Primavera Residence 4*– Atsauksmes

1
Novērtējums 10.010
pamatā
1 atsaukt
10.0 Numurs
10.0 apkalpošana
10.0 Tīrība
7.0 Uzturs
6.0 Infrastruktūra
Dzīvokļi atrodas Maminā, 24 kilometrus no Durresas. No logiem paveras skats uz kalniem. Pludmale atrodas tikai 2200 metru attālumā. Dzīvokļi ir piemēroti klusām un relaksējošām brīvdienām.Vairāk →
аватар netnat
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī ca atrodas tā lu no Durresas, apmē ram 35 minū tes. ar maš ī nu. Tuvumā nav veikalu vai izklaides iespē ju. Viesnī ca ir lieliski piemē rota klusai, mierī gai atpū tai. Numuri ir plaš i, gaiš i un tiek uzkopti katru dienu. Viesnī cā ir restorā ns-kafejnī ca. … Tomēr ▾ Viesnī ca atrodas tā lu no Durresas, apmē ram 35 minū tes. ar maš ī nu. Tuvumā nav veikalu vai izklaides iespē ju. Viesnī ca ir lieliski piemē rota klusai, mierī gai atpū tai. Numuri ir plaš i, gaiš i un tiek uzkopti katru dienu. Viesnī cā ir restorā ns-kafejnī ca. Jū ras veltes ir ļ oti garš ī gas, bet par citiem ē dieniem to nevaru teikt. Cenas ir patī kamas) Netā lu ir vē l viens restorā ns, ejot ar kā jā m - 10 minū tes. , tur virtuve ir garš ī gā ka un daudzveidī gā ka, bet nedaudz dā rgā ka, un tikai par skaidru naudu. Viesnī cai ir sava pludmale ar sauļ oš anā s krē sliem un saulessargiem. Personā ls ir vienkā rš i brī niš ķ ī gs - draudzī gs, atsaucas uz visiem pieprasī jumiem un dara visu, lai uzturē tos ē rti. Bet vē lams bū t ar savu auto vai ī rē tu. Jo nedē ļ u mē s vienkā rš i gulē jā m uz guļ amkrē sliem, peldē jā mies jū rā un ē dā m))) Reiz menedž eris pē c mū su lū guma izsauca mums taksometru, lai mē s varē tu doties uz Durresu, pastaigā ties un atgriezties. Tī riet pludmali katru dienu. Jū ra bē rniem ir vienkā rš i super - sekla un ļ oti silta! Man un bē rniem ļ oti patika svē tki.
Un esam pateicī gi personā lam par komfortu!


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Konditorejas izstrādājumi Pelican
Novērtējums 10.0
Albānija, Durresa
Restorāni, kafejnīcas
Duresas osta
Novērtējums 10.0
Albānija, Durresa
Muzeji, Stats, Transports

Апартаменты расположены в городе Маминас, в 24 километрах от Дурреса. Из окон открывается вид на горы. Пляж находится всего в 2200 метрах. Апартаменты подойдут для тихого спокойного отдыха.

Atrašanās vieta 34 км от Тираны. 24 км от г. Дуррес. 20 км от международного аэропорта Тираны.
Pludmale
  • 2. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā
  • kafejnīca/bārs
  • autostāvvieta  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
Telpu apraksts

Апартаменты с одной спальней.

Istabās

Кондиционер, телевизор с плоским экраном, мини-кухня, электрочайник, холодильник, стиральная машина, духовка, тостер, посуда, фен, душ.

Adrese Gjiri i Lalzit (Maminas, Durres), 2020 Maminas, Albania, 2020 Maminas, Албания
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 2-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж.