Vidēja viesnīca

Rakstīts: 17 jūlijā 2017
Ceļošanas laiks: 19 — 29 jūnijs 2017
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām
Viesnīcas vērtējums:
5.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 6.0
apkalpošana: 4.0
Tīrība: 7.0
Uzturs: 8.0
Infrastruktūra: 5.0
Nolē mu uzrakstī t atsauksmi, jo par š o viesnī cu ir ļ oti maz informā cijas.
Sā kumā es gribē tu teikt, ka, iespē jams, Albā nijai tas ir Premium, bet patiesī bā ne pā rā k)
Ceļ š no lidostas lī dz viesnī cai ir 40 kilometri, bet tas prasī ja gandrī z 2 stundas - citi tū risti tika pā rvadā ti ļ oti ilgi. Ceļ š daļ ē ji atrodas uz š osejas. daļ ē ji pa Durresu (cilvē kus izlaida pā ris viesnī cā s), un garā kais ceļ š bija pa Golemu - pirmkā rt, vietā m ir lauku ceļ š , otrkā rt, tū risti tika izmitinā ti ilgi.
Viesnī ca.
Pē c izskata viss ir stī vs un pretenciozs - lustras zeltā , marmorā utt. , utt. Bet daļ ē ji vē l ir remonts un bū vniecī ba.
Teritorija.

Viņ a kā tā da neeksistē . Vestibils un reģ istratū ra, kreisais un labais lifts uz daž ā dā m ē kā m. Aiz reģ istratū ras atrodas restorā ns. Jū s atstā jat restorā nu uz baseinu. Pa kreisi no baseina - maksas bā rs, izskatā s labi. Pa labi no izejas no restorā na - viss iekļ auts bā rs - ļ oti neaizstā jams) Dzē rieniem - alus, sarkanvī ns un baltvī ns (labi vī ni), konjaks, brendijs, saldais ū dens. sulas.
No 16-30 lī dz 17 viņ i dod saldē jumu. Pludmale atrodas tieš i aiz baseina. Tā ir visa teritorija. Uzreiz jā saka, ka bē rniem nav rotaļ u laukuma. Bē rniem izklaides nav.
Viesnī cā galvenokā rt atpū š as pensionā ri no Eiropas – daudzi poļ i un č ehi, vā cieš i, itā ļ i. angļ u. Pē dē jā s trī s dienā s uzraduš ies nedaudz vairā k ģ imeņ u ar bē rniem un nepensijas vecuma tū ristu.
Numurs
Mē s dabū jā m istabu A korpusā , 5. stā vā - 506A. Standarta numurs ar skatu uz ceļ u. No pirmā acu uzmetiena viss izskatī jā s lieliski, bet patiesī bā - smirdē ja pē c kanalizā cijas no vannas istabas, nosū cē js bija skaļ š . Bija ū dens pā rtraukumi - un visnepiemē rotā kajos brī ž os - vai nu no rī ta nevar nomazgā ties, tad vakarā nevari ieiet duš ā . Arī vannas istabā ir ļ oti aizlikts. Wi-Fi ar pā rtraukumiem tiek noķ erts vannas istabā . Arī kā du dienu 6. stā vā strā dnieki nolē ma salabot margas un izurba ar urbi - piecē lā s un palū dza apstā ties.
Es sū dzē jos reģ istratū rā - viņ i to teica tikai pā ris minū tes, lai gan patiesī bā viņ i strā dā ja vairā k nekā pusstundu. Istabā ir ē rta gulta, bet bija neē rti spilveni, bet tas viss ir individuā li. Ir ledusskapis, TV (vietē jie kanā li), fē ns, š ampū ns un duš as ž eleja, č ī bas. Numuram ir balkons.

Mē s devā mies ar draugiem, un viņ i saņ ē ma numuru 111A vai 101A. Pē c viņ u teiktā , telpa bijusi š ausmī ga - izkļ ū š ana bū vlaukumā , balkons saskaroties ar nepabeigto ē ku, kurā norisinā jā s remontdarbi, - un bijuš i trokš ņ aini darbi. Ledusskapja nebija. Rezultā tā viņ i pavadī ja divas dienas, nomainot istabu ar nerviem un ieguva istabu trim personā m ar skatu uz jū ru)
Tī rī ts katru dienu, bet daž ā dos veidos. Tagad uzmanī gi, tad izskata dē ļ ))
Pludmale un jū ra
Es tieš ā m atgā dinā ju Zatoku))) Par tī ru to nevar nosaukt - smiltī s bija pietiekami daudz gobju ((Jū ra ir netī ra - aļ ģ es un daž reiz pakas uznā k ((Pā r jū ru noteikti jā brauc uz DIENVIDiem! ) Jū ra sekla - 100 metrus lī dz ceļ iem. Pati pludmale ir plaš a, bija pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu.
Pensionā ri aizņ em nā kš anu pie jū ras no 6 rī tā . Pludmalē nes augļ us, popkornu, vā rī tu kukurū zu, virtuļ us, ceptu kukurū zu) Tirgotā ji nelī p.
Ē diens
Pietiek. Ir gaļ a un zivis. Daudz salā tu. Dā rzeņ i ir garš ī gi, bet gaļ a kaut kā mī ksta. Bet atkal tas viss ir individuā li. Priecē ja augļ i - daudz un pietiekamā daudzumā - arbū zi, melones, ķ irš i, nektarī ni, 3 veidu ā boli, bumbieri, banā ni, apelsī ni. Un man patika mī dijas č aumalā s. Garš ī gi saldumi, lai gan izvē le maza. Dabī gie sieri.
Netā lu no viesnī cas punktā Fafa Informā cija - pa kreisi no izejas no viesnī cas aiz autostā vvietas varat iznomā t automaš ī nu. Fotoattē lu cenas. Ī rē jā m uz 3 dienā m un esam ļ oti apmierinā ti.
Ā rpus viesnī cas ir lauku "ceļ š ", pa kuru atrodas viesnī cas un dzī vokļ i. Daudz mini tirgu un kafejnī cu bā ru. Ī paš i nav kur staigā t, bet vakara promenā de ir piemē rota. Jū s varat arī staigā t gar jū ru)

Rezumē jot, gribē tos teikt, ka viesnī ca it kā ir laba, tač u iespaidu sabojā daudz kas. Lai redzē tu un sajustu Albā niju, jā dodas uz dienvidiem – Vloru, Sarandu, Ksamilu. Durresa nedos tos sapņ us, ko jū s gaidā t no Albā nijas.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu