Mali i Robit Villa 3*– Atsauksmes

5
Novērtējums 5.410
№4 viesnīcas reitingā Durresa
6.2 Numurs
5.4 apkalpošana
5.2 Tīrība
0.8 Uzturs
6.0 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Adrijas jūras kūrortciemā Mali un Robitā, 200 metru attālumā no pludmales. Netālu atrodas veikali, restorāni un kafejnīcas.Vairāk →
аватар lydmilka63
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Netī ra viesnī ca, par visā m 12 dienā m, ko ne reizi netī rī jā m, pē c zvē restu viena 5 minū tes kuģ oja angliski, atnesa gultu, dvieļ us, nomazgā ja grī du un aizbrauca....tiekamies lī dz mū su atvaļ inā juma beigā m, jū s ne atrast kā du jebkur , nav kam jautā t, un ja kaut ko pajautā viesmī ļ iem, viņ i atbild, ka nesaprot un pieprasa runā t angliski. … Tomēr ▾ Netī ra viesnī ca, par visā m 12 dienā m, ko ne reizi netī rī jā m, pē c zvē restu viena 5 minū tes kuģ oja angliski, atnesa gultu, dvieļ us, nomazgā ja grī du un aizbrauca....tiekamies lī dz mū su atvaļ inā juma beigā m, jū s ne atrast kā du jebkur , nav kam jautā t, un ja kaut ko pajautā viesmī ļ iem, viņ i atbild, ka nesaprot un pieprasa runā t angliski. Ē dienkarte katru dienu viena, augļ u sezonā arbū zi neko nedeva. Viens labs ir tas, ka jū ra ir silta un tū risma aģ entū ra piedā vā ja daudzas ekskursijas. Ja vajadzē ja kaut ko noskaidrot, zvanī jā m gidei no ceļ ojumu aģ entū ras Allochka, viņ a mums visiem palī dzē ja, devā s uz savu viesnī cu zvanī t, jo nebija savienojums viesnī cā , un, ja ir, tas ir ļ oti slikti. Atkritumu bedre nevis viesnī ca......NEIESAKA NEVIENAM tur braukt
аватар dzugaev
Pilnī bā piekrī tu snplyszn. Mē s tajā paš ā laikā bijā m š ajā viesnī cā . No vienas puses, mums vairā k paveicā s ar numuru, jo. Mū su gā zes plī ts darbojā s. Bet no otras puses, nedē ļ u nebija tē jkannas (tad pē c pieprasī juma mums to sagā dā ja). … Tomēr ▾ Pilnī bā piekrī tu snplyszn. Mē s tajā paš ā laikā bijā m š ajā viesnī cā . No vienas puses, mums vairā k paveicā s ar numuru, jo. Mū su gā zes plī ts darbojā s. Bet no otras puses, nedē ļ u nebija tē jkannas (tad pē c pieprasī juma mums to sagā dā ja).
Bet es gribu pievē rsties kaut kam citam, proti, Tour Voyage un ī paš i Aler Travel neglī tajai attieksmei pret tū ristiem.
Tā tad, ja izmantojat š ī uzņ ē muma pakalpojumus:
1. Var tikt iekā rtots citā adresē , spī tī gi apliecinot, ka viņ i nav vainī gi, spī tī gi griež ot bultas viens pret otru (starp citu, to daudz veicina zī mju trū kums uz ē kā m) Un, ja netaisi nopietnu skandā lu, nekas nemainī sies un visu atvaļ inā jumu pavadī si blakus atkritumu izgā ztuvei un bez kondicioniera siltuma + 32.
2. Jums tiks dziedā tas dziesmas par lē tiem un ļ oti garš ī giem ē dieniem Albā nijā , kas š ajā reģ ionā nekad nav lē ti (kā jums garš o jē las garneles par 20 USD par kg? ). Faktiski tikai svaigas zivis (dā rgas) un
mī dijas, kuras, starp citu, Itā lijā gatavo labā k.
3. Viņ i tev melos par bezmaksas sauļ oš anā s krē sliem un saulessargiem. Nekas tamlī dzī gs. Vai 4-5 eiro vai tevi dzenā s kā bomž us suņ us. Naktsmī tnei Mali i Robit Apartments 3 * nav savas pludmales.
4. Gatavs š antā ž ai (kad mē s izrakstī jā mies un lū dzā m mums pā ris stundas bez maksas palikt kopā ar 2 maziem bē rniem, mums vispirms tika atteikts, un tad, kad izrakstī š anā s periods faktiski bija beidzies, viņ i piedā vā ja "palī dzī bu " apmaiņ ā pret kvī ti, ka mums nav, mums ir pretenzijas pret viņ iem)
Nobeigumā gribu teikt, ka man un manai ģ imenei tas bija sliktā kais atvaļ inā jums, un, manuprā t, atpū tas organizā cija š eit ir pat zemā ka lī meņ a ziņ ā nekā Krimā , nemaz nerunā jot par Tunisiju, Turciju, Grieķ iju, utt.
аватар snplyszn
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Mē s lidojā m ar Time Voyage tū roperatoru. Mū s un vē l 3 ģ imenes vispirms iekā rtojā m pat ne š ajā viesnī cā , kas rakstī ts lī gumā un vauč erā . Pē c tam 4 dienas tikā m galā ar tū roperatoru un tū risma aģ entū ru - pateica, ka iekā rtojā mies tur, kur bija paredzē ts, tikai mainī jā s viesnī cas nosaukums. … Tomēr ▾ Mē s lidojā m ar Time Voyage tū roperatoru. Mū s un vē l 3 ģ imenes vispirms iekā rtojā m pat ne š ajā viesnī cā , kas rakstī ts lī gumā un vauč erā . Pē c tam 4 dienas tikā m galā ar tū roperatoru un tū risma aģ entū ru - pateica, ka iekā rtojā mies tur, kur bija paredzē ts, tikai mainī jā s viesnī cas nosaukums. Bet ceļ ojumu aģ entū rā pirms izbraukš anas mums parā dī ja Mali I Robbit Appartments viesnī cas foto, mē s viņ iem uzrakstī jā m, uz ko viņ i atbildē ja, ka viņ iem nav fotogrā fiju un mums neko nerā da, galu galā viņ i tomē r piekrita. Pā rvietojiet mū s, un mē s apmetā mies Mali I Robbit Apartments. Pieš ķ ī ra arī kompensā ciju - vienu bezmaksas tū ri, paņ emot č eku, ka mums nav pretenziju pret sū tī tā ju un saņ ē mē ju.

Tagad par š o viesnī cu:
Numurs tiek uzkopts un gultas veļ a un dvieļ i tiek mainī ti ik pē c 3 dienā m. Uz vietas ir jaucē jkrā ns, lai nomazgā tu smiltis no kā jā m. Gaismas teritorijā un koridorā deg visu nakti. Wi-Fi ir katrā stā vā.
Ir arī gaisa kondicionieris, kas var gan sildī t, gan atdzesē t gaisu.
Kad mē s ievā cā mies, grī da bija netī ra. Viņ i aizmirsa iedot tualetes papī ru un atnesa to pē c 2 dienā m. Plī ts ar trim gā zes degļ iem un vienu nelielu elektrisko degli. Tē jkanna plī tij. Ī paš nieks, š ķ iet, bija mantkā rī gs sagā dā t gā zes balonu, jo atradā s citā telpā . Kad viņ i ziņ oja par problē mu ī paš niekam, viņ š teica, lai izmantotu tikai elektrisko degli. Attiecī gi nav iespē jams vienlaicī gi uzvā rī t tē jkannu un gatavot ē dienu katliņ ā , panna bija daudz lielā ka par elektrisko degli, tā pē c neko nevarē ja normā li uzcept. Karsto ū deni uzsilda saules paneļ i un mā koņ ainā laikā nav karstā ū dens - ne lai nomazgā tu, ne nomazgā tu traukus normā li. Satelī ttelevī zija nedarbojā s, bet mums to nevajadzē ja. Ledusskapis ir mazs.
Balkonā nav ž ā vē tā ja, tā pē c kaltē ja uz balkona margā m, no kurienes daž kā rt no vē ja aizlidoja dvieļ i, jo arī veļ as š ķ ipsnas netika dotas. Starp citu, margas ir ļ oti zemas, apmē ram 1 metrs, tā pē c ir bail stā vē t uz balkona malas (dzī vojā m treš ajā stā vā ). Lī dzi jā ņ em savs š ampū ns un ziepes. Ir moskī tu tī kli, tač u tie maz palī dz glā bt jū s no odiem, tā pē c noteikti paņ emiet fumigatoru vai moskī tu aerosolu.

Izrakstī š anā s dienā jums ir jā atbrī vo istaba pirms pulksten 12:00 vai jā samaksā.10 eiro, lai jū s varē tu palikt tajā lī dz transfē ra izbraukš anai.

Mē s neatgriezī simies š ajā viesnī cā , un mē s to neiesakā m.
аватар adali1
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Praktiski jauni dzī vokļ i. Teritorija: maza, zaļ a, kopta; ā rā zem nojumes ē nā ir galdi un krē sli. Skaits: divistabu dzī voklis. Viena istaba - guļ amistaba ar divguļ amo gultu, lielu drē bju skapi un naktsgaldiņ iem. Dzī vojamā istaba-virtuve: liels dī vā ns, papildu gulta, galds, 4 krē sli, ledusskapis, virtuvī te (izlietne, plī ts ar gā zes balonu, nepiecieš amie trauki). … Tomēr ▾ Praktiski jauni dzī vokļ i.
Teritorija: maza, zaļ a, kopta; ā rā zem nojumes ē nā ir galdi un krē sli.
Skaits: divistabu dzī voklis. Viena istaba - guļ amistaba ar divguļ amo gultu, lielu drē bju skapi un naktsgaldiņ iem. Dzī vojamā istaba-virtuve: liels dī vā ns, papildu gulta, galds, 4 krē sli, ledusskapis, virtuvī te (izlietne, plī ts ar gā zes balonu, nepiecieš amie trauki). Nav elektriskā s tē jkannas, nav tasī š u (laukā nav pieņ emts dzert tē ju / kafiju mā jā s). Vannas istaba istabā - duš a, tualete, bidē , izlietne; Ir tualetes papī rs un š ķ idrā s ziepes.
Ir liels stū ra balkons.
Numurā ir gaisa kondicionieris, labas mē beles, ē rta gulta, kvalitatī va veļ a un dvieļ i, daudz kontaktligzdu un lielisks Wi-Fi. Tī rī š ana un veļ as/dvieļ u maiņ a - 1 reizi 3 dienā s.
Saimnieks ir draudzī gs un pretimnā koš s; sazinā s angļ u valodā .
Atraš anā s vieta: orientieris - viesnī ca Ujvara 2 *. 2 minū tes. pastaiga lī dz paš valdī bas pludmalei; sauļ oš anā s krē sli un saulessargi - par maksu. Blakus atrodas daudzas kafejnī cas un veikali, suvenī ru veikali.
Отель Спальня Кухонный уголок Санузел Территория отеля Пляж Кафе на воде
аватар vovknataliya
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Lī dz pludmalei 2 minū tes. Dzī voklis pē c remonta, gultas veļ a, spilveni ir jauni. wi-fi ķ er gan istabā s, gan teritorijā . Vienī gais mī nuss ir odi (ņ em lī dzi fumigatoru) Veikali, kafejnī cas pastaigas attā lumā . Ieteikt. … Tomēr ▾ Lī dz pludmalei 2 minū tes. Dzī voklis pē c remonta, gultas veļ a, spilveni ir jauni. wi-fi ķ er gan istabā s, gan teritorijā . Vienī gais mī nuss ir odi (ņ em lī dzi fumigatoru) Veikali, kafejnī cas pastaigas attā lumā . Ieteikt.


iemiesojums dzugaev
Sveiki! Kas vēl ir interesants bez jūras un jūras veltēm? Atrakcijas utt.
6 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 5 atbildes
iemiesojums chajka2008
Labdien, vai istabā ir standarta virtuvīte. tāds
6 gadiem atpakaļ  •  1 abonents nav atbilžu
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Konditorejas izstrādājumi Pelican
Novērtējums 10.0
Albānija, Durresa
Restorāni, kafejnīcas
Duresas osta
Novērtējums 10.0
Albānija, Durresa
Muzeji, Stats, Transports

Отель расположен в курортном посёлке Мали и Робит на берегу Адриатического моря, в 200 метрах от пляжа. Рядом находится магазины, рестораны и кафе.

Atrašanās vieta Расстояние отеля до аэропорта составляет 44 км.
Pludmales apraksts До пляжа 200 метров.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

В отеле не разрешено останавливаться с животными, платежные карты не принимаются.

  • autostāvvieta  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
Telpu apraksts

6 Standard (2 номера TRPL и 4 номера DBL) – макс. 3 чел., вид на небольшую территорию отеля, двуспальная кровать, доп.кровать и утюг не предоставляются.

6 Apartments 1+1 (2й - 3й эт.) – макс. 4 чел., вид на небольшую территорию отеля, гостиная – диван-кровать, кухонный стол со стульями, встроенная кухня со всеми кухонными принадлежностями и необходимой кухонной утварью, спальня – двуспальная кровать, есть посуда, чашки, тарелки, ложки, вилки, кастрюли.

2 Studio – однокомнатный апартамент, вид во двор, двуспальная кровать, номер без кухни, но с умывальником, посуда предоставляется по запросу.

Istabās

Кондиционер, телевизор, мини-холодильник, балкон, Wi-Fi, кухня (не во всех номерах).

  • vanna/duša
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • interneta wi-fi
  • virtuve / virtuvīte (ne visās istabās)
  • tējas/kafijas automāts (ne visās istabās)
  • ledusskapis
  • balkons/terase
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.