Viesnīca ir ok, bet...

Rakstīts: 27 augusts 2019
Ceļošanas laiks: 18 — 25 jūnijs 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
7.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 9.0
apkalpošana: 9.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 8.0
Infrastruktūra: 2.0
Pirmo reizi AAE. Tiem, kas pieraduš i atpū sties Turcijā un Ē ģ iptē - pā rē jais ir savā dā k, vismaz š ajā viesnī cā.

Nav savas pludmales, ir transfē rs uz publisko pludmali, kur nav ne lietussargu, ne sauļ oš anā s krē slu, ne ē nas. Vienu reizi tur devos pirmajā dienā . Varat arī doties uz Radisson Blue viesnī cas maksas pludmali (400 metru attā lumā no viesnī cas) 20 dirhami vai Beach Sharjah viesnī cas pludmalē - 15 dirhami. Transfē rs tikai dienas pirmajā pusē , turp 9.00 un 10.00, atpakaļ.12. 00 un 13.00. Pē c pusdienā m nav jū ras! Un tas ir lielā kais trū kums. Bezmaksas pludmale ir tā lu (20 minū tes) lī dz Radisson Blue viesnī cas pludmalei var aiziet ar kā jā m, bet atkal ir jā maksā ieejas maksa! Viesnī cā nav baseina. Nav arī animā cijas.


Divas dienas nedē ļ ā ir pieejams bezmaksas transports uz tirdzniecī bas centriem.

Pati viesnī ca jauna, tī ra, ir internets (pat istabiņ ā ! ), labas mē beles, garš ī gs ē diens. Izvē le nav liela, bet katru dienu kaut kas jauns.
Vienmē r bija iespē ja izvē lē ties no diviem piedevā m, diviem karstajiem ē dieniem (zivis un vistas vai liellopa gaļ a), zupu, divu veidu augļ iem (mums bija arbū zs un apelsī ni) un salā tiem. Starp citu, zupas ir ļ oti garš ī gas, normā las un ne sautē jumi kā Turcijā vai Ē ģ iptē . Bija kotletes, zirņ i un spinā ti un pat borš č s. Dzē rieni tikai brokastī s un tad kafija, tē ja un negā zē ts ū dens un viss! Pusdienā s un vakariņ ā s pat ū dens netiek nodroš inā ts. Tikai naudas dē ļ . Istabā arī nav ū dens. Ū dens tika pirkts veikalā vai savā kts pie moš ejas bez maksas. Netā lu no viesnī cas ū dens nav ī paš i garš ī gs, pie moš ejas pie Radisson Blue viesnī cas tas garš o labā k)))

Netā lu no paš as viesnī cas atrodas moš eja, tā pē c, ja jums ir logi, no kuriem paveras skats uz to, jū s nevarē sit kā rtī gi izgulē ties. Lai gan es viņ u nepamanī ju no otrā s nakts, dī vainā kā rtā.

Pati pilsē ta ir ļ oti skaista, ir daudz ekskursiju. Ekskursijā uz Dubaiju pie gida viesnī cā devā mies par 20$. Man ļ oti patika.

Apskatī jā m š eiha rezidenci, Palmas Dž umeiras mā kslī gos skeletus, viesnī cu Parus, Dubai Mall ar slaveno akvā riju, dziedoš ā s strū klakas ir vienkā rš i maģ iskas un, protams, Bursh Khalifa (par kā pumu maksā atseviš ķ i).

Mē s bijā m vasarā , jū nijā . Laikapstā kļ i ir vienkā rš i elle!!! ! uz ielas ir vienkā rš i neiespē jami! temperatū ra ir kā di 35-40, bet liekas, ka viss ir 55-60. Mitrums ir ļ oti augsts, tā pē c jū s svī dat pat naktī . Pieļ aujams tikai jū ras vai baseina tuvumā . Bet vē lreiz atkā rtoju, ka viesnī cā tā du nav! Tā pē c labā k ir piemaksā t nedaudz un vasarā ņ emt viesnī cu ar mū su pieejamī bu uz bezmaksas vai privā tu pludmali.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu