Dolce Vita Hotel 4*– Atsauksmes

4
Novērtējums 6.810
6.8 Numurs
6.0 apkalpošana
8.5 Tīrība
6.3 Uzturs
8.8 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas 80 metru attālumā no savas smilšu pludmales. Durresa, Albānijas otrā lielākā pilsēta pie Adrijas jūras, atrodas 10 km attālumā. Pilsētas apskates vietu vidū ir senais romiešu amfiteātris, karaļa Zogu pils un daudzas citas vēsturiskas un tūrisma vietas.Vairāk →
аватар uaBirder
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mē s palikā m 2018. gada augustā . Jauka viesnī ca, jauks baseins, laba atraš anā s vieta. Istabas lielas, mē beles nav gluž i jaunas, bet labas. Mums bija dzī vokļ i, bija divi balkoni. Mī nuss, un varbū t kā dam pluss - slikts Wi-Fi. Bet tas nekas, pie viesnī cas ir daudz restorā nu, ī paš i patika Skodra un Dollari, kur Wi-Fi ir izcils. … Tomēr ▾ Mē s palikā m 2018. gada augustā . Jauka viesnī ca, jauks baseins, laba atraš anā s vieta. Istabas lielas, mē beles nav gluž i jaunas, bet labas. Mums bija dzī vokļ i, bija divi balkoni.
Mī nuss, un varbū t kā dam pluss - slikts Wi-Fi. Bet tas nekas, pie viesnī cas ir daudz restorā nu, ī paš i patika Skodra un Dollari, kur Wi-Fi ir izcils.
Teritorija tiek uzkopta katru dienu, viss tī rs. Istabas arī tiek uzkoptas katru dienu, viss tī rs. Daž reiz viņ i patieš ā m aizmirsa ielikt š ampū nu, bet visu izlemj reģ istratū rā .
Kopumā par savu naudu - labs variants.
аватар zaydelluda
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Atpū tas ģ imenē ar diviem bē rniem. Rezervē ts dzī voklis ar brokastī m. Pusdienas un vakariņ as bija plā nots gatavot patstā vī gi. Kad ieradā mies viesnī cā , bagā ž a, ko ienest istabā s, nepalī dzē ja. Istaba bija tī ra, bet sajū ta tā da, ka remonts nav pabeigts. … Tomēr ▾ Atpū tas ģ imenē ar diviem bē rniem. Rezervē ts dzī voklis ar brokastī m. Pusdienas un vakariņ as bija plā nots gatavot patstā vī gi. Kad ieradā mies viesnī cā , bagā ž a, ko ienest istabā s, nepalī dzē ja. Istaba bija tī ra, bet sajū ta tā da, ka remonts nav pabeigts. Tvaika nosū cē js un gā zes plī ts nav savienoti, spogulis vannas istabā bez plauktiem, un sienā m ir daž ā di caurumi, TV nav savienots ar kabeli un stā v uz krē sla. Bet lielā kā vilš anā s - š ī virtuves piederumu nebija vispā r. Nesaprotu, kā pē c ī rē t dzī vokli un rakstī t, ka var gatavot paš am, ja nav nodroš inā ti elementā ri trauki. Mē ģ inā jā m divas dienas - paņ ē mā m lī dzi 4 glā zes, 4 dakš iņ as, 2 karotes, 2 dziļ š ķ ī vjus un 2 mazos š ķ ī vjus. Pā rē jos traukus pirkā m paš i.
Pirmā s trī s dienas netī rī ja telpas, istabene pat nezinā ja pamata frā zes angļ u valodā . Reģ istratū rā viņ i teica, ka nav rezerves atslē gas telpai, tā pē c viņ i to netī rī ja.
Kad viņ i sā ka atstā t atslē gu, viss bija kā rtī bā.
Brokastis ļ oti vienmuļ as, pē dē jā s dienā s bē rni vispā r atteicā s ē st.
Mē s pastā vī gi vē rsā mies pie reģ istratū ras un sazinā jā mies ar mū su gidu, tač u bez rezultā tiem.
Bet sliktā kais notika pē dē jā atpū tas dienā . Manam dē lam bija dzimš anas diena un mē s to svinē jā m restorā nā "Shkodra" (starp citu, ļ oti jauka vieta, iespē jams, labā kā no visā m pā rē jā m, tur saņ ē mā m pienā cī gu apkalpoš anu - ļ oti iesaku). Pē c restorā na apmeklē juma gā jā m pa viesnī cas teritoriju, kad atskrē ja kaimiņ š un pateica, ka mē s viņ u slī cinam. Tieš ā m mū su istabā plī sa celtnis un appludinā ja visas lietas un 4 stā vus zem mums. Meistara nebija, tā pē c vī rs to salaboja.
Sū dzī bas rakstī jā m viesnī cā , Ceļ ojumu Ugunsgrē kā . Tač u viss bez rezultā tiem – ne atvainoš anos, ne kompensā ciju par sabojā to atpū tu nesaņ ē mā m. Tā pē c nolē mu pabrī dinā t cilvē kus, kuri dodas atpū sties "Dolce Vitā ", padomā t vē lreiz.
Paldies.
аватар valuta52
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
1. Privā tas pludmales klā tbū tne, sauļ oš anā s krē sli un saulessargi bez maksas, pieklā jī gs baseins teritorijā , tī ra un sakopta teritorija. Reģ istrē joties viņ i uzreiz neapmetā s dzī voklī , tač u jautā jums tika ā tri atrisinā ts. … Tomēr ▾ 1. Privā tas pludmales klā tbū tne, sauļ oš anā s krē sli un saulessargi bez maksas, pieklā jī gs baseins teritorijā , tī ra un sakopta teritorija. Reģ istrē joties viņ i uzreiz neapmetā s dzī voklī , tač u jautā jums tika ā tri atrisinā ts.
2. Viesnī cas personā ls ir draudzī gs, dvieļ i tika mainī ti un tī rī ti katru dienu. Teritorija neliela, bet ļ oti sakopta, zem nojumes ir laukums, kur var ieturē t pusdienas un vakariņ as. Baseins ir tī rs, un ikvienam ir daudz sauļ oš anā s krē slu. Teritorijā.2 bā ri, kur var malkot kafiju un bezalkoholiskos dzē rienus.
3. Dzī vokļ i lieli un plaš i, 3 balkoni ar piekaramo ž ā vē tā ju, darbojā s kondicionieris, TV un ledusskapis, ir liela virtuvī te, bet trauku bija niecī gs. Telpā bija daudz mazu nepilnī bu, bet lielā kā s ir tē jkannas trū kums un kaitinoš ie odi.
4. Ja pā rtraucat uz 2-3 dienā m, tad uzturu var uzskatī t par normā lu pieauguš am cilvē kam: 3 veidu siers, 2 veidu musli, š ķ ē lē s sagriezts š ķ iņ ķ is, vā rī tas olas, ceptas olas, olu kultenis, ceptas desiņ as, sulas , kafija, piens, zā ļ u tē ja (bez melnā s), porcijā s sviests, medus, kausē tais siers, Danone jogurts, ievā rī jumi, maize un mazie bureki, augļ i: nektarī ns, ā boli, plū mes, arbū zs, apelsī ni. Bet tas viss bija 10 dienas pē c kā rtas. Viesnī cā ļ oti labs restorā ns, var lieliski paē st pa dienu vai vakarā , porcijas ļ oti lielas un garš ī gas, galvenokā rt pasū tī jā m jū ras veltes. Cenas ir ļ oti, ļ oti pieņ emamas un var norē ķ inā ties ar karti, kas Albā nijā ir retums.
5. Man nepatika, ka kaimiņ u jaunieš u viesnī cā vakarā bija ļ oti ilga ballī te un kabī ņ u trū kums pludmalē .
Цветочный логотип отеля Ресторанные столики под шатром из сосен Вид из номера Бассейн отеля. Цветочный уголок территории. Закат над дурресом.
аватар arinalabudiak
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Atvaļ inā jumā ar meitu. Man ļ oti patika. Tī ra, labi uzturē ta viesnī ca, jauks dā rzs. Viņ i apmetā s ļ oti ā tri, standarti visi bija aizņ emti, tā pē c viņ i apmetā s dzī vokļ os bez papildu maksas. Piektais stā vs, lai arī bez lifta, bet skats no diviem balkoniem un kalniem. … Tomēr ▾ Atvaļ inā jumā ar meitu. Man ļ oti patika. Tī ra, labi uzturē ta viesnī ca, jauks dā rzs. Viņ i apmetā s ļ oti ā tri, standarti visi bija aizņ emti, tā pē c viņ i apmetā s dzī vokļ os bez papildu maksas. Piektais stā vs, lai arī bez lifta, bet skats no diviem balkoniem un kalniem. un lieliski jū rā . Katru dienu kvalitatī va telpu uzkopš ana, dvieļ u maiņ a, veļ as maiņ a reizi divā s dienā s. Man patika ē diens (brokastis. vakariņ as). Bufete: daudz augļ u, dā rzeņ u, gaļ as, zivis, piena produkti, svaigas sulas, lieliska kafija. Kopumā albā ņ u virtuve ir ļ oti garš ī ga, ī paš i sieri, gaļ a, jū ras veltes. Mē s to uzzinā jā m no vietē jiem restorā niem, kas atrodas netā lu no viesnī cas. Cenas bija patī kams pā rsteigums. Personā ls ir atsaucī gs, lai gan ne visi saprot angļ u valodu, krieviski runā još o ir ļ oti maz. Varbū t tā pē c, ka krievi š eit neatpū š as. Mē s, ukraiņ i, bijā m tikai divas ģ imenes. Visvairā k atpū tnieku ir no Polijas, Vā cijas, Itā lijas, Č ehijas, Maķ edonijas, Slovā kijas. Pludmale tī ra, kopta, sava, vietē jie š eit atpū š as tikai brī vdienā s, par maksu. Ļ oti piemē rots maziem bē rniem: smalks, tī rs, smilš ains. Lai nokļ ū tu dziļ ā k, jums jā iet 30 metri. Katru dienu dā rzā tiek organizē ta diskotē ka, restorā ns, bā rs ir atvē rts lī dz 24 stundā m. Tū risma aģ entū ras organizē visa veida ekskursijas. Bijā m Durresā , Tirā nā , Krujā . Daudz iespaidu. Iesaku aizbraukt ciemos, radī sies viedoklis par š o valsti.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Konditorejas izstrādājumi Pelican
Novērtējums 10.0
Albānija, Durresa
Restorāni, kafejnīcas
Duresas osta
Novērtējums 10.0
Albānija, Durresa
Muzeji, Stats, Transports

Отель расположен в 80 метрах от собственного песчаного пляжа. Расстояние до Дурреса, второго по величине города Албании, расположенного на побережье Адриатического моря, составляет 10 км. Среди достопримечательностей города - древнеримский амфитеатр, дворец короля Зогу и множество других исторических и туристических мест.

Atrašanās vieta 10 км от Дурреса. 3 км от автовокзала. 40 км от аэропорта. 60 км от
Pludmales apraksts Пляж в 80 м от отеля.
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

2 ресторана, в которых подаются блюда интернациональной и итальянской кухни.

Терраса для загара, доставка еды и напитков в номер, круглосуточная стойка регистрации, ускоренная регистрация заезда/отъезда, камера хранения багажа, услуги консьержа, индивидуальная регистрация заезда/отъезда, химчистка, факс/ксерокопирование, доставка прессы, магазины на территории, семейные номера, гипоаллергенный номер, места для курения.

Курение на всей территории отеля запрещено. Размещение домашних животных не допускается.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta  FREE 
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • rotaļu laukums
Izklaide un sports
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • biljards
  • galda teniss
  • sporta zāle
  • animācija
Telpu apraksts

Всего в отеле 78 номеров.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi  FREE 
  • balkons/terase
Adrese 1 Km. from Shkembi i Kavajes, Durres, Albania
Tālruņi: Phone: +355 52 263181
Mobile: +355 69 3213929
Tīmekļa vietne: Dolce Vita Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
У отеля собственный песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Вы можете прекрасно провести время за игрой в бильярд, настольный теннис. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детской площадкой с горкой и качелями.