MŪSU NEPAREIZĀ IZVĒLE

Rakstīts: 10 maijā 2014
Ceļošanas laiks: 25 aprīlis — 9 maijā 2014
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām
Viesnīcas vērtējums:
3.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 6.0
apkalpošana: 3.0
Tīrība: 6.0
Uzturs: 1.0
Infrastruktūra: 2.0
MŪ SU NEPAREIZĀ IZVĒ LE
1. Atraš anā s vieta - lagū nas krastā .
Uz pilsē tas pludmali viņ i brauc ar autobusu no 10.00 lī dz 13.00 (ir ļ oti karsts, bez ē nas neiztikt), pludmalē nav ne sauļ oš anā s krē slu, ne nojumes. Ē na ir tikai no nojumes rotaļ u laukumā , bet sauļ oties rotaļ u laukumā nav ī paš i patī kami, jo bē rni nā k spē lē ties ar vecā kiem un viņ u neapmierinā tī ba ar atpū tnieku atraš anos laukumā ir diezgan saprotama.
Netā lu no viesnī cas darbojas pilnvē rtī gs jahtu remonta uzņ ē mums, tas ir, krā su smakas un citas, ne pā rā k patī kamas, ir dzirdamas ne reizi vien.

Ja vē laties peldē ties Persijas lī cī ar baltā m smiltī m un neredzot ū denskrā tuves malu, š ī nav jū su viesnī ca.
2. Ē diens - brokastī m varu teikt uz 2 nedē ļ ā m, nedē ļ as ē dienkarte: vā rī tas olas, vistas desiņ as, kartupeļ i, piena putra, muslis, tē ja (nav izvē les, maisus brū vē divu litru traukā , ja esi pieraduš i dzert tē jas maisiņ u uz vienu tasi - vai tā izrā dī sies) un kafiju, konditorejas izstrā dā jumus.
Mainot ē dienkarti visas nedē ļ as garumā - vā rī tu olu vietā - olu kulteni un 2 reizes vermicelli. Pastaigas attā lumā nav kafejnī cas, jā iet ar maš ī nu.
Blakus zivju un augļ u tirgus.
3. Skaitlis - nekā du sū dzī bu, bet nemeklē jā m.
Tī rī ts katru dienu, pē c pieprasī juma papildinā ts š ampū ns un ziepes (vieglā k paņ emt lī dzi vai iegā dā ties ierodoties).
Pē c pieprasī juma tiek nodroš inā ts gludeklis un fē ns.
4. Transports - viesnī cā notiek LIELS CEĻ A REMONTS un š ķ iet, ka tuvā kos pā ris mē neš us tas nebeigsies, bet tikai risinā sies.
Ja vē laties doties uz savvaļ as pludmali no rī ta pulksten 07.00-08.00, izsaucot taksometru, jums jā dodas no viesnī cas uz laukumu un pē c tam jā noķ er taksometrs uz š osejas. Mū su izbraukš anas brī dī bū vniecī ba virzī jā s uz priekš u un bija jā iet apmē ram 500 metri.
5. Bezmaksas transfē rs - uz Dubaiju treš dienā s un piektdienā s (plkst. 13.00 no viesnī cas plkst. 21.30 no Dubai Mall) un Adž manu ceturtdienā s plkst. 16.30.

6. Saprotams, ka š ajā viesnī cā atpū š as arī vietē jie iedzī votā ji, pā rsvarā no ceturtdienas vakara lī dz sestdienai, pā rsvarā indieš i, pret š o izturē jā mies normā li, cilvē kiem arī vajag atpū sties. Mū su brī vdienu laikā no viņ u puses nebija nekā das neatbilstoš as ​ ​ uzvedī bas.
7. Viesnī cas personā ls, manuprā t, nepieliek nekā das pū les, lai atrisinā tu nelielas problē mas, piemē ram, taksometrs - nav skaidrs, kā pē c jū s nevarat atstā t viesnī cu tieš i par savu naudu, to var atrisinā t - bū tu vē lme sazinā ties ar viesnī cas vadī bu ar taksometra pakalpojumu; transfē rs uz pludmali - tiek nolemts mainī t pā rsē š anā s laiku, un veikt papildu lidojumu gan no rī ta, gan pē cpusdienā , pē c tam doties uz pludmali apmē ram 7 minū tes; daž ā dot ē dienkarti; Adž manas vietā veiciet pā rskaitī jumu uz Š ardž u.
Š ķ iet, ka viesnī cas vadī ba ar prieku klausā s un lasa nepatī kamas atsauksmes, pē c principa - vienalga, tu atpū ties 7-14 dienas, tu atpū tī sies un pie mums vairs neatgriezī sies, un tavā istabā ieradī sies citi tū risti......
Viesnī ca ir piemē rota, ja plā nojat aktī vu atpū tu, pirms pusdienā m Persijas lī č a krastā un pē c tam ceļ ojumu. Pludmalei tas nav piemē rots, jo pē c brauciena uz pilsē tas pludmali iespaids par ū denskrā tuvi pie viesnī cas pasliktinā s.
Neesam pirmo reizi AAE, un tā ir MŪ SU sliktā izvē le, ja pirmo reizi nevē laties sabojā t iespaidu par AAE ar skaistajā m pludmalē m un viesnī cā m, es ieteiktu izvē lē ties citu viesnī cu krastā no Persijas lī č a tieš i (lai arī nedaudz dā rgā k, bet iespaids par pā rē jo bū s pavisam cits).
Bet atkal katram savs, izvē loties viesnī cu, neatkā rtojiet mū su kļ ū das : ).
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu