Kolaveri Resort 3*– Atsauksmes

3
Novērtējums 1.310
2.3 Numurs
1.7 apkalpošana
3.7 Tīrība
2.0 Uzturs
2.7 Infrastruktūra
Komplekss «Kolaveri Resort» atrodas 70 metru attālumā no savas pludmales pie Adrijas jūras. Kompleksa teritorijā atrodas villas, apartamenti, viesnīca, kā arī rezidences villas.Vairāk →
аватар sasha_uragan
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Viesnī ca Colaveri 3 * atrodas 20 km attā lumā no Durresas pilsē tas. Ierodoties viesnī cā , ī paš i nebrī nī jā mies, ka reģ istratū rā neviena nebija vispā r, tas ir, vispā r. Nebija neviena, kas mū s izmitinā tu. Gids kā du laiku meklē ja administratoru un atrada. … Tomēr ▾ Viesnī ca Colaveri 3 * atrodas 20 km attā lumā no Durresas pilsē tas. Ierodoties viesnī cā , ī paš i nebrī nī jā mies, ka reģ istratū rā neviena nebija vispā r, tas ir, vispā r. Nebija neviena, kas mū s izmitinā tu. Gids kā du laiku meklē ja administratoru un atrada. Izrā dī jā s, ka tas ir puisis, kurš drē bē s izskatī jā s pē c tū rista, proti, viņ iem nav nekā du ī paš u formu kā Ē ģ iptē vai Turcijā .
Mē s bijā m apmetuš ies ala villā divus stā vus lī dz otrajam stā vam. Istaba bija istaba ar vienu nelielu logu sā nos)). Divas vienguļ amā s gultas, slikti strā dā još s nevajadzī gs TV, jo visi kanā li ir albā ņ u valodā , salū zis TV statī vs)) mini ledusskapis, kas slikti strā dā ja, bet joprojā m strā dā ja. Vannasistaba bija diezgan pieklā jī ga, bet bija mež onī gs baudī jums, ka tualetē nebija tualetes č upiņ as))) Dzirdamī ba istabā ir vienkā rš i lieliska, var dzirdē t, kā kaimiņ i atver somas, runā , un vē lā k vakarā kaut kas cits tika dzirdē ts sī kā k)) ). Ļ oti dī vaini bet kaimiņ u istabas atslē gas der mū su istabai un otrā di. Telpu tī rī ja izturī gi un kā paredzē ts ik pē c 3-4 dienā m. Tajā paš ā laikā tā ds sī kums kā tualetes papī rs tika izdalī ts ar vienu rulli uz noteiktu laiku)). Mū su grī du apkalpoja viens katls, tā pē c, ja kaimiņ i mazgā tos paš i, mums varē tu nepietikt siltā ū dens.
Viesnī cā ir 2 basi + bradā jamais baseins diezgan labi un ē rti.
Ē diens viesnī cā ir drausmī gs, tā pē c nav vē rts ņ emt ē dienu ne š ajā , ne citā viesnī cā . Ja iespē jams, ir jā ņ em istabiņ a ar virtuvi, bet ja nav vē lē š anā s gatavot, tad var ē st kafejnī cā s.
аватар yevav
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Uzturē jā s Colaveri Resort Hotel. Vannas istabā nebija ā ķ u dvieļ iem. Vispā r katru dienu bija kā ds kaitinoš s sī kums: netī rs ū dens krā nā , saplī susi izlietne. . Karstā ū dens trū kums (bojā ts boileris) ceturtajā dienā tika pā rcelts uz citu istabu. … Tomēr ▾ Uzturē jā s Colaveri Resort Hotel. Vannas istabā nebija ā ķ u dvieļ iem. Vispā r katru dienu bija kā ds kaitinoš s sī kums: netī rs ū dens krā nā , saplī susi izlietne. . Karstā ū dens trū kums (bojā ts boileris) ceturtajā dienā tika pā rcelts uz citu istabu.
Pludmale ir nevis 70, bet 370 metrus gara, lī gojot pa sliktu ceļ u un sveš ā m teritorijā m. Pludmalē nav ne tualetes, ne duš as, ne krā na, lai izskalotu kā jas no smiltī m. Pludmalē pilnī bā nav sauļ oš anā s krē slu. Tikai atkritumi. Nā cā s sauļ oties FA-F pludmales teritorijā vai arī citi netika izmesti. Brokastī s sviests. Ievā rī jums. Siera gabaliņ š . Gabaliņ š desa. Maize (pilnī ga nekā du dzē rienu neesamī ba. Arī ū dens). princips Albā nija ir skaista zeme, jū ra silta. Ja vē laties atpū sties - laipni lū gti. Vienkā rš i izvē lieties citu pilsē tu, citu viesnī cu.
аватар leg200995
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
ADRIJAS JŪ RA IR PASAKA … Tomēr ▾ ADRIJAS JŪ RA IR PASAKA


iemiesojums irantonyan
7 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
iemiesojums Fedosenko
Mūs ieinteresēja mazpazīstama valsts Atradām ekskursiju pa Fēriju uz Durresu Pieredzējuši un zinoši pastāstiet, kur var doties, ko apskatīt ar sabiedrisko transportu? Kur paēst? Mēs neesam izvēlīgi
11 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 10 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Konditorejas izstrādājumi Pelican
Novērtējums 10.0
Albānija, Durresa
Restorāni, kafejnīcas
Duresas osta
Novērtējums 10.0
Albānija, Durresa
Muzeji, Stats, Transports

Комплекс «Kolaveri Resort» находится в 70 м от собственного пляжа у Адриатического моря. На территории комплекса находятся вилы, апартаменты, отель, а также виллы резиденции.

Atrašanās vieta 46 км от Тираны. 10 км от города Дуррес.
Pludmales apraksts Пляж в 70 м от отеля.
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
Viesnīcā

Пиццерия; бассейн и зона отдыха у бассейна; супермаркет; аптека; 2 бара; 2 ресторана.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
Bērniem
  • rotaļu laukums
Izklaide un sports
  • sporta zāle
  • disko klubs  FREE 
  • svētku organizēšanas pakalpojums
Telpu apraksts

Номера, апартаменты, виллы.

Istabās

Телевизор, кондиционер, телефон, доступ в интернет, фен, вид на сосны, море или бассейн.

Adrese Kompleksi Turistik "KOLAVERI - RESORT" - Mali i Robit Golem, Durrës.
Tālruņi: Tel: +355 2901080
Mob: +355 692064106 - +355 689041950
Tīmekļa vietne: Kolaveri Resort
FAQ
Какой пляж у отеля?
У отеля собственный песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. Служба организации торжеств поможет изысканно отпраздновать годовщину свадьбы, день рождение или любой другой праздник.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детской площадкой с горкой и качелями.