Bez apkalpošanas, bez ēdiena, bez wifi

Rakstīts: 10 septembris 2017
Ceļošanas laiks: 17 — 28 augusts 2017
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām
Viesnīcas vērtējums:
1.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 1.0
apkalpošana: 1.0
Tīrība: 7.0
Uzturs: 1.0
Infrastruktūra: 4.0
Viesnī ca Colaveri 3 * atrodas 20 km attā lumā no Durresas pilsē tas. Ierodoties viesnī cā , ī paš i nebrī nī jā mies, ka reģ istratū rā neviena nebija vispā r, tas ir, vispā r. Nebija neviena, kas mū s izmitinā tu. Gids kā du laiku meklē ja administratoru un atrada. Izrā dī jā s, ka tas ir puisis, kurš drē bē s izskatī jā s pē c tū rista, proti, viņ iem nav nekā du ī paš u formu kā Ē ģ iptē vai Turcijā .
Mē s bijā m apmetuš ies ala villā divus stā vus lī dz otrajam stā vam. Istaba bija istaba ar vienu nelielu logu sā nos)). Divas vienguļ amā s gultas, slikti strā dā još s nevajadzī gs TV, jo visi kanā li ir albā ņ u valodā , salū zis TV statī vs)) mini ledusskapis, kas slikti strā dā ja, bet joprojā m strā dā ja. Vannasistaba bija diezgan pieklā jī ga, bet bija mež onī gs baudī jums, ka tualetē nebija tualetes č upiņ as))) Dzirdamī ba istabā ir vienkā rš i lieliska, var dzirdē t, kā kaimiņ i atver somas, runā , un vē lā k vakarā kaut kas cits tika dzirdē ts sī kā k)) ). Ļ oti dī vaini bet kaimiņ u istabas atslē gas der mū su istabai un otrā di. Telpu tī rī ja izturī gi un kā paredzē ts ik pē c 3-4 dienā m. Tajā paš ā laikā tā ds sī kums kā tualetes papī rs tika izdalī ts ar vienu rulli uz noteiktu laiku)). Mū su grī du apkalpoja viens katls, tā pē c, ja kaimiņ i mazgā tos paš i, mums varē tu nepietikt siltā ū dens.
Viesnī cā ir 2 basi + bradā jamais baseins diezgan labi un ē rti.

Ē diens viesnī cā ir drausmī gs, tā pē c nav vē rts ņ emt ē dienu ne š ajā , ne citā viesnī cā . Ja iespē jams, ir jā ņ em istabiņ a ar virtuvi, bet ja nav vē lē š anā s gatavot, tad var ē st kafejnī cā s.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu