Makšķerniekiem un nevienam citam

Rakstīts: 19 oktobris 2013
Ceļošanas laiks: 8 — 15 oktobris 2013
Viesnīcas vērtējums:
4.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 4.0
apkalpošana: 4.0
Tīrība: 4.0
Uzturs: 5.0
Infrastruktūra: 4.0
Mē s devā mies uz viesnī cu pē c manas sievas mā sas ieteikuma, kura tur atpū tā s pirms 2 gadiem, rū pī gi pā rlasot vairā kas atsauksmes. Mē s neesam ī paš i pretenciozi cilvē ki, neprasam super komfortu, mums ideā ls atvaļ inā jums ir apartamenti, bet š ogad mums bija tā da situā cija, ka bija jā dodas uz viesnī cu. Tomē r pā rē jais. . . hmm, mulsinā ja pat mū s, neprasī gas un mierī gas. Iespaidi ir ļ oti neviennozī mī gi. Nu tad - kā pē c.
1. Tū risma operatora darbs.
Sū tī tā ja puse - News Travel kā operatore un "Ejam ar mums" kā aģ ents - jautā jumu vispā r nebija, viss darbojā s kā pulkstenis, ī paš s paldies meitenē m no "Let's Go With Us" Gogoļ a Poltavas biroja. 32 - viss bija brī niš ķ ī gi. Bet saimnieka "Al-Khalidiya" darbs - nevaru viennozī mī gi novē rtē t. Nebū s 5, bet 4 - viesnī cas gides Natā lijas draņ ķ ī gais darbs visu sabojā . Bet par to tā lā k.

2. Pā rskaitī jumi. Viņ i lidoja ar Al-Arabiya no Harkovas uz Š ardž u un otrā di. Lidoš ana ir kā lidoš ana - nekas ī paš s, paturiet prā tā , ka Al Arabiya ir zemo cenu aviokompā nija un ņ emiet lī dzi pā rtiku lidojumam, jo ​ ​ pā rtikas cenas uz kuģ a ir izspiedī gas. Turklā t paturiet prā tā , ka Harkovas musulmaņ u kopienas svē tceļ nieki biež i lido ar š o lidojumu uz Hajj — un mums izdevā s paņ emt kuponus tieš i Hajj beigu svē tkiem un upuru ziedoš anai — kopumā , lidmaš ī na "tur" bija pa pusei aizņ emta ar svē tceļ niekiem, kuri lū dzā s visā s ē rtā s vietā s. Bet pie mums krē slu rindā sē dē ja ļ oti kolorī ts un cienī gs onkulis, kurš uz Hajj lidoja jau sesto reizi - tā pē c tieš i viņ am pateicoties, mē s uz to visu reaģ ē jā m ļ oti mierī gi. Saruna ar viņ u ir atseviš ķ s un ļ oti interesants temats, tik labi cilvē ki ir reti, pastā stī š u ikvienam, kam interesē . No Š ā rdž as mū s aizveda uz viesnī cu bez kavē š anā s, bet atgrieš anā s transfē rs bija ī paš a dziesma. Izlidojā m agri no rī ta 4-30, jo reiss izlidoja 8-25.4-30 - transporta nav. Kopā ar mums uz Dubaijas lidostu aizveda maskavieš us - laicī gi izbrauca, un gaidā m. Mē s zvanā m Natā lijai divas reizes - viņ a muļ ķ ī gi atmet zvanus. Zvanā m uz ofisu - paldies Dievam mums atbild, ka saka, ka š oferis nedaudz kavē jā s un ir ceļ ā un bū s pē c 10 minū tē m. Pē c 10 minū tē m viņ š ir prom. Zvanā m vē lreiz uz biroju - saka, ka bū s pē c 5 minū tē m. Atkal viņ š ir prom...vispā r viņ š parā dī jā s apmē ram 15 minū tes vē lā k - un mē s izgā jā m pulksten 5-10, nevis 4-30, turklā t š is Š ivas dē ls ar pilnu jaudu ieslē dza savas dzimtā s zemes melodijas un izdarī ja nereaģ ē t uz lū gumiem izslē gt radio. Vispā r atbraucā m un laicī gi, bet nelā gas nogulsnes palika (bija vē l viena nejauka situā cija, par to arī -zemā k).
3. Pati viesnī ca. Atrodas nelielā pussalā emirā ta Umm Al Quwain galvaspilsē tas ziemeļ u galā un ielā ps starp zvejas ostu + vilkš anas bā zi un cementa rū pnī cu ar savu beramkravu ostu. Mū su atpū tas brī dī tur stā vē ja divi beramkravu kuģ i - "Red Sea Pearl" un "Beauty ov Pershia" zem krauš anas. Pati viesnī ca sastā v no lielas divstā vu ē kas, lī dzī gas burtam G. Teritorija ļ oti zaļ a, daudz dā rznieku kopj zā li, stā da puķ es, pļ auj krū mus. Ir pā ris jauki dī ķ i un strū klaka, kas tika ieslē gta svē tkos. Ir baseins pieauguš ajiem, kas tiek pastā vī gi tī rī ts. Ir arī tī rs baseins bē rniem. Pludmale ļ oti maza, smiltis un gliemež vā ki, bet pie ieejas jū rā ir mazi akmeņ i un brī ž iem izlī st ež i, tā pē c, manuprā t, č ī bas ir nepiecieš amas. No auga pludmali noslē dz strē les siena, kuras pamatnē ir milzī gi akmeņ i, kas klā ti ar koraļ ļ iem, tā pē c, paņ emot masku ar snorkeli, bū s ko redzē t - zivis, koraļ ļ us, vientuļ niekus, krabjus. No zvejas ostas puses ir savs mols - pie tā s pietauvojas 4 viesnī cas laivas - tā s ved viesus bezmaksas ekskursijā uz flamingo un krabju zvejnieku salā m, kas ierodas ķ ert krabjus. No tā s paš as mola makš ķ erē tū risti, kas š eit ierodas ar makš ķ erē m. Pats neesmu makš ķ ernieks, bet redzē ju, ka cilvē ki ķ er dorado, un kā dam izdevā s sagrā bt nelielu grupē jumu uz murda. Pludmalē ir sauļ oš anā s krē sli, bet . . diemž ē l 10-15 procenti ir salū zuš i un tie netiek remontē ti. Ū dens pludmalē ir ļ oti kluss, vē tras nav, bet paisuma un bē guma laikā ir spē cī gas straumes - esiet uzmanī gi un peldieties tikai ar virvi norobež otā vietā - tas jū s aizpū tī s. Diezgan biež i pludmalē brauc laivas ar zvejniekiem un velkoņ i darbam beramkravu ostā , tā pē c nevajadzē tu peldē t aiz droš ī bas virvē m. Starp citu, pasakas par "tī ru pludmali un skaistu jū ru pussalas otrā pusē.10 minū tē s" - un ir pasakas. Jā , tur nav ilgi jā brauc - pa labi no viesnī cas vā rtiem pa ceļ u nekur nenogriež oties, 10-15 minū tes ā trā solī , bet taciņ a iet cauri tā diem graustiem, ka mati ceļ as stā vus un “tī ra pludmale ” ir plata smilš aina josla, kas piesā rņ ota ar vietē jo iedzī votā ju pikniku paliekā m un visu veidu atkritumu peļ ķ ē m no Pakistā nas kravas automaš ī nu autostā vvietas, kā arī viesnī cas Radisson Umm Al Quwain bū vlaukuma. Ī sā k sakot – var aiziet uz turieni, paskatī ties un aiziet. Nekā laba tur nav.
Viesnī cas numuriņ i - lielā koties - standarta numurs ar divā m milzī gā m divguļ amā m gultā m, mini ledusskapis, galds un divi krē sli, TV (neieslē dza, nezinu, kā di kanā li bija, istabā bija saraksts - pat nepaskatī jos. ) Mini ledusskapī ir bā rs. Cilvē ki - atcerieties, ka tas ir MAKSĀ TS, neņ emiet no tā neko - mū sē jie ļ oti biež i duras uz š o. Bet mū s apkrā pa ar vē l vienu – aizbraucot no turienes sā ka prasī t naudu par it kā izdzertu alu. Lai gan mē s š ī s pudeles neaiztikā m, un dzert +34 karstumā ir pilnī gs stulbums. Man bija jā samaksā Dievs zina par ko 18 dirhami, atcerieties - FLAMINGO Š Ķ IRSTĪ BĀ AR MINIBĀ RU. Ierodoties pudeles neskaitī jā m, paļ aujoties uz darbinieku godī gumu un než ē lī gi caurdurtā m. Tā tad - ierodoties nekavē joties ziņ o menedž erim, lai nedomā izmantot minibā ru un pieprasī t to aizzī mogot. Jā , jums nebū s pieejams ledusskapis, bet jū s netiksiet noš ķ irti aizbraucot. Vannasistaba vienkā rš a, ir viss nepiecieš amais, un trū kumi ir slikti noregulē ta tualetes tvertne, bez birstes un karstais ū dens nevis auksts + verdoš s ū dens nevis karsts no visiem krā niem. Turklā t istabā kā pj veseli tarakā ni no kanalizā cijas + periodiski smird pē c sē rū deņ raž a, lai ventilators neglā bj. Kondicionieris - darbojas, bet temperatū ras un pū š anas ā truma kontrole nedarbojas, tā pē c periodiski to izslē dzā m, jo ​ ​ bija grū ti nosē dē t +20 grā du temperatū rā telpā . Un vē l vairā k gulē t. Bet pa dienu nekad nebijā m istabā , bet naktī pā ris reizes nā cā s celties, lai ieslē gtu un izslē gtu. Sū dzī bas tika ignorē tas - Š ivas bē rni pē kš ņ i pā rstā ja saprast angļ u valodu, un es nerunā ju hindi un urdu valodā . . Gaisa kondicioniera restes - aizauguš as ar netī rumiem, kopumā netī ras un nobruž ā tas - bija visur istabā . Atcerieties, ka viesnī cā lielā kajā daļ ā numuru ir angļ u elektrī bas rozetes, nepiecieš ams adapteris mū su elektroierī cē m. Es atnesu savē jo.
Vairā k par pludmali. Lū dzu, ņ emiet vē rā , ka oktobrī sā kas medū zu migrā cija uz š o lī ci vaislai - mē s tikko iekritā m š ajā periodā . Peldē š ana kļ ū st pilnī gi neiespē jama - š ī s radī bas kodums ir ļ oti sā pī gs un no tā krī t nost taustekļ i, kas ū denī nav redzami, bet stipri dzelž . Tā tad dzesē š anai jums bū s tikai baseins.

Viesnī cā ir jā maksā Wi-Fi - 20 dirhami dienā . Parole mainā s katru dienu, viņ i neļ auj to ievadī t, viņ i lū dz dot ierī ci, lai to ievadī tu pats. Wifi darbojas reģ istratū rā un 10-15 metru attā lumā no tā s.
Ja jū s dzī vojat viesnī cā ilgā k par 4 dienā m, viņ i trī s reizes nedē ļ ā jū s aizvedī s uz bezmaksas iepirkš anos Dubaijā uz Deiras pilsē tas centru un divas reizes nedē ļ ā dodieties ar laivu uz flamingo nometnē m. Reģ istrā cija notiek reģ istratū rā .
4. Ē diens. Mē s paņ ē mā m HB galdu. Brokastis - ierastas, kā jau citā s viesnī cā s - viss svaigs. Izvē le maza - 2-3 veidu sieri, 2 veidu vā rī tas desiņ as, olī vas, sviests, putras, visā di dā rzeņ u ē dieni, sasmalcinā ti tomā ti, gurķ i, pankū kas, tē ja un kafija. Kafija – š ķ ī stoš ā , kad viesu bija maz – no termosa, bija daudz – no burciņ as. Vakariņ as - stiprā kas, gaļ a - vistas-liellopa-aitas gaļ a daž ā du sautē jumu veidā . Gatavojieties, ka pavā rs un virtuve ir indieš i, visos ē dienos ir daudz karija, bet tas, ka tie ē dienus padara maigus, jau ir sasniegums. Daž reiz viņ i dod krabjus - tuvā k 21:00. Starp citu, vakariņ as tiek rī kotas pludmalē . Es neko neteikš u par pusdienā m, bet tā s maksā.75 dirhamus vienai personai - tas ir daudz, kā man par š ā du viesnī cu. Kaut ko iegā dā ties viesnī cā ir ļ oti dā rgi. Ē dienu gatavoš ana arī . Sagatavoja zivju tirgū par 50 dirhamiem pirktas grupiņ as un garneles un ļ oti savija degunus, ka mē s zivju tirgū tā s netī rī jā m. Bet viņ i pagatavoja garš ī gi - neatrodu vainu, ē diens bija izcils. To var pagatavot pats, tač u uz patstā vī gi iegā dā tā m bā rbekjū un oglē m viesnī ca tagad piedā vā grilus tikai Indijas vai arā bu viesiem, pā rē jos - vienalga. Cilvē ki nopirka bā rbekjū un ogles Lulu Indijas lielveikalā (4.5 km no viesnī cas, ar taksi - 5 dirhami), mē s neņ ē mā m, jo ​ ​ bija ļ oti maz dienu, un pirmo reizi bijā m AAE. Ū deni un sulas var iegā dā ties Pakistā nas veikalā , 100 metrus pa kreisi no viesnī cas ieejas, produktus - Lulu par 5 dirhamiem ar taksometru, Carrefour par 10 dirhamiem ar taksometru, svaigas zivis un dā rzeņ us - zivju tirgū , arī.5 dirhami . Maksā jiet tieš i š ī s cenas, tā s nemainā s, š oferi centī sies jū s audzē t - stā viet. Pieci dirhami un neviena mo. 8) Starp citu, pē c pieredzes sazinoties ar taksometru vadī tā jiem, arā bu š oferi uzvedā s ļ oti cienī gi, un pakistā nieš i un indieš i bija reti gnī das. Bet vairā k par to nā kamajā daļ ā .
5. Personā ls. Kā pē c viesnī cā ir tā ds bardaks, sapratu tikai ierodoties mā jā s – pē c sarunas ar sievas mā su. Pirms 2 gadiem viss viesnī cas personā ls sastā vē ja no filipī nieš iem un viesnī ca bija kā rtī bā . Tagad - 90 procenti indieš u, kuri nekā pj ā rā no mā jas, bet te. . . Mē s, piemē ram, pā ris reizes neņ ē mā m lī dzi dvieļ us, paš iem bija jā iet paņ emt, un kad mē s prasī ja standarta vannas paklā jiņ u, atbilde bija "Tu mani viesis pie es gribē ju, piedodiet, zeriz but sach tavlz "- pah. Divas dienas pirms izbraukš anas bijā m pā rsteigti, uzzinot, ka istabā jā bū t galdiņ am un diviem krē sliem - tos mums atnesa un mē s palikā m stā vam ar vaļ ē ju muti. . Turklā t š ie idioti sā ka remontu ar krā soš anu viesu priekš ā . Beigtas medū zas no pludmales - netika izvestas, atkritumi tur arī - nu, viegli ar grā bekļ iem sagrā bti kaudzē m. Ja rodas problē mas, viņ i izslē dza angļ u valodu. Divas filipī nieš us, kas strā dā ja par viesmī lē m – tā s bija divas gaiš as vietas, divas saules uz visu iekarojoš ā indopakistā nas iebrukuma fona. Labs filipī nieš u zē ns bija kā š veicars - bet...tieš i viņ š no manis prasī ja naudu par alu, ko bija izdzē ris kā ds nepazī stams. Es domā ju, ka viņ š nav vainī gs pie š ī s situā cijas, ka tur Š ivas bē rni steidzā s, un viņ š jau viņ u dē ļ izskatī jā s slikti. Par "slaveno" Zakiru - viņ š ir normā ls cilvē ks, es neredzē ju, ko viņ i par viņ u teica, un es nopirku no viņ a internetu un runā ju ar viņ u - normā lu jaunu puisi, pieklā jī gs pret viņ u - un viņ š ir pieklā jī gs. Viņ am nepatī k pazī stamī ba, ar ko grē ko daudzi mū su tū risti, tā pē c es viņ am piekrī tu š ajā jautā jumā - reti kuram tas patiks. Tā tad - sazinieties ar viņ u viesnī cas jautā jumos, viņ š palī dzē s. Svē tku priekš vakarā uz viesnī cu tika ievesti divi sikhu apsargi, kuri man un sievai uzdeva jautā jumus “no kurienes tu esi? vai tu dzī vo š eit? " - tas neskatoties uz to, ka principā tur nevar bū t ā rzemju eiropieš u - viesnī ca ir maza un administratori visus viesus pazī st pē c skata. No kompā nijas iegā dā tajā apskates tū rē uz Dubaiju gids Tahir bija ļ oti apmierinā ts - sen nebiju dzirdē jis tik labu un detalizē tu stā stu par valsti, paraž ā m, cilvē kiem un visu, visu, visu, iesaku visiem dodieties viņ a ceļ ojumā , tas ir tā vē rts. Viesnī cas gide Natā lija - neko nevaram pateikt - labi, tā dā ziņ ā - viņ a ieskrē ja, pā rdeva ekskursiju, ak, es steidzos! - viņ a aizbē ga. Lai gan - viņ a teica, jā ! un par “skaista jū ra 5 minū š u attā lumā ”, “š eit uztaisa bā rbekjū ”, “Š ā rdž ā viss ir lē ti”. Nu, iepriekš aprakstī tā situā cija pie izejas viņ ai ir liels mī nuss.

6. Viesnī cas apmeklē tā ji. Viesnī cu pā rsvarā piepilda tū risti no Krievijas, pā rsvarā maskavieš i un pē terburgieš i, ļ oti normā li cilvē ki, "tagill" š eit nav sastopams, - vecā ki cilvē ki no 30 lī dz 70 gadiem, nomierinā ti un ļ oti draudzī gi. No Ukrainas bija maz cilvē ku, tač u viņ i visi bija vienā di – ne trokš ņ a un trokš ņ a cienī tā ji. Vispā r mē s ar sievu devā mies uz klusu vietu. Un mē s paš i organizē jā m savus piedzī vojumus. Piektdienā s un sestdienā s viesnī cā ierodas daudzi indieš i un arā bi – visi vietē jie. Tā tad, ja arā bi ir ļ oti normā li un labi audzinā ti cilvē ki, kuru mā tes pieskata savus bē rnus un nav bļ auš anas un trokš ņ a, tad indieš iem un ī paš i viņ u bē rniem daž kā rt paliek nedaudz neē rti. Indijas bē rni mū su draugam nozaga un atlauza cigareš u paciņ u, savukā rt indiā des mā te uz to vispā r nereaģ ē ja. Vispā r mē s pa dienu nebijā m viesnī cā , tā pē c viņ i mū s ī paš i netraucē ja - bet no rī ta viņ i sā ka raudā t lī dz pulksten 10. Turklā t viņ i skatā s uz mū su sievietē m un uzvedas pilnī gi apnicī gi lī dz plkst. viņ i saņ em atbaidī š anu. . , filipī nieš i un indonē zieš i vē l nā k - bet es par viņ iem vispā r neko nevaru pateikt. . nu viņ i nā k un nā k, cilvē ki paš i un cilvē ki. Tur bija vē l daž i angļ i - tā tad arī viņ i uzvedā s ļ oti normā li. Turklā t katru vakaru viesnī cā ierodas organizē tas krabju makš ķ erē š anas grupas - tiek nogā dā ti viesnī cas laivā s ķ ert krabjus, pē c tam noķ ertos krabjus vā ra viesnī cas virtuvē , atdod medniekiem un pacienā viesnī cas viesus. Problē mas bija tieš i uz vietē jie svē tki, kad ieradā s daudzi krabju zvejnieki un viņ u vidū ī paš i “izcē lā s” bijusī PSRS daļ a, kas steidzā s ieņ emt vakariņ u vietas - ar savā m mantā m piepildī ja gandrī z pusi viesnī cas galdiņ u un bija ļ oti aizvainota, kad š ī s lietas tika klā tas. malā , jo viesnī cas viesiem nebija kur paē st. Bet tas bija brī vdienā , iesaku jums - neejiet uz š o viesnī cu musulmaņ u brī vdienā s - tā ir pā rpildī ta ar vietē jiem apmeklē tā jiem, un tas ne vienmē r ir ē rti tiem, kas ierodas ar ekskursiju.
Nu vispā r tas viss par viesnī cu. Viesnī ca ir ļ oti nekonsekventa. Tam ir lieli plusi, bet arī lieli mī nusi. To atpū tnieku kategorija, kuriem viesnī ca noteikti patiks, ir makš ķ ernieki. Š eit viņ iem viss ir pielā gots - jū s pat varat iznomā t laivu uz laiku, ko vē laties - mū su kaimiņ š to izdarī ja, š eit tiek ķ ertas zivis un jū s pat varat to pagatavot pats. Ir bā rs ar alkoholu, kas acī mredzot piesaista vietē jos iedzī votā jus. Varbū t ir jē ga tur nā kt mā miņ ā m un vecmā miņ ā m ar bē rniem - bet bē rni var peldē ties tikai baseinā , maza un sakopta teritorija, bet telpu stā voklis....Varbū t - tā diem kā mē s, izmantojiet viesnī ca kā bā ze ceļ oš anai, tač u paturiet prā tā , ka Umm-al-Kuwain daudziem taksometru vadī tā jiem no Dubaijas un Š ā rdž as ir "pasaules aizmugure", bet Flamingo pludmale - vē l jo vairā k, ne katrs taksists tur dosies. - mē s to jau esam pā rbaudī juš i. . . Visiem pā rē jiem, manuprā t, tur nav ko darī t.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu