Flamingo Beach Hotel izdzīvošanas ceļvedis.

Rakstīts: 16 marta 2013
Ceļošanas laiks: 2 — 9 marta 2013
Viesnīcas vērtējums:
2.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 3.0
apkalpošana: 2.0
Tīrība: 4.0
Uzturs: 1.0
Infrastruktūra: 2.0
Es ī paš i nerakstu viesnī cas anglisko nosaukumu, jo pē dē jais vā rds viesnī cas nosaukumā krievu valodā pilnī gi precī zi norā da tā s mē rķ i. Pludmale, vecajā krievu valodā nozī mē ja sodu.
Labā k atnā kt uz viesnī cu naktī , tad nevar redzē t atkritumu kaudzes ap viesnī cu, nobruž ā tā s vietē jo iedzī votā ju bū das, ž ogu ar dzeloņ drā tī m, kas atdala viesnī cu no kuģ u remonta biroja, kas ik pa laikam apdullina. apkā rtne ar veseri cī nā s pret tukš as liellaivas malu.
Draudzī gā s hinduistu acis aiz viesnī cas reģ istratū ras nož ē lojami skatā s uz jums ar dziļ u lī dzjū tī bu.

Atverot savas istabas durvis, nesatraucieties, jū s neesat nokļ uvis lietotu mē beļ u muzejā , vienkā rš i viesnī cas ī paš nieks vē las jū s ienirt senā s arā bu kultū ras eksotiskajā dzī vē . Nemē ģ iniet viegli atvē rt skapja durvis, jū s varat pā rspī lē t vai, vē l ļ aunā k, iegū t š ķ embas. Blā vā gaisma rū pī gi slē pj nolobī tā s krā sas gabalus un kā da cita aukstuma pē das.
Rī ts. Priecī ga spalvainu ubagu nesaskaņ a, skaļ i sveicina uzlecoš o sauli, sagaidot sā tī gus tū ristu pā rpalikumus. Viesnī ca jū s iepriecinā s ar pastā vī go ē dienkartes vienmuļ ī bu: brokastis, pusdienas un vakariņ as – par kurā m samaksā jā t avansā , un dā vanā ē dienreiž u laikā jū s ieskauj pliku kaķ u kaķ u bars, kas ir gatavs ar jums padalī ties ar savu č ū lu buķ eti. .
Ja jums tomē r izdevā s saspiest sevī brokastis, steidzieties uz jū ru, lī dz jū su biedri nelaimē notvē ra neskartos sauļ oš anā s krē slus. Smagas atmiņ as par padomju kū rortiem Melnā s jū ras krastā liek jums iemest sauļ oš anā s krē slos dvieļ u kaudzi, lai norā dī tu, ka jums ir tiesī bas sauļ oties visas dienas garumā .
Paņ ē mis sauļ oš anā s krē slu, jums patiks vē rot, kā jums garā m lepni apgā nā s zvejas laivu bars, nesot tī klu un grozu kaudzi, vakarā droš i atgriež oties ar lomu.
Gaļ as zvejnieki, dodoties jū rā , uzmundrina sevi, redzot kailu sievieš u ķ ermeņ us, un striptī za neesamī ba Emirā tos liek viņ u laikapstā kļ u pā rņ emtajā m sejā m izlauzties svē tlaimī gā smaidā .

Pusdienlaiks. Saule paceļ as virs apvā rš ņ a un no aiz ž oga, veldzē š a vē ja dzī ta, griež oties, no tuvē jā s rū pnī cas izkrī t cementa putekļ u mā konis. Muezzin sē ru balss, ko pastiprina spē cī gi skaļ ruņ i, aicina uz lū gš anu. Netā lu no viesnī cas ir daudz moš eju un dziedoš u balsu kakofonija, ko pā rtrauc vā rnu vā rnas. Saulē ir karsts un gribas bū t ē nā , ē nā ir auksts un gribas ietī ties dvielī . Pusdienas laiks, bet atmiņ a par brokastī m neizraisa lielu vē lmi ē st.
Lī dz pusdienlaikam viesnī cas teritorijā tiek pievilkti “baltie cilvē ki”, vietē jie arā bi baltā s drē bē s un kamieļ u virve galvā . Tā ir vietē jā elite, kas ieradusies, lai saņ emtu savu daļ u no striptī za un alus. Ja pusdienu laiks iekrī t piektdienā , tad lī dz š im viesnī cas teritorijā ieplū st daudzvalodu grupu bari ar lieliem bagā ž niekiem un, izdzinot viesus no sauļ oš anā s krē sliem, tver pludmali un nelielu baseinu. Piektdiena ir arā bu svē tdiena, kad karstuma nomocī tie arā bi, hinduisti un citas mā jsaimniecī bas tiecas pē c ū dens.
Neatkarī gi no brī vdienas, arī “vī ri” ievelkas ē nā , lai izdzertu pudeli, otru bezmaksas viskiju vai degvī nu. Muzhi ir ī paš a veida viesnī cas viesi, kuri, sievu vadī ti, ar nomā ktu skatienu ieradā s nezin kur un kā pē c. Viņ iem ir viena problē ma – kā ā tri izā rstē t paģ iras. Tie rada neaizmirstamu ceļ malas krodziņ a svī tu ar ē nā m, kas bezmē rķ ī gi klī st un izspiež dū mus.
Vakars. Saule riet un lī dz ar pē dē jiem stariem nelielajā viesnī cas teritorijā katru dienu tiek izkrauts krabju zvejnieku desants. Krabju zvejnieki ir citi viesnī cas viesi, kas ieraduš ies ar autobusu, lai meklē tu vieglu vakara izklaidi sekluma duļ ķ ainajos ū deņ os.

Viņ i savā veidā iemū ž ina visu, uz kā var apsē sties, gaidot, kad trauslā s laivas dzinē js “uzburkš ķ ē s”. Krabju zvejnieku vī riš ķ ā puse karā jas kopā ar "ē nā m" virs stieņ a. "Viss iekļ auts" nozī mē visu, un jums ir jā dzer.
Dzinē js “noņ urdē ja” un, jautri smiedamies, krabju zvejnieki izš ķ ī st naktī .
Š ī s nav beigas, bet tikai ievads. Viņ i atgriezī sies un tad sā ksies alkatī bas mielasts ar viena krabja dalī š anu uz desmit un spraigu cī ņ u bufetē , kas paredzē ta tikai vienas viesnī cas viesiem, nerē ķ inoties ar krabju zvejnieku klā tbū tni.
Viesnī cai ir tikai divas priekš rocī bas: jū ras un saules klā tbū tne, lai gan Arā bijas pussalā š ī s labestī bas ir daudz citur.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu