Fafa Premium Resort 4*– Atsauksmes

1
Novērtējums 5.010
pamatā
1 atsaukt
6.0 Numurs
4.0 apkalpošana
7.0 Tīrība
8.0 Uzturs
5.0 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas jūras krastā, 15 kilometrus no Durresas centra. No daudziem numuriem paveras skats uz jūru. Viesu rīcībā ir viesnīcas privātā pludmale, restorāni un bāri, kā arī dažādas izklaides pieaugušajiem un bērniem. Viesnīca uzcelta 2016. gadā.Vairāk →
аватар DENger
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Nolē mu uzrakstī t atsauksmi, jo par š o viesnī cu ir ļ oti maz informā cijas. Sā kumā es gribē tu teikt, ka, iespē jams, Albā nijai tas ir Premium, bet patiesī bā ne pā rā k) Ceļ š no lidostas lī dz viesnī cai ir 40 kilometri, bet tas prasī ja gandrī z 2 stundas - citi tū risti tika pā rvadā ti ļ oti ilgi. … Tomēr ▾ Nolē mu uzrakstī t atsauksmi, jo par š o viesnī cu ir ļ oti maz informā cijas.
Sā kumā es gribē tu teikt, ka, iespē jams, Albā nijai tas ir Premium, bet patiesī bā ne pā rā k)
Ceļ š no lidostas lī dz viesnī cai ir 40 kilometri, bet tas prasī ja gandrī z 2 stundas - citi tū risti tika pā rvadā ti ļ oti ilgi. Ceļ š daļ ē ji atrodas uz š osejas. daļ ē ji pa Durresu (cilvē kus izlaida pā ris viesnī cā s), un garā kais ceļ š bija pa Golemu - pirmkā rt, vietā m ir lauku ceļ š , otrkā rt, tū risti tika izmitinā ti ilgi.
Viesnī ca.
Pē c izskata viss ir stī vs un pretenciozs - lustras zeltā , marmorā utt. , utt. Bet daļ ē ji vē l ir remonts un bū vniecī ba.
Teritorija.
Viņ a kā tā da neeksistē . Vestibils un reģ istratū ra, kreisais un labais lifts uz daž ā dā m ē kā m. Aiz reģ istratū ras atrodas restorā ns. Jū s atstā jat restorā nu uz baseinu. Pa kreisi no baseina - maksas bā rs, izskatā s labi. Pa labi no izejas no restorā na - viss iekļ auts bā rs - ļ oti neaizstā jams) Dzē rieniem - alus, sarkanvī ns un baltvī ns (labi vī ni), konjaks, brendijs, saldais ū dens. sulas.
No 16-30 lī dz 17 viņ i dod saldē jumu. Pludmale atrodas tieš i aiz baseina. Tā ir visa teritorija. Uzreiz jā saka, ka bē rniem nav rotaļ u laukuma. Bē rniem izklaides nav.
Viesnī cā galvenokā rt atpū š as pensionā ri no Eiropas – daudzi poļ i un č ehi, vā cieš i, itā ļ i. angļ u. Pē dē jā s trī s dienā s uzraduš ies nedaudz vairā k ģ imeņ u ar bē rniem un nepensijas vecuma tū ristu.
Numurs
Mē s dabū jā m istabu A korpusā , 5. stā vā - 506A. Standarta numurs ar skatu uz ceļ u. No pirmā acu uzmetiena viss izskatī jā s lieliski, bet patiesī bā - smirdē ja pē c kanalizā cijas no vannas istabas, nosū cē js bija skaļ š . Bija ū dens pā rtraukumi - un visnepiemē rotā kajos brī ž os - vai nu no rī ta nevar nomazgā ties, tad vakarā nevari ieiet duš ā . Arī vannas istabā ir ļ oti aizlikts. Wi-Fi ar pā rtraukumiem tiek noķ erts vannas istabā . Arī kā du dienu 6. stā vā strā dnieki nolē ma salabot margas un izurba ar urbi - piecē lā s un palū dza apstā ties.
Es sū dzē jos reģ istratū rā - viņ i to teica tikai pā ris minū tes, lai gan patiesī bā viņ i strā dā ja vairā k nekā pusstundu. Istabā ir ē rta gulta, bet bija neē rti spilveni, bet tas viss ir individuā li. Ir ledusskapis, TV (vietē jie kanā li), fē ns, š ampū ns un duš as ž eleja, č ī bas. Numuram ir balkons.
Mē s devā mies ar draugiem, un viņ i saņ ē ma numuru 111A vai 101A. Pē c viņ u teiktā , telpa bijusi š ausmī ga - izkļ ū š ana bū vlaukumā , balkons saskaroties ar nepabeigto ē ku, kurā norisinā jā s remontdarbi, - un bijuš i trokš ņ aini darbi. Ledusskapja nebija. Rezultā tā viņ i pavadī ja divas dienas, nomainot istabu ar nerviem un ieguva istabu trim personā m ar skatu uz jū ru)
Tī rī ts katru dienu, bet daž ā dos veidos. Tagad uzmanī gi, tad izskata dē ļ ))
Pludmale un jū ra
Es tieš ā m atgā dinā ju Zatoku))) Par tī ru to nevar nosaukt - smiltī s bija pietiekami daudz gobju ((Jū ra ir netī ra - aļ ģ es un daž reiz pakas uznā k ((Pā r jū ru noteikti jā brauc uz DIENVIDiem! ) Jū ra sekla - 100 metrus lī dz ceļ iem. Pati pludmale ir plaš a, bija pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu.
Pensionā ri aizņ em nā kš anu pie jū ras no 6 rī tā . Pludmalē nes augļ us, popkornu, vā rī tu kukurū zu, virtuļ us, ceptu kukurū zu) Tirgotā ji nelī p.
Ē diens
Pietiek. Ir gaļ a un zivis. Daudz salā tu. Dā rzeņ i ir garš ī gi, bet gaļ a kaut kā mī ksta. Bet atkal tas viss ir individuā li. Priecē ja augļ i - daudz un pietiekamā daudzumā - arbū zi, melones, ķ irš i, nektarī ni, 3 veidu ā boli, bumbieri, banā ni, apelsī ni. Un man patika mī dijas č aumalā s. Garš ī gi saldumi, lai gan izvē le maza. Dabī gie sieri.
Netā lu no viesnī cas punktā Fafa Informā cija - pa kreisi no izejas no viesnī cas aiz autostā vvietas varat iznomā t automaš ī nu. Fotoattē lu cenas. Ī rē jā m uz 3 dienā m un esam ļ oti apmierinā ti.
Ā rpus viesnī cas ir lauku "ceļ š ", pa kuru atrodas viesnī cas un dzī vokļ i. Daudz mini tirgu un kafejnī cu bā ru. Ī paš i nav kur staigā t, bet vakara promenā de ir piemē rota. Jū s varat arī staigā t gar jū ru)
Rezumē jot, gribē tos teikt, ka viesnī ca it kā ir laba, tač u iespaidu sabojā daudz kas. Lai redzē tu un sajustu Albā niju, jā dodas uz dienvidiem – Vloru, Sarandu, Ksamilu. Durresa nedos tos sapņ us, ko jū s gaidā t no Albā nijas.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Konditorejas izstrādājumi Pelican
Novērtējums 10.0
Albānija, Durresa
Restorāni, kafejnīcas
Duresas osta
Novērtējums 10.0
Albānija, Durresa
Muzeji, Stats, Transports

Отель расположен на берегу моря в 15 километрах от центра Дурреса. Из многих номеров открывается вид на море. В распоряжении гостей частный пляж отеля, рестораны и бары, а также различные развлечения для взрослых и детей. Отель построен в 2016 году.

Atrašanās vieta 15 км от центра г. Дуррес. 35 км от международного аэропорта Тираны.
Pludmale
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
Viesnīcā

Стойка регистрации открыта круглосуточно.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • sauna/vanna/hammam
  • džakuzi
  • galda teniss
  • animācija
  • svētku organizēšanas pakalpojums
Telpu apraksts

Всего 135 номеров в 5-этажном здании отеля.

Istabās

В номерах есть кондиционер, телевизор с плоским экраном и собственная ванная комната с ванной или душем. Предоставляются тапочки, бесплатные туалетно-косметические принадлежности и фен. В отеле Fafa Premium работает бесплатный Wi-Fi.

Adrese Robi Mountain, Golem, Durres, Albania
Tālruņi: +355 69 70 01 353
Tīmekļa vietne: Fafa Premium Resort
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам, yes. Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Вы можете прекрасно провести время за игрой в настольный теннис. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. Служба организации торжеств поможет изысканно отпраздновать годовщину свадьбы, день рождение или любой другой праздник.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.