m, vai varam dabū t vismaz kafiju - bā rmeņ i atbildē ja: Tikai tad, ja maksā si (bet mē s samaksā jā m, maksā jā m par 7 naktī m un 8 dienā m, pirmajā dienā ieradā mies vakarā , tā pē c vakariņ as saņ emam ieraš anā s dienā , tā tad vajadzē tu bū t divā m ē dienreizē m par pē dē jo dienu, pretē jā gadī jumā jū s faktiski dodat viņ iem jū su nauda kā dā vana pē dē jā dienai.
Esiet uzmanī gi, tas nav viss iekļ auts. Tas nav 4 zvaigznes. Š ī s nav brī vdienas, kuras vē laties. NEREZERVĒ T.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Konditorejas izstrādājumi Pelican
Novērtējums 10.0
Albānija, Durresa
Restorāni, kafejnīcas
Duresas osta
Novērtējums 10.0
Albānija, Durresa
Muzeji, Stats, Transports

Семейный отель Marika находится на берегу моря в городе Дурресе, в 200 метрах от остановки автобусов местных маршрутов. Рекомендован для спокойного семейного отдыха.

Atrašanās vieta 10 км от амфитеатра Дурреса, 12 км от порта Дурреса, 35 км до аэропорта города Тираны.
Pludmales apraksts В 50 метрах от отеля, через дорогу.
  • 2. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
Viesnīcā

Ресторан с террасой, магазин на территории, специальные диетические меню (по запросу), камера хранения багажа, круглосуточная стойка регистрации, услуги по глажению одежды, факс/ксерокопирование, доставка еды и напитков в номер, принимаются только наличные.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
Telpu apraksts

25 одно- и двухместных номеров, люксов. Есть семейные номера 35 м2.

Istabās

Кондиционер, телевизор с кабельными каналами, небольшой холодильник, сейф, рабочий стол, ванная комната с душем, феном и бесплатными туалетно-косметическими принадлежностями, бесплатный Wi-Fi, балкон, уборка в номерах ежедневно, смена постельного белья в номерах: раз в 2 дня.

Adrese Golem Beach, 2504 Голем, Албания
Tālruņi: 355 5212 345
Tīmekļa vietne: Marika
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 2-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж.